Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Κράτος-Οπερέτα άφησε ελεύθερους τους Τσέχους κατασκόπους

tsex-kataskopΗ Χρυσή Αυγή, έχει πολλάκις επισημάνει μιαν αναμφισβήτητη πραγματικότητα: η μοναδική ανάγκη την οποία σήμερα εξυπηρετεί η ύπαρξη του μεταπολιτευτικού κράτους, είναι η είσπραξη των φόρων και η απόδοσή τους στους διεθνείς τοκογλύφους. Όλες οι υπόλοιπες εκφράσεις της κρατικής οντότητος, είτε υπολειτουργούν, είτε απουσιάζουν εντελώς.

Ένας από τους τομείς στους οποίους η απουσία του κράτους είναι πασιφανής και σαφέστατη, είναι η εθνική ασφάλεια. Προς απόδειξη των ανωτέρω ισχυρισμών, παρατίθεται είδηση, όπως αυτή εμφανίσθηκε σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες:

‘’Ελεύθεροι θα αφεθούν σύντομα, αλλά χωρίς να αποσυρθούν τυπικά οι κατηγορίες περί κατασκοπείας οι δύο Τσέχοι που συνελήφθησαν στην Λήμνο να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και την περιοχή αποθήκευσης, αλλά και ανάπτυξης των πυραύλων εδάφους-επιφανείας Exocet MM-40.

Υποτίθεται ότι οι δύο Τσέχοι εργαζόντουσαν για εταιρεία κατασκευής βιντεοπαιχνιδιών και είχαν συλληφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, με εξαιρετικά επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια υλικό στις κάμερές τους.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου, η τσεχική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τρίτη πως μετά από σειρά διαπραγματεύσεων ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε την Τρίτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, τον Τσέχο ομόλογό του Πετρ Νέτσας για την απελευθέρωση των δύο Τσέχων’’.

Οι δύο Τσέχοι, ισχυρίστηκαν ότι προχώρησαν στη καταγραφή του χώρου προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το υλικό για την σχεδίαση του βιντεοπαιχνιδιού ‘’Arma 3’’, το οποίο εξελίσσεται σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.Η εταιρεία για την οποία εργάζονται βέβαια, η Bohemia Interactive Studio, διέψευσε τους ισχυρισμούς των δύο, πως τους είχε δοθεί εντολή να κινηματογραφήσουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Όπως μάλιστα ισχυρίζεται το defencenet.gr, η απελευθέρωση των δύο Τσέχων, υπήρξε προϊόν διαπραγμάτευσης μεταξύ των δυο χωρών, προκειμένου η Τσεχία να συναινέσει στη καταβολή της δόσης…

Είναι ευρέως γνωστό, ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, έχουν κατ’ εξακολούθηση στρατολογήσει ευρωπαίους πολίτες, για την παρακολούθηση και καταγραφή ελληνικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τόσο στον ελλαδική όσο και στη κυπριακή επικράτεια. Οι ελληνικές αρχές εν τέλει, όμηροι μιας υπόδουλης στα συμφέροντα των ξένων πολιτικής ηγεσίας, προχωρούν σε κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας, επιχειρώντας να κερδίσουν την εύνοια των διεθνών δανειστών. Βιώνουμε ξεκάθαρα τις συνέπειες της παραχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας, στις ξένες δυνάμεις. Κι ένα κράτος-οπερέτα, συνεχίζει να βλάπτει ποικιλοτρόπως, τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version