Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Αρχηγέ, κ. Μιχαλολιάκο
Μας κάνετε υπερήφανους με τα όσα πράττετε και λέτε. Όλος ο ελληνικός Λαός αυτά και ακόμη πιο άγρια θέλει να πεί στους πολιτικούς του συστήματος. Με δύναμη μαζί, για την νίκη. Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ανήθικοι θέλουν να επιβάλουν τις θελήσεις των αφεντικών τους. ΟΧΙ, χίλιες φορές ΟΧΙ στην υποταγή. Αγώνας και μόνον αγώνας για να διώξουμε τους φαύλους. Αξιοκρατία και δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες.

Ένας υποστηρικτής

Και Χρυσαυγίτες και… γιακωβίνοι! – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η Χρυσή Αυγή καταδίκασε την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, αντίθετα η ΝΔ όπως και κανένα άλλο “κατά της βίας” κόμμα δεν έχει καταδικάσει ποτέ ούτε την ανατίναξη των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Σωκράτους ούτε φυσικά την έκρηξη στον Ασπρόπυργο. Έτσι για να καταλαβαίνουμε λίγο από δημοκράτες…

Αθηνά Κ.

Ανικανότητα ή σχέδιο; Μηδενικά τα έσοδα από τον φόρο στο πετρέλαιο

Συναγωνιστές καλημέρα

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους συναγωνιστές της Τοπικής Εύβοιας – Βοιωτίας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν με τα εγκαταλελειμμένα ζώα στο κτήμα των Πλαταιών όλους αυτούς τους μήνες, όπως αναδείχθηκε από τον ιστότοπο της Τοπικής. Αποδεικνύουν ότι ο εθνικισμός είναι πράγματι τρόπος ζωής, η Χρυσή Αυγή είναι τρόπος ζωής και μια τέτοια κίνηση δεν έχουμε ξαναδεί σαφέστατα από κανέναν άλλο πολιτικό φορέα που τρώει τα λεφτά των φορολογουμένων σε ταξιδάκια.

Άρης Γ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version