Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι διεθνείς τοκογλύφοι συνιστούν: φτιάξτε ένα Παγκόσμιο Νόμισμα!

YYY__articleΓια να λάβει σάρκα και οστά, η επί αρκετά έτη πολυδιαφημιζόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνηση, απαιτούνται φυσικά ορισμένες βασικές προϋποθέσεις. Τα κέντρα που απεργάζονται από μακρού χρόνου το ανωτέρω σχέδιο, βρίσκονται ήδη εγγύτερα προς την πραγματοποίηση των στόχων τους. Πλήθος πολιτικών προσώπων από διάφορες χώρες, τονίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την αναγκαιότητας της δημιουργίας ενός παγκόσμιου οργανισμού, με υπερεξουσίες τέτοιες, ώστε να θεωρείται μια παγκόσμια υπερκυβέρνηση. Στόχος του εγχειρήματος, καθώς υποστηρίζουν, είναι η λήψη αποφάσεων από ένα κέντρο, προς αποφυγή των εντάσεων και των διαφορών που ανακύπτουν από τις ενέργειες και αποφάσεις των εθνικών κρατών και η ταχύτερη λήψη αποφάσεων, για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων κρίσεων…

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Institute of International Finance, το οποίο αντιπροσωπεύει 420 τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οίκους, καλεί τους ισχυρούς του πλανήτη, στη δημιουργία ενός παγκόσμιου νομίσματος. Η πρόταση του οργανισμού αυτού, εμφανίζεται υπό τη μορφή εκκλήσεως για την αποφυγή μελλοντικών συναλλαγματικών πολέμων… Η πρόταση καθώς φαίνεται, δεν βρίσκεται εν τη γεννέσει της, αλλά έχουν μάλλον προχωρήσει σε ανώτατο βαθμό οι ζυμώσεις για την πραγματοποίηση της ιδέας για το παγκόσμιο νόμισμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ινστιτούτου, ο γνωστός στον Ελληνικό Λαό, Τσαρλς Νταλάρα, προέτρεψε τις ισχυρές οικονομίες του πλανήτη να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την υλοποίηση του σχεδίου. Ήδη από τις 4 Οκτωβρίου, ο κύριος Νταλάρα με επιστολή του, τονίζει ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός για τη δημιουργία του παγκόσμιου νομίσματος, διότι κατά την άποψη των μελών του G-20, θα αποτραπεί η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Η ίδια συζήτηση, άνοιξε και στα Ηνωμένα Έθνη. Το περασμένο καλοκαίρι, προτάθηκε η αντικατάσταση του δολαρίου με ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα. Το νόμισμα αυτό, θα αποτελεί τη βάση των διεθνών χρηματοοικονομικών συναλλαγών και θα εκδίδεται απευθείας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!

Μόνον οι αφελείς πλέον, αρνούνται να αντικρίσουν κατάματα την ωμή πραγματικότητα. Ο διεθνής σιωνισμός επελαύνει σε όλα τα πεδία. Οι συζητήσεις για παγκόσμιο νόμισμα, παγκόσμια θρησκεία, παγκόσμια κυβέρνηση βρίσκονται στο τελικό στάδιο προ της εφαρμογής τους. Μοναδική δύναμη αντίστασης στα σιωνιστικά σχέδια, είναι η ενδυνάμωση του Εθνικισμού. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο εθνικισμός αποτελεί το απόλυτο κακό στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες, πολυφυλετικές κοινωνίες. Να γιατί οι παγκόσμιοι δυνάστες τρέμουν από την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία δύναται να εξελιχθεί σε παγκόσμιο παράδειγμα αντίστασης και αντίδρασης των Λευκών Λαών, στα σχέδια του τοκογλυφικού διεθνούς σιωνισμού. Εν τέλει, η οικονομία δεν είναι παρά το μέσο δια του οποίου, ο σιωνισμός επιχειρεί την απόλυτη πολιτική επιρροή, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ήδη εδώ και ο Εθνικισμός είναι το μοναδικό όπλο των Πολιτισμένων Λαών εναντίον της.

πηγή

Exit mobile version