Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

25702975022

Τι είναι η δημοκρατία; Το πολίτευμα που δίνει ελευθερία ύπαρξης και δράσης ακόμα και στους εχθρούς της. Αυτό μας μάθαιναν στην «Αγωγή του Πολίτη». Τι είναι η σύγχρονη «δημοκρατία», η λεγόμενη δυτικού τύπου; Αυτή που δίνει το ελεύθερο σε όλους, εκτός από τους εθνικιστές!

Κάργα, λοιπόν, δημοκράτες –και μάλιστα με… περικεφαλαία- δέκα βουλευτάδες μέλη της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, αρνούνται την παρουσία στη Συνέλευση, της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια και του Ούγγρου βουλευτή Ταμάς Γκάουντι Ναγκί, γιατί ανήκουν «σε ρατσιστικά και αντισημιτικά πολιτικά κόμματα, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με τα ιδανικά και τις αρχές του Συμβουλίου της Ευρώπης». Το θέμα θα εξεταστεί στην Επιτροπή Θεσμικών Θεμάτων της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και αναμένεται να δικαιώσει τους 10 ευαίσθητους περί τον «ρατσισμό» και τον «αντισημιτισμό». Μετά την απόφαση της Επιτροπής, το θέμα θα έλθει προς συζήτηση και απόφαση στην Ολομέλεια της Συνέλευσης, που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας.

Τα νήματα του αποκλεισμού της κ. Ζαρούλια καθώς και του Ούγγρου βουλευτού, τα κινεί η συγγραφέας, δημοσιογράφος και βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας, Φιάμμα Ναϊρενστάϊν. Δε σας μοιάζει και πολύ ιταλικό το επίθετό της; Ναι, καλά μαντέψατε, λεγάμενη ανήκει στον «περιούσιο» λαό, είναι φανατική υπερασπίστρια του τρομοκράτους του Ισραήλ και του σιωνισμού, περνά τον χρόνο της ανάμεσα στην Ιταλία και το Ισραήλ και είναι συγγραφέας 9 βιβλίων. Το τελευταίο βιβλίο της έχει τίτλο «Israele Siamo Noi» (Εμείς είμαστε Ισραηλινοί). Είναι λαλίστατη και πραγματοποιεί πολύ συχνά ομιλίες σε διάφορα διεθνή φόρουμ. Αγαπημένο της θέμα είναι φυσικά ο «αντισημιτισμός» και η καταπολέμησή του…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version