Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ALEXIS ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

tsipras-usa

Μεγαλεία, όχι στη… Γαλλία, αλλά στην Αμέρικα, για τον πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of Syriza. Και με τους συντάκτες της Wall Street Journal, λοιπόν, θα συναντηθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη φωλιά του παγκόσμιου καπιταλισμού (και των διεθνών τοκογλύφων), ο Alexis! Και βέβαια η Wall Street Journal, είναι το σήμα κατατεθέν του αμερικάνικου κατεστημένου. Αναφέρει σχετικά ο «Βηματοδότης»:

«Πάντως μία από τις επαφές που αναμένονται με ενδιαφέρον είναι η προγραμματισμένη συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη συντακτική ομάδα της «Wall Street Journal». Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει τον πλήρη συμβιβασμό της ελληνικής Αριστεράς με το επίσημο φύλλο του