Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έξω οι τούρκοι από τη Ελληνική Θράκη!

axmet-pasok

 

Την οξεία αντίδραση του συνασπισμένου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, προκάλεσε η καταγγελία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων, για τη δράση του μουσουλμάνου βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ο εν λόγω κύριος, επισκέφτηκε πρόσφατα την Προύσα όπου και παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις ενός τοπικού παραρτήματος συλλόγου με την επωνυμία ”σύλλογος αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης”. Δε λησμόνησε φυσικά να φωτογραφηθεί, κάτω από ένα τουρκικό χάρτη της Δυτικής Θράκης και τις σημαίες της Τουρκίας και των αυτοαποκαλούμενων ”Τούρκων της Δυτικής Θράκης”.

Η δράση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, έφερε την αντίδραση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, χαρακτήρισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ”Τούρκο πράκτορα”, έναν χαρακτηρισμό του οποίου την ορθότητα θα κρίνει όχι ο οιοσδήποτε προεδρεύων της Βουλής, αλλά ο Ελληνικός Λαός. Την απόδοση του χαρακτηρισμού εντός της αιθούσης, ακολούθησε η οργισμένη και υστερική αντίδραση του προεδρείου και των κομμάτων της αριστερής συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κατά της Χρυσής Αυγής. Επί της ουσίας βεβαίως, δε δόθηκε καμιά εξήγηση για την επίσκεψη του κυρίου Χατζηοσμάν στον ανωτέρω σύλλογο, μήτε κάποια δικαιολογία για την σκοπιμότητα της κινήσεως να φωτογραφηθεί με τις σημαίες της μαμάς Τουρκίας και εκείνης των αυτοχαρακτηριζόμενων ”Τούρκων της Δυτικής Θράκης”.

Ουδέν το περίεργον επί τούτου. Δεν είχε μάθει η κοινοβουλευτική συμμορία η οποία απομυζεί τον ιδρώτα του Λαού μας, εκείνη η οποία προδίδει και ξεπουλά τους Αγώνες του, να απολογείται για τις πράξεις της.Πλήρης ασυδοσία και έλλειψη παντελούς ευθύνης συνόδευε την πορεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των βουλευτών αυτών. Κομματικοί οργανισμοί και βουλευτές των οποίων το πρώτιστο χρέος υποτίθεται πως είναι η διαφύλαξη και διασφάλιση των συμφερόντων του Λαού και της Πατρίδος, απεργάζονται ήδη την καταστροφή, την εξόντωση και την βιολογική εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους. Αυτά όμως, μέχρι χθες. Σήμερα, είναι εδώ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποφασισμένο με μιαν Θέληση ατσάλινη και μια Πίστη ακλόνητη, να διαφυλάξει τόσο την ακεραιότητα της Ελληνικής Πατρίδος, όσο και την ασφάλεια και ευημερία της ελληνικής Λαϊκής Κοινότητος!

Πλήθος ειδήσεων βλέπουν τα τελευταία κυρίως έτη το φως της δημοσιότητος, ειδήσεις σχετικές με τις συνεχείς προκλήσεις της Άγκυρας στην ακριτική μας Θράκη. Απίστευτες καταγγελίες για τη δράση του τουρκικού προξενείου και των ανθρώπων της Άγκυρας στους νομούς της ακριτικής περιφέρειας του Ελληνικού Κράτους, συνεχής η προπαγάνδιση του τουρκικού επεκτατισμού στη μουσουλμανική μειονότητα. Μείζον ζήτημα για την εθνική ασφάλεια η ύπαρξη και κυρίως η δράση του τουρκικού προξενείου. Εκείνο το οποίο βέβαια, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά και θα έπρεπε ίσως να γίνει αντικείμενο ερεύνης, είναι η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους να αντιμετωπίσει την ολοένα και αυξανόμενη τουρκική επιρροή στο μουσουλμανικό πληθυσμό, μέσω του Τούρκου Προξένου. Προς τι αυτή η ανοχή των επίσημων ελληνικών αρχών, οι οποίες έφτασαν μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσουν πρόκληση τη νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή; Υπάρχει κάτι το οποίο έχει αποδεχτεί η ελληνική πολιτική ηγεσία και δεν γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός;

Σε ποιο πολιτισμένο, ελεύθερο και κυρίαρχο Κράτος, θα τολμούσε πρόξενος να δηλώσει με στόμφο πως ”όσο είμαι εγώ πρόξενος, το νομοσχέδιο για τους ιμάμηδες δε θα περάσει”; Αναφερόταν φυσικά, στην πρόθεση της κυβέρνησης να ψηφίσει νομοσχέδιο, συμφώνως προς το οποίο οι ιεροδιδάσκαλοι της μουσουλμανικής μειονότητας θα διορίζονται από το Ελληνικό Κράτος. Στην πρόθεση αυτή, αντέδρασε εντόνως το τουρκικό προξενείο και -ω του θαύματος!- οι ”πατριώτες” του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ!Εν δυνάμει ρήγμα λοιπόν στην συγκυβέρνηση της προδοσίας, ένα ρήγμα για το χατίρι της τουρκικής επιρροής στη Θράκη. Μα είναι δυνατόν, θα αναρωτηθούν οι αφελείς. Ρωτήστε την κυρία Ρεπούση με τον ”συνωστισμό” της, ρωτήστε την κυρία Γιαννακάκη με την ”τουρκική ένωση Ξάνθης”, ρωτήστε τον κύριο Ιλχάν με το κείμενο για τη ”Μητέρα Τουρκία”, ρωτήστε τέλος τον κύριο Χατζηοσμάν, ο οποίος θίχτηκε για τον χαρακτηρισμό ”Τούρκος πράκτορας”. Στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας ή επί το ορθότερον στο βασίλειο της ανθελληνικής δημοκρατίας, είναι όλα δυνατά.

Η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα πια ο τελευταίος θύλακας ελληνικής αντίστασης, απέναντι στην μακροχρόνια τουρκική επιδίωξη της μετατροπής της Θράκης, σε ένα αυτόνομο κρατικό μόρφωμα. Τούτο απεδείχθη κατά τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, στην πρόσφατη περιοδεία κλιμακίου βουλευτών και στελεχών του Κινήματος στη Θράκη, για τα εγκαίνια των Τοπικών Οργανώσεων των τριών νομών, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου. Οι Έλληνες Εθνικιστές, αντιμετώπισαν τη λύσσα ενός εχθρού που δεν αποτελούσε παρά το συνονθύλευμα της ανίερης συμμαχίας μεταξύ αριστεριστών, αναρχικών και τουρκοφρόνων. Όπως όμως το ανθελληνικό μένος των εχθρών μας συνεθλίβει μπρος στις αγέρωχες Εθνικιστικές Φάλαγγες, κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συνθλιβεί η οποιαδήποτε επιβουλή της ελληνικής κυριαρχίας στη Θρακική γη!

Το βλέμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όμως, δε στρέφεται αποκλειστικώς στους εξωτερικούς εχθρούς του Ελληνισμού. Να μην τρέφουν αυταπάτες οι εγχώριοι προδότες του Λαού και της Πατρίδος. 500.000 ελληνικά ζεύγη ματιών έχουν καρφωθεί πάνω τους και αναμένουν την ώρα της Τιμωρίας. Τίποτε δεν παραγράφεται, να  βάλουν καλά στο νου τους πως οι Εθνικιστές δε ξεχνούν! Θα έρθει η μέρα που θα λογοδοτήσουν και θα είναι η μέρα εκείνη που θα βρει το Κράτος αυτό, υπό Καθεστώς Λαϊκό και Εθνικό. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ο Λαός μας αγωνίζεται με νύχια και δόντια να επιβιώσει και η Χρυσή Αυγή δε θα επιτρέψει ποτέ να προδοθεί το Αίμα των Προγόνων, το οποίο χάραξε τα σύνορα της σημερινής ελληνικής επικράτειας. Γι’ αυτό και απαιτούμε την εκδίωξη των Τούρκων πρακτόρων από τη Θράκη και μαζί την τιμωρία εκείνων των ελληνόφωνων προδοτών οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του εχθρού.

Η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΠΗΓΗ

Exit mobile version