Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ…

Καταστρατηγήθηκε η μυστικότητα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους, κοπώσεως, καθόλου αγωνίας, μιας και είμαστε υποψιασμένοι  πολίτες, απογοήτευσης για άλλη μια φορά και αηδίας! Το έχουμε γράψει χίλιες φορές: Κοράκας κοράκου μάτι, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!”! Έτσι και η χθεσινή παράσταση του κοινοβουλίου, που ήταν εξόχως θεατρική, μας υπέβαλε στην βάσανο της ψηφοφορίας, μιας ψηφοφορίας καθ’ όλα σικέ. Κάποιος το ψέλλισε, αλλά καμμία βαρύτητα δεν εδόθη. 

Οι οδηγίες ήταν ότι, σύμφωνα με τους νόμους του συντάγματος, ξέρετε αυτού που έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα τους οι μεγαλοαπατεώνες, ούτως ώστε να μπορούν να κάνουν τις… δουλίτσες τους σύμφωνα με τον συμφέρον τους και να μένουν στο απυρόβλητο, η βουλή πρέπει να ψηφίσει τις προτάσεις των κομμάτων πρωτίστως (κατά πολλούς ειδικούς αυτή η ερμηνεία ήταν αυθαίρετη…). Δηλαδή, αυτή την οποία κατέβασε η συγκυβέρνηση, το ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα των ΑΝΕΛ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όσον αφορά τους υποψηφίους για παραπομπή στην προανακριτική επιτροπή! Έτσι, λοιπόν, έδωσε και τις τρεις προτάσεις σε ένα φύλλο χαρτί και φυσικά, όπως είναι το σωστό, θα αθροίζετο η κάθε μία πρόταση ξεχωριστά. Όμως, η ειρωνεία είναι ότι π.χ. κάποιος ο οποίος ψηφίζει εντελώς συμπλεγματικά, δεν ψηφίζει και στις τρεις προτάσεις ναι (την στιγμή που διατυμπάνιζαν ότι ήθελαν στην προκειμένη περίπτωση να συμπεριληφθεί και ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος στην προανακριτική επιτροπή), ούτως ώστε να είναι σίγουρη η παραπομπή τους, αλλά ψηφίζει μόνον την δική του πρόταση π.χ. ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, λογικό είναι να καταφέρουν να μη πιάσουν την πλειοψηφία. Έτσι λοιπόν, με τις αλχημείες τους έβγαλαν τα ποθούμενα αποτελέσματα.

Το σωστό θα ήταν να έβαζαν ανεξαρτήτως προτάσεως, ΜΟΝΟΝ τα ονόματα με τα άρθρα του ποινικού δικαίου των προτάσεων, αλλά φυσικά αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνουν… Γιατί; Μα πολύ απλά, θα ήταν πολύ εξόφθαλμη η απάτη. Θα φαινόταν ξεκάθαρα η θέληση των “συναδέλφων” να μη παραπεμφθούν Παπανδρέου και Βενιζέλος. Τώρα μπόρεσαν και την κάλυψαν σε ένα μεγάλο μέρος! π.χ. Η κάλπη που αφορούσε τον Ευ. Βενιζέλο -από τους συνολικά 225 βουλευτές που ψήφισαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ- ανέδειξε 124 θετικές ψήφους, 24 αρνητικές και 2 «παρών». Η πρόταση των ΑΝΕΛ, της ΧΑ για τον Ευ.Βενιζέλο συγκέντρωσε σε 104 «ναι», 23 «όχι» και ένα «παρών». Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα την μεγάλη κομπίνα! Γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων, αφού κόπτονται για την παραπομπή Βενιζέλου, έπρεπε και οι δύο προτάσεις να συγκέντρωναν τις ίδιες θετικές ψήφους αν όχι περισσότερες… και ο νοών νοείτο!

Πάρτε το είδηση. Από εκεί  μέσα, με τους 282 συνένοχους δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΣΗ. Η ιστορία θα επαναλαμβάνεται, η χώρα θα υποδουλώνεται και θα ξεπουλιέται στον αιώνα τον άπαντα!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Exit mobile version