Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Ο Χατζη Οσμάν Μπέης

Ποιός τόλμησε να φανερώσει τα λεφτά που αρπάζουν οι βολευτές;
Ποιό από τα κόμματα τόλμησε να γυρίσει τα χρήματα στο λαό;
Ποιός τόλμησε να κάνει εκστρατεία για να προτιμούνται στις εργασίες οι Έλληνες;
Ποιός θα έκανε – έστω και για τα μάτια – κάτι για τους λάθρο αν δεν πίεζε η Χρυσή Αυγή;
Ποιός απο τους πολιτικούς θα τολμούσε να πει “σκάσε” στο Βενιζέλο;
Ποιός τόλμησε να φωνάξει πράκτορα τον Τούρκο βολευτή στο κοινοβούλιο;

Έπρεπε να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή για να ακούσουμε Ελληνικό λόγο και να ξεσκεπασθούν τα ανθελληνικά κόμματα που σαν ιερόδουλες επιτρέπουν βίζιτες επί πληρωμή εντός του κοινοβουλίου σε όποιον να ναι, αρκει να πληρώνει. Έτσι για να εξασφαλίσουν κάποιες παραπάνω ψήφους, χαϊδεύουν και υπηρετούν, ναι υπηρετούν, ακόμη και Τούρκους πράκτορες!

Μετά την ένταση στη Βολή για το πρόσωπο του κ.ΧατζηΟσμάν, την επόμενη ακριβώς ημέρα ανέβηκε στο βήμα ο κύριος. Κι εκεί σε σπαστά Ελληνικά, (ο «Έλληνας βουλευτής»!) μας έκανε την παρατήρηση: “Ποιόν ρωτήσατε που φέρατε τέτοια τροπολογία στη Βολή; Εμένα με ρωτήσατε;” Δεν υπερβάλλω καθόλου. Αυτά είπε. Την ακριβώς προηγούμενη μέρα βέβαια είχε ψηφίσει Ναί σε όλα, στο φορομπηχτικό νομοσχέδιο. Εκεί δεν αναρωτήθηκε καθόλου ποιος ρώτησε τον λαό αν το θέλει. Αλλά για τη Θράκη είπε: “Αυτή η τροπολογία θα καταστρέψει όλη τη δουλειά μας στη περιοχή”. Τα είπε με απαίσια Ελληνικά και με απαίσια κυνικότητα.

Αυτοί οι δήθεν Έλληνες βολευτές, γιατι δεν πήραν μια φορά το λόγο στη Βολή και να αποκηρύξουν κάθετα τη Τουρκία; Να πούν με σθένος: Δεν είμαστε Τούρκοι, είμαστε Έλληνες ! Αποκηρύττουμε αυτούς που βλέπουν Θράκη και Αιγαίο και ξερογλύφονται. Αυτούς που σκέπτονται οτι ήρθε πια η στιγμή της Τουρκίας να εξαπλωθεί. Γιατί βλέπουν την αναποτελεσματικότητα, την προχειρότητα, την ιδιοτέλεια, την ξελιγωμάρα και την ενδοτικότητα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και σου λέει τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που οι Έλληνες είναι υπόδουλοι των πουλημένων αρχηγών τους.

Αλλά, τό ‘χω ξαναγράψει. Δεν χάνεται έτσι το Γένος. Αν ήταν τόσο απλό δεν θα πιάναμε σχεδόν 10.000 χρόνια ιστορίας. Δεν θά ‘χαμε χτίσει 3 αυτοκρατορίες, δεν θα διδάσκονταν σε όλα τα Πανεπιστήμια του πλανήτη τα διδάγματα των δασκάλων μας και δε θα έκλεβαν όλα τα μουσεία το πολιτισμό μας.

Κάθε φορά που το Γένος κινδυνευει, αντιδρά με ένα μεταφυσικό τρόπο το Αίμα των προγόνων και φέρνει κάποιον να προστατεύσει και να ελευθερώσει απο τον κίνδυνο. Ποτέ δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα στα τελευταία 40 χρόνια. Και τώρα αναλαμβάνει τα προπύργια η Χρυσή Αυγή. Παίρνει τις σκοπιές και φωνάζει συναγερμό. Μπαίνει στη Βολή και δεν αφήνει κανέναν από τους αυλικούς σε ησυχία. Κι όλοι αυτοί που ήταν τόσο καλά βολεμένοι και βυθισμένοι στην νιρβάνα του ευνούχου, τώρα τρέχουν πανικόβλητοι φωνάζοντας απειλές και παρακάλια.

