Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Λαών γαρ βίος μακρύς, μνήμη εδράζεται”

xa-meligala

 

Οι δύο ακρογωνιαίοι λίθοι πάνω στους οποίους στηρίζεται όλο αυτό το θαυμαστό οικοδόμημα του Ελληνικού πολιτισμού είναι η αγάπη για την ελευθερία και η αναζήτηση της αλήθειας.

Προς αποκατάσταση αυτής της αλήθειας ας θυμηθούμε αποσπάσματα του λόγου του σφαγέα Άρη Βελουχιώτη που εκφωνήθηκε στη Δεσφίνα το 1943, απλά για να καταλάβουν οι νοήμονες πόσο «Δημοκράτες» είναι αυτοί που τον απεκατέστησαν: ’’Σύντροφοι και συντρόφισσες, τον πραγματικό σκοπό μας μέχρι σήμερα δεν τον έχουμε αποκαλύψει… Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί και αυτοί είναι σαν εμάς, αδέλφια μας. Και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για την κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και για αυτό τους έστειλαν εδώ. Φταίνε οι διάφοροι Βόλπι και Γιούνγκερς της Ιταλίας και της Γερμανίας. Αν ρωτήσεις καλά – καλά κάθε στρατιώτη από αυτούς τι επιθυμεί, δε θέλει τίποτε άλλο από το να φτάσει σύντομα στο σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του. Σας φέρνω, σαν παράδειγμα, πως μας επιβάλανε το 1912 και στο ’17 και μετά στο ‘20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μ. Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βούλγαρους και τους Τούρκους, ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδας δεν είναι πέρα από τον Όλυμπο και χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό. Τώρα οι Εγγλέζοι για να μας καλοπιάσουν μας τάζουν πως θα μας δώσουν την Αλβανία, μέρος της Βουλγαρίας και αποικίες από τη Λιβύη. Και σας ερωτώ, σύντροφοι και συντρόφισσες. Μας έρχεται κακά εμάς που ‘χουμε στο κεφάλι μας τώρα τους κατακτητές να κάνουμε το ίδιο και σ’ αυτούς τους λαούς; Και δεν θα σηκωθούν κι αυτοί σαν αντάρτες να μας σφάζουνε; Λοιπόν κάτω τα σύνορα! Μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε τρώγοντας η κάθε οικογένεια χίλιες οκάδες λάδι και χίλιες οκάδες σταφίδα κι έχοντας και το ψωμί μας και με το περίσσευμα απ’ αυτό που θα μας στέλνουν από τη Ρωσία…. Όλοι οι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού είναι πουλημένοι και μάλιστα σήμερα στους κεφαλαιοκράτες του Λονδίνου και της Αιγύπτου, για να εξαγοράσουν την υποστήριξή τους.
Γι’ αυτό πρώτος μας σκοπός, που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε, θα είναι να σφάξουμε όλη αυτή την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού, που άλλο δεν έκανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια, μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας ή Βασιλιάδες…’’

Ζητούμε συγγνώμη που ο Ελληνικός Εθνικός Στρατός ματαίωσε τα σχέδιά τους και δεν άφησε τους συμμορίτες να χτίσουν τον «σοσιαλιστικό παράδεισό τους» πάνω στο μνήμα της Ελλάδος, με «πλέρια δημοκρατικούς» «ηγέτες» σαν τον Άρη που όπως φαίνεται και στους λόγους του ήταν «τελείως λογικός και με μεγάλη διορατικότητα». Ας θυμόμαστε λοιπόν ότι για τον ολέθριο συμμοριτοπόλεμο δεν φταίνε μόνο οι πουλημένοι «ηγέτες» του ΚΚΕ, δεν φταίνε μόνο όσοι παρασύρθηκαν από τα πλάνα κηρύγματά τους, φταίνε και οι ηγεσίες των τότε (και τώρα) συμμάχων μας, αφού όλοι είχαν συμφέρον να συρθούμε σε μία εμφύλια ρήξη. Οι Άγγλοι για να μη μας δώσουν την Κύπρο. Οι Ιταλοί, πού εντέχνως είχαν περάσει στο στρατόπεδο των νικητών, για να μη μας δώσουν τα Δωδεκάνησα και αποζημιώσεις, Οι Αλβανοί για να μη μας δώσουν την Β. Ήπειρο. Οι Βούλγαροι, για να μη πληρώσουν για τα εγκλήματα τους στην Δυτική Θράκη και Ανατολική Μακεδονία και κυρίως για να μη θέσουμε θέμα αναδιευθετήσεως των συνόρων και προστασίας της Ελληνικής μειονότητας πού υπολογιζόταν τότε σε 70 χιλιάδες ψυχές. Η Γιουγκοσλαβία του Τίτο ήθελε, δια του Σκοπιανού μορφώματος, να αποσπάσει την λεγομένη «Μακεδονία του Αιγαίου», δηλαδή όλη την Ελληνική Μακεδονία. Η Σοβιετική Ένωση, είτε δια του Τίτο, είτε δια του Δημητρώφ, να βγει στο Αιγαίο.

Συμφέρον είχε και η Τουρκία, για να μη της ζητηθούν πρόσθετες εγγυήσεις για την προστασία του Ελληνισμού της Πόλης, της Ίμβρου και Τενέδου, καθώς και των εκατομμυρίων κρυπτοχριστιανών, που ζουν στα εδάφη που παράνομα κατέχει, όπως αυτά της Μικράς Ασίας. Οι Σύμμαχοι έπρεπε να ζητήσουν την απολογία της Τουρκίας για την επαμφοτερίζουσα πολιτική της στη διάρκεια του πολέμου, αλλά κυρίως έπρεπε να φροντίσουν για την κατά το δυνατόν αποκατάσταση των καταπιέσεων του Ελληνικού στοιχείου την περίοδο του πολέμου. Όταν οι Έλληνες έχυναν ποταμούς αίματος για τη νίκη των Συμμάχων οι «καλοί» μας γείτονες επέβαλαν το 1942 το ‘’Βαρλίκ Βεργκισί’’ δηλαδή έναν εφάπαξ ειδικό φόρο κεφαλαίου. Συγκεκριμένα η τουρκική κυβέρνηση εξέδωσε ειδικό νόμο εφάπαξ φορολόγησης παντός είδους ακινήτων, επιχειρήσεων, εργοστασίων και μεγαλοκαταθετών σε τράπεζες, μόνο μη μουσουλμάνων, που τις περισσότερες φορές έφθανε ακόμα και στην πραγματική αξία του ακινήτου ή της επιχείρησής τους. Η δε προθεσμία καταβολής του ήταν μόλις 30 ημέρες. Όσοι δεν κατάφερναν να αποδώσουν τον φόρο αυτό μέσα στη τακτή αυτή προθεσμία συλλαμβάνονταν και στέλνονταν σε στρατόπεδα καταναγκαστικών έργων της επαρχίας Ερζερούμ και στο Ντιγιάρμπακιρ. Από τον κυριολεκτικά εξοντωτικό αυτό νόμο επήλθε τεράστια καταστροφή κυρίως των Ελλήνων και των Αρμενίων της Κωνσταντινούπολης εναντίον των οποίων ουσιαστικά και στρέφονταν ο νόμος αυτός που ειδικά για τις μειονότητες υπολογίζονταν αυθαίρετα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο συντελεστή. Τεράστιες περιουσίες χάθηκαν τότε ή και εγκαταλείφθηκαν.Υπολογίστηκε ότι τουλάχιστον περί τις 2.000 εύποροι οικογενειάρχες οδηγήθηκαν στα αναγκαστικά έργα, ένας αριθμός των οποίων πέθανε εκεί από τις κακουχίες. Αυτοί βέβαια που μας υπόσχονταν φαγητό με ‘’χρυσά κουτάλια’’ κατά τον πόλεμο, μετά τον πόλεμο ούτε καν ψέλλισαν μια διαμαρτυρία, για την οικονομική εξαθλίωση των θρησκευτικών (κυρίως Ελληνικών) μειονοτήτων που είχε επιβάλλει η Τουρκία, η δε Ελληνική Κυβέρνηση ήταν πολύ «απασχολημένη» με τον συμμοριτοπόλεμο. Οι υποτακτικοί των κεφαλαιοκρατών ξέρουν ότι μοναδική ελπίδα για να μείνουν μερικά χρόνια ακόμη γαντζωμένοι στην εξουσία και φυσικά ως αρπακτικά στις πλάτες του Ελληνικού λαού, για να τον απομυζούν, είναι η λήθη και η διαστρέβλωση της αλήθειας από τα μέσα μαζικού εκμαυλισμού.

Αλλά εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε «Παρών». Θα ανάβουμε ένα κερί όπου αυτοί μας προσφέρουν σκοτάδι. Οι Έλληνες πετούν το πούσι των τόσων ετών προπαγάνδας της «μεταπολίτευσης», διαπιστώνουν ποιοι τους κοροϊδεύουν και τους κλέβουν τα πάντα (χρήματα, χαμόγελο, ψήφο) βρίσκουν, απαλλαγμένοι από τα φοβικά σύνδρομα, στην Χρυσή Αυγή, τον φάρο που θα τους οδηγήσει σε μια καλύτερη Ελλάδα, σε μια κοινωνία αξιών και ιδανικών, που θα τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν είναι μια «πολυπολιτισμική» μάζα αλλά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, είναι αυτοί που δημιούργησαν ότι σήμερα λέμε πολιτισμό. Η άξια Ηγεσία, η Συνέπεια, η Αγωνιστικότητα, η ταύτιση λόγων και έργων, η Πίστη σε υψηλά ιδανικά και αξίες, η Εντιμότητα που χαρακτηρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα, από τον «τελευταίο» υποστηριχτή μέχρι την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον Αρχηγό, σε συνδυασμό με το δίκαιο του αγώνα των Εθνικιστών, είναι αδύνατο να μην συνεπάρουν τους Έλληνες, είναι αδύνατο οι Έλληνες να μην αγκαλιάσουν τους ανθρώπους που με τα λόγια και τις πράξεις τους μιλούν στην καρδιά τους. Το φως της Ελληνικής αλήθειας θα συντρίψει στο τέλος το σκότος του ψεύδους και της υποκρισίας.

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,

Φλόγα του Ταινάρου

ΠΗΓΗ

Exit mobile version