Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Μένω στα Καμίνια του Πειραιά. Μια, μέχρι πρόσφατα ήρεμη γειτονιά, με οικογένειες που μεγάλωναν από πάππου προς πάππου γνωστοί, φίλοι και συγγενείς. Εδώ και κάποια χρόνια το πράγμα έχει γίνει ανυπόφορο, από παντού κατακλειζόμεθα από κάθε καρυδιάς καρύδι: Αλβανοί, Πακιστανοί, Αφγανοί…Από τότε που εμφανίστηκαν οι κλοπές και οι ληστείες, έχουν γίνει καθημερινότητα. Φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα, για την ασφάλεια των σπιτιών μας. Η αστυνομία κωφεύει. Καλείς την άμεσο δράση και εμφανίζονται στην καλύτερη των περιπτώσεων 45 λεπτά με μια ώρα μετά! Δεν κάνουν τίποτα, τρέχεις στην ασφάλεια και η σήμανση έρχεται σε 24 ώρες μετά το συμβάν! Δηλαδή μπορούν να σε βιάσουν, να σε σκοτώσουν, να σε κλέψουν και εσύ πρέπει να μείνεις άπραγος γιατί οι ΚΛΕΦΤΕΣ έχουν δικαιώματα ενώ ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει κανένα.

Γιατί δεν σηκώνει κάποιος το κεφάλι πλην Χρυσής Αυγής;; Πρέπει οι Έλληνες να είμαστε στην πατρίδα μας αυτοί που θα φοβούνται και οι λαθρομετανάστες αυτοί που θα έχουν τον πρώτο λόγο; Να αφήσουμε τη χώρα μας για να μείνουν εδώ αυτοί; Το σχέδιο τελικά είναι αυτό;

Ας αντισταθούμε γιατί χανόμαστε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Λία Μ.

Η τρόικα θέλει να ξεπουλήσει την Λέσχη Αξιωματικών

Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΤΩΝ. ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ (ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ) ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ.Α..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΣ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
 Α. Κ.
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

Στις τράπεζες θα πάει και η επόμενη δόση

ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΤΑΤΟΥΣ, ΥΨΗΛΟΦΡΟΝΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΥΣΑΝ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ “ΕΚΛΕΚΤΩΝ”. ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΩΣΕ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ, ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ). ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΟΧΙ ΦΟΒΟ ΛΟΓΩ ΔΕΙΛΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΓΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΟ, ΑΞΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ.

Δ. Μ. Σ.

Παραμένουν επιχειρησιακά τα Α7 Corsair – Δικαίωση της Χρυσής Αυγής

Αηδίασα πια με το σάπιο πολίτικο σύστημα και τους δήθεν υπουργούς, βουλευτές και ανθέλληνες πολιτικούς που ασελγούν σε  βάρος των Ελλήνων και της Πατρίδας μου! Αηδίασα μ’ όλα αυτά τα ανδρείκελα που ενεργούν σύμφωνα με ξένες εντολές και δεν έχουν το θάρρος έστω για μια φορά να σηκώσουν το ανάστημα τους στο παγκόσμια πολίτικο κατεστημένο. Αηδιάζω γιατί όλοι αυτοί απεχθάνονται τα σύμβολα μας, δεν αναγνωρίζουν Πατρίδα, δεν αναγνωρίζουν Σημαία μα πάνω απ’ όλα δεν σέβονται τους νεκρούς Έλληνες που έδωσαν το αίμα τους για όλους εμάς! Το μόνο που αναγνωρίζουν και βάζουν πάνω απ’ όλα είναι το χρήμα, η εξουσία και το προσωπικό η πολιτικό όφελος!

Νοσταλγώ τα πιο παλιά χρόνια τότε που ήμουν 10 χρονών και τα καλοκαιριά κοιμόμασταν στις βεράντες και τα μπαλκόνια χωρίς το φόβο των εγκληματιών… Σήμερα είμαι 32 και το μόνο που βλέπω εδώ και 22 χρόνια είναι όλες αυτές τις ορδές λαθρομεταναστών να έρχονται απρόσκλητοι και να εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων. Θέλω απεγνωσμένα να τελειώσουν όλα αυτά και να μπορέσω επιτέλους να δω την πατρίδα μου ελεύθερη πια! Ελεύθερη και καθαρή από ξένους και από πολιτικούς της πλακάς!

Είστε η μόνη μου ελπίδα πια! Δεν περιμένω τίποτε από κανέναν άλλον! Συνεχίστε τη μάχη ενάντια στο κατεστημένο! Όσο ζω κι όσο αναπνέω δε θα σταματήσω να σας στηρίζω με την ψήφο μου!

Μετά τιμής: Κώστας κ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: “Πολιτική κάθαρση τώρα”!

Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων;

Ξεφυλλίζοντας τον κυριακάτικο τύπο της 20 Ιανουαρίου 2013 το μάτι μου έπεσε στα ψιλά που περνούν απαρατήρητα από τα έγκριτα και αξιόπιστα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) του προτεκτοράτου που έως πρόσφατα ήταν το ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος.

Άρθρο των Φρίξου Δρακοντίδη και Στέλιου Μορφίδη στην σελίδα 18 του Πρώτου Θέματος, αναφέρει μεταξύ άλλων:

…Οι περιπλανήσεις, όμως, του κ. Παπανδρέου δεν έχουν τελειωμό. Μετά το Όρεγκον, ακολουθεί ο ‘’ναός του τζόγου’’ το λαμπερό Λάς Βέγκας. Όχι, ο πρώην πρωθυπουργός δεν το επισκέπτεται με σκοπό να ζήσει το δικό του ‘’Hangover’’, αν και τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτή την πόλη για την οποία λέγεται πως ‘’whatever happens in Vegas stays in Vegas’’ (οτιδήποτε συμβεί στο Βέγκας δεν μαθαίνεται παραέξω). Εκεί ο κ.Παπανδρέου θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτούς που κάποτε θεωρούσε ότι εμπλέκονται σε επικίνδυνα παιχνίδια κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της χώρας μας. Ο κ.Παπανδρέου πλαισιώνεται από δύο επικεφαλής διάσημων hedge funds, που κατάφεραν να βγάλουν έναν σκασμό λεφτά από την οικονομική αναταραχή στην χώρα μας. Πρώτος είναι ο κ.Ντάνιελ Λεμπ της Third Point, ο οποίος πέρυσι-και μετά το ‘’κούρεμα’’ των ομολόγων-κατάφερε να αποκομίσει 500 εκατ. δολάρια μόνο από τα ελληνικά ομόλογα. Δεύτερος ο κ.Τζον Πόλσον, ο οποίος ‘’έπαιξε’’ αγρίως με τα ελληνικά ομόλογα όταν ο κ. Παπανδρέου κατηγορούσε τη διεθνή κερδοσκοπία. Επίσης ο μεγαλοεπενδυτής κ.Σαμ Ζελ, εκ των πρωταγωνιστών του κλάδου των private equities και διάσημος ‘’corporate raider’’ των 80s. Από αυτούς δηλαδή που αγόραζαν εταιρείες, τις ‘’έσπαγαν’’ σε κομμάτια και στο τέλος αφού απέλυαν τους περισσότερους εργαζομένους, τις πουλούσαν με πολύ μεγάλο κέρδος… (και το άρθρο συνεχίζει).

Μήπως από τις γνωριμίες αυτές του Τζέφρυ και με δεδομένη την ομολογία του Στρός Κάν (βέβαια μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με την καμαριέρα και την απώλεια της προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας) πως ο Παπανδρέου συνομιλούσε μαζί του από τις αρχές του 2009, σχεδόν έναν χρόνο προτού εκλεγεί πρωθυπουργός, για υπαγωγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, υπάρχουν πλέον όχι μόνον αποχρώσες ενδείξεις, όπως θα έλεγε ένας νομικός, αλλά απτές αποδείξεις εσχάτης προδοσίας;

Οι συνομιλητές-συνδιαλέκτες-φιλαράκια του Τζέφρυ αποδεδειγμένα θησαύρισαν από την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος. Επίσης ο έτερος αδελφός από την χρηματιστηριακή στην Ελβετία, όταν ο Τζέφρυ μιλούσε για δημοψήφισμα.

Έχουμε επίσης την δημόσια ομολογία Λοβέρδου πως σκοπίμως οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου μας έσυραν στο ΔΝΤ, παρά τις αντιρρήσεις άλλων μελών της τότε κυβέρνησης.

Επιπρόσθετα την δημόσια ομολογία του Βενιζέλου-Τουρκόγλου πως διατηρεί στην οικία του τα Εθνικά Άκρως Απόρρητα σχέδια Αμύνης της Ελλάδος, καθώς και τα σχέδια άλλων υπουργείων όπου είχαμε την ατυχία να διατελέσει υπουργός.

Ο τελευταίος Έλληνας που έχει υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζει πως κατά την αποχώρηση από θέση όπου κάποιος κατέχει υλικό και πληροφορίες, διαβαθμισμένες και μη, υποχρεούται ο αποχωρών να παραδώσει στον αντικαταστάτη του με ειδικό πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής όχι μόνον τα υλικά που έχει λόγω καθηκόντων στην κατοχή του, αλλά και οποιασδήποτε μορφής (έγγραφη, ψηφιακή κλπ) πληροφορία.

Ως ταλαιπωρημένος πολίτης-υπήκοος αυτού του θλιβερού προτεκτοράτου θα πρότεινα:

α. παραπομπή των κ.κ Μινέικο-Παπακωνσταντίνου-Τουρκόγλου (πιθανόν και άλλων συνεργατών τους) σε εξεταστική-προανακριτική επιτροπή προς διερεύνηση δόλου προς εσχάτη προδοσία και μάλιστα εν καιρώ (οικονομικού) πολέμου.

β.  παραπομπή του κ.Τούρκογλου σε εξεταστική-προανακριτική επιτροπή προς διερεύνηση δόλου προς τέλεση κατασκοπείας με ενδεχόμενη πρόθεση εσχάτης προδοσίας εν καιρώ (οικονομικού) πολέμου ομοίως.

γ.   Παρέμβαση κοινοβουλευτική ή εισαγγελική προς διενέργεια ερεύνης ως προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ως προϊστάμενος των προαναφερθέντων) και κατά πόσον ο τελευταίος εγνώριζε τα παραπάνω και τι έπραξε ή τι παρέλειψε να πράξει επ’αυτών.

Υπάρχουν επιτέλους Σύνταγμα, Νόμοι, Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο;

Αίγαγρος

ΠΗΓΗ

Exit mobile version