Όμως ειναι αργά γι’ αυτούς. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Σκεφτείτε κι απαντήστε στον εαυτό σας: Ποιός θέλει να δώσει στην Ελλάδα αξιοπρέπεια και Τιμή; Μόνο η Χρυσή Αυγή.
Η μόνη ελπίδα του Γένους σήμερα.

Μυρμιδόνας

Ποιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η γυναίκα εργάζεται σε εταιρεία συμβούλου του Πρωθυπουργού;

Τα καθίκια των ΜΜΕ ξαναχτύπησαν

Νύχτα πρέπει να την έβγαλαν κι αυτήν την τελευταία προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής σχετικά με τον Πακιστανό. Μεταδίδεται δε από όλα τα ΜΜΕ ενορχηστρωμένα (γιατί άραγε;). Τους έχει χαλάσει πολύ που τις τελευταίες μέρες η Χρυσή Αυγή ξεβράκωσε τον Τουρκαλά Πασόκο-πράκτορα βουλευτή, καθώς και το ότι η Χρυσή Αυγή πήγε να παραπέμψει Jeoffrey και Παπαδήμο (βλέπε Trilateral Commission – David Rockefeller).

Δεν πειράζει, θα το συνηθίσουνε!

Κώστας Π.

Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με 12% – Καταρρέουν ΝΔ και Σύριζα

Γεια σας και συγχαρητήρια για ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα. Σίγουρα έχετε υπόψη σας το θέμα Ρομά-ναρκωτικά-όπλα. Είμαι κάτοικος μόνιμος του Δήμου Αχαρνών Αττικής και αυτό το πρόβλημα έχει τρομακτικές διαστάσεις εδώ. Δεν είναι πια μόνο η υποβάθμιση της περιοχής αλλά κυρίως η ασφάλεια και η υγεία μας. Σ’ ένα ολόκληρο κράτος αυτό που βλέπω είναι ότι κάποιοι εκατοντάδες κάνουν κουμάντο στους υπόλοιπους, χωρίς κανείς να μπορεί να τους αγγίξει. Είναι δυνατόν; Κι όμως ναι…

Με εκτίμηση

Ειρήνη Κ.

Κάτοικοι Αγίου Παντελεήμονα κατά δημάρχου λαθρομεταναστών

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΗΔΙΑΣΕ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

E.E. Bάρη

Οι αποκαλύψεις του Economist για τον ‘’γατούλη’’ του Σόιμπλε

Σύστημα υγείας ρατσιστικό προς τους Έλληνες

Ονομάζομαι Θεόδωρος Τ. και τα τελευταία χρόνια 6 χρόνια υποβάλλομαι σε αιμοκάθαρση. Λόγω και άλλων προβλημάτων υγείας το Νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μου και αναγκάζομαι να μεταβαίνω στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών. Μέχρι πριν από λίγο καιρό μας παρείχαν 1300 ευρώ και από την 1η Δεκεμβρίου άρχισαν να να μας παρέχουν 400 ευρώ. Όταν πήγαμε για να λύσουμε το θέμα, η υπεύθυνη μας είπε ότι πληρώνει μόνο την μεταφορά μου προς το νοσοκομείου του Ρίου και δεν την απασχολεί το πως θα γυρίσουμε και ότι βασικά τον ΕΟΠΥΥ δεν τον νοιάζει πώς θα επιστρέφουν οι αιμοκαθαρόμενοι!!

Έχω βαρεθεί να βλέπω να κόβονται όλες οι παροχές υγείας σε ΕΛΛΗΝΕΣ και να παρέχονται αρχοντικές φροντίδες σε όλους τους ανεξέλεγκτους αλλοδαπούς και Ρομά που αλώνουν τη χώρα με την εγκληματικότητα και όλες τις αρρώστιες που μεταδίδουν. Οι ξένοι που δεν πληρώνουν ούτε ευρώ στα δημόσια ταμεία έχουν πάρει το θάρρος να λένε ότι μια μέρα θα μας κυβερνήσουν.

Θ. Τ.

Η Χρυσή Αυγή για τις νέες προκλήσεις των αλβανών – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΤΟΥ ΣΞ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ (ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ) ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;;

Α. Χ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version