Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεπάρκεια καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις

m-60a3_1__article

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελείων των τριών Όπλων του Ελληνικού Στρατού, εντός του 2013, αναμένεται να παρουσιαστεί ανεπάρκεια καυσίμων, λόγων των περικοπών που έγιναν στις δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Συγκεκριμένα τα κονδύλια για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας μειώθηκαν κατά 148 εκ. ευρώ και πλέον αναζητούνται 80 εκ. ευρώ, προκειμένου οι δυνάμεις του Στρατού, να μπορούν να εκτελούν τις προγραμματισμένες και επιβεβλημένες κινήσεις τους.

Η απειλή για την Εθνική ασφάλεια που ανακύπτει από την ανικανότητα των μνημονιακών κυβερνήσεων, είναι προφανής. Την στιγμή που οι τούρκοι επελαύνουν πολιτιστικά, οικονομικά, κοινωνικά εντός της Ελληνικής επικράτειας και παραλλήλως εξοπλίζεται στοχευμένα (μονάδες μηχανικού για διέλευση ποταμού, δηλαδή του Έβρου) στρατιωτικά, ο Ελληνικός Στρατός αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμα και στην κίνηση των αρμάτων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων του.

Την κυβέρνηση, βέβαια, δεν την απασχολεί αυτή η προοπτική κινδύνου, αφού σύμφωνα με τον Στουρνάρα παρακαλάει να έρθουν οι τούρκοι και να μας αγοράσουν. Γιατί να τσακωνόμαστε δηλαδή αφού μπορούμε να… ξεπουληθούμε. Αυτό είναι το ήθος του «πατριωτισμού» που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία και όλες οι μνημονιακές δυνάμεις αυτού του τόπου.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version