Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Μπράβο παληκάρια

Τη μαγκιά σας να είχαν και οι υπόλοιποι των άλλων κομμάτων και η Ελλαδίτσα θα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση. Μπράβο παληκάρια  και πάλι. Έτσι, τσαμπουκά στα τρωκτικά των στοών.

Με Εκτίμηση
Χρήστος

Νέα συνεδρίαση των Ελλήνων Αυτοκινητιστών

Συγχαρητήρια

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη σημερινή τοποθέτηση – ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη αλλά και των υπόλοιπων βουλευτών σας στην βουλή. Λέτε με βρόντο και ψυχή όσα δεν μας επιτρέπουν σε όλους εμάς να φωνάξουμε.

Επισκέπτης

Πακτωλός χρημάτων στα καθεστωτικά ΜΜΕ από το κράτος: “Λεφτά υπάρχουν”!

Θράκη – Χατζηοσμάν – Προξενείο

Πάνω τους…Στους πράκτορες της Τουρκίας που επειδή εξελέγησαν βουλευτές του κοινοβουλίου «θεωρείται» ότι υπερασπίζονται το συμφέρον της Ελλάδος και τους υπερασπίζονται όλοι οι ανθέλληνες στη βουλή.

Έξω το τουρκικό προξενείο από την Ελληνική Θράκη. Χρόνια τώρα στη Θράκη γίνεται “χαμός” με τους Τούρκους να “ανάβουν φωτιές” στη μουσουλμανική μειονότητα (καθώς και άλλες ενέργεις παράνομες των Τούρκων και μειονοτικών εις βάρος της χώρας), με στόχο προφανώς την κοσοβοποίηση της Θράκης.

Χρυσή Αυγή ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ν.Κ.Μ.

Η Χρυσή Αυγή για την αντιμετώπιση των ληστών με τα καλάσνικοφ – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

Κύριοι σας χαιρετώ.
Παρακαλώ σας να δώσετε ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Κύριο Κουκούτση για τη σημερινή του ομιλία στην βουλή. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κ. ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Συγκλονιστική ομολογία Βενιζέλου: Έχει αντίγραφα των αμυντικών σχεδίων της χώρας σπίτι του

ΣΚΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ. Ο ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΞΙΟΙ!

Λ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version