Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Νέα αήθης επίθεση Βενιζέλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το αρθρο του Γίώργου Μάστορα “Νέα αήθης επίθεση Βενιζέλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” είναι κάτι παραπάνω από μία αριστουργηματική απάντηση στις  κακοήθεις πιρουέτες τού κοιλιόδουλου πολιτικάντη.

Δημήτρης Π.

Συνέντευξη του προέδρου του ΕΛΑΜ στο Extra Κύπρου – BINTEO

Περι προσπάθειας αποπροσανατολισμού

Παρακολουθήσαμε όλοι εχθές μια ακόμη προσπάθεια των προσκυνημένων ΜΜΕ να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη σύμφωνα με αυτά που τους προστάζουν τα
σκοτεινά τους αφεντικά. Ώρες ολόκληρες συζητούσαν για την τρομοκρατία, περνώντας το κυριότερο θέμα της ημέρας που δεν ήταν άλλο από την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, στα ψιλά…

Το ποιο γελοίο όμως είναι κάτι που είδε όλος ο Ελληνικός λαός. Σύσσωμο το σύστημα (πολιτικάντηδες + ΜΜΕ) θυμήθηκε τον όρο «τρομοκρατία». Κάτι που δεν έκανε πριν από λίγες μέρες όταν τοποθετήθηκε ολόκληρος εκρηκτικός μηχανισμός για άλλη μια φορά σε γραφεία κόμματος (Χρυσή Αυγή). Τότε ούτε μια καταδίκη της βίας. Κανένα από-κομμα δεν καταδίκασε την ενέργεια. Εχθές όμως όλα τα κόμματα ανάλωσαν ακόμα και το μείζον θέμα της εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας προς όφελος της τρομοκρατίας.

Μετά απ’ όλα αυτά θέλουν ο κόσμος να τους πιστέψει. Αλλά είναι λογικό να μας περνάνε για αμερικανάκια και αυτό γιατί όλα αυτά τα στημένα σχέδια έχουν εφαρμοστεί προ πολλού στην ήπειρο από όπου προέρχονται τα αφεντικά τους οπότε και νομίζουν πως πιάνουν παντού.

Είναι γελασμένοι. Όλα αυτά τα υποκείμενα στις προσεχείς εκλογές θα πάρουν την απάντησή τους…Μέχρι τότε ΟΛΟΙ στην μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας και όχι μόνο: ΙΜΙΑ 2013. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Ένας συναγωνιστής

Πακτωλός εκατομμυρίων για τα κόμματα την ώρα που ο λαός πεθαίνει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!

ΧΑΙΡΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΛΥΛΟΓΗΣΩ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ – ”ΕΛΛΗΝΑ” – ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ. ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΙΩΣΑ ΡΙΓΟΣ. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ”ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ” ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Κ.

Ζωντανή – νεκρή η Μυρτώ. Συνεχίζει τις δωρεάν διακοπές ο πακιστανός – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Είμαι επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας και παρακολούθησα τα βίντεο για τον μουσουλμάνο Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ και την ανεξάρτητη δυτική Θράκη. Αυτοί βέβαια παρουσιάζονται στη φωτογραφία όπως ακριβώς πιστεύουν. Το θέμα είναι με τους υπόλοιπους τι γίνεται. Όλα τα κόμματα κάνουν το κορόιδο σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Πέρα από την ελληνοτουρκική φιλία για το θεαθήναι μαζί με τα σήριάλ τους διακρίνω μια σύγχρονη τουρκοκρατία που σιγοβράζει στην ατζέντα τους και θίγονται όσο θα θιγόταν ένας φανατικός μουσουλμάνος. Βλέπω, κάποτε νόμιζα μόνο η αριστερά, όλα τα κόμματα τείνουν πρός αλλόφυλους και αλλόθρησκους διακαώς σαν κάτι να τους συνδέει άσχετα το τι λένε σε δηλώσεις, στα κανάλια, ενωμένοι λαοί κλπ. Βλέπω ότι Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Τουρκία συνεργάζονται στενά με τους “δικούς” μας (προδότες) ιδίως τώρα που η άνοδός σας είναι σταθερή.

Αλέξανδρος Μαραθών

πηγή

Exit mobile version