Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

ΕΛΑΤΕ!

Οι Τούρκοι φωνάζουν για ανεξάρτητη Θράκη κι η φωνή τους εχει φτάσει μεσα στο Κοινοβούλιο, με την ανοχή των δοσίλογων κομμάτων. Οι Αλβανοί απειλούν για “δράσεις” αν η Ελλάδα ανακηρύξει ΑΟΖ. Οι Σκοπιανοί διεκδικούν τη Μακεδονία. Η Κύπρος ειναι κατεχόμενη για δεκαετίες παρά τα ψηφίσματα του ΟΗΕ που απαιτεί την αποχώρηση του τουρκικού στρατού. Στην Ελλάδα οι διορισμένοι τοποτηρητές του διεθνούς κεφαλαίου υπογράφουν κι εκχωρούν Εθνική κυριαρχία σε τράπεζες ! Το κράτος επίσημα διώκει τον Εθνικισμό, φιμώνει το λαό, καταστρέφει την παιδεία, απαξιώνει το στράτευμα, μηδενίζει την οικονομία για να βυθίσει στην απόγνωση το λαό και να του αφαιρέσει με αυτό τον τρόπο κάθε διάθεση για αντίδραση σε όλα τα παραπάνω.

Θα τα καταφέρουν;
Όχι.
 Απλά Όχι.

Η Ελλάδα όπως και για χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν φρουρείται. Φρουρείται από την Εθνική Ψυχή, από αυτούς που δεν ξεχνούν και που πολεμούσαν ανέκαθεν σε Θερμοπύλες, Μαραθώνες, στα τείχη της Βασιλεύουσας, στα Μεσολόγγια, από αυτούς που ανατίναζαν το Σούλι.

Ελάτε σας λέμε. Σας προκαλούμε. Δεν είμαστε λίγοι. Είμαστε όσοι χρειάζονται.

Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή.

Μυρμιδόνας

Συμβαίνει τώρα: Μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία στο Ναύπλιο

Η μόνη δύναμη η οποία ειναι ικανή να σταματήσει την αυτοκαταστροφική πορεία της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα είναι η Χρυσή Αυγή. Χωρίς καμία αμφιβολία η χώρα μας διέρχεται μια μοναδική κρίση στην ιστορία της, η οποία άρχεται από το πνευματικό και ηθικό αδιέξοδο και καταλήγει στην οικονομική προέκταση του θέματος. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η οικονομική κρίση ειναι το αποτέλεσμα μιας πνευματικής κρίσης που καλλιεργήθηκε από αριστεριστικούς και σιωνιστικούς κύκλους. Επιχειρήθηκε η καταστροφή του εθνικού φρονήματος και η συντριβή της αθάνατης ελληνικής ψυχής. Επετεύχθη, δε, σε μεγάλο βαθμό η απαξίωση της θητείας, της έννοιας του έθνους και η σημασία της πατρίδας και της φυλής. Θέλησαν να μειώσουν και να ταπεινώσουν οτιδήποτε εθνικό υπάρχει.

Σε αυτή την κατρακύλα η μόνη δύναμη ικανή να υψώσει αγχέρωχα το ανάστημά της και να οδηγήσει τις υγιείς δυνάμεις του έθνους σε μια εθνική ανάταση είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ε. Χ.

Στο πλευρό του ΕΛΑΜ ο πατέρας του εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού

Υποστηρίζουν το ψευτοαεροδρόμιο – Ξεπουλούν την Κύπρο

Ντροπή σε αυτούς που προωθούν την ψευτοαερογραμμή  «Pegasus» που πετά από το ψευτοαεροδρόμιοτης Τύμπου. Είναι οι ίδιοι που καλωσόριζαν τον κόσμο στην Τουρκία που έφτασε στη Λεμεσό με το κρουαζιερόπλοιο. Φυσικά οι υπαλλήλοι εκεί δεν φταίνε σε τίποτα. Ο «μεγάλος» πάντα αποφασίζει, αυτός θα πρέπει να λογοδοτήσει…

Ορίστε και η επιστολή προώθησης της «Pegasus» όπως εστάλη στους τουριστικούς πράκτορες της Κύπρου:

Dear Agents
We would like to inform you that as of 17th January 2013 Pegasus Airline (PC-624) will be a member of BSP Cyprus. All agents are open by default to ticketing authority through BSP link.

Μεγάλη Ντροπή.

Μαρία

Μνημονιακές επιταγές – γκιλοτίνα για τους Έλληνες εργάτες

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν η κυνικότητα με την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγ. Βενιζέλος ανακοίνωσε (χωρίς ίχνος ντροπής) ότι κατέχει ΑΚΟΜΑ στο προσωπικό του αρχείο – σπίτι – γραφείο, ή όπου αλλού εκείνος νομίζει, απόρρητα αμυντικά σχέδια της Ελλάδας, από την εποχή που ήταν ΥΕΘΑ. Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον πρώην ΥΕΘΑ ότι τα αμυντικά σχέδια της χώρας δεν είναι ούτε αναμνηστικά δώρα, αλλά και ”σουβενίρ” για να τα κατέχει, τη στιγμή που τώρα βρίσκεται εκτός χώρου.

Λυπάμαι πολύ.

Γιώργος Κ.

Σχης (ΠΒ) Ε.Α.

Τους κάρφωσε ο Λοβέρδος: Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου μας έριξαν σκοπίμως στο μνημόνιο!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΥΝΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΓΗΝΩΡ Β.
Συνταξιούχος Πλοίαρχος Ε.Ν.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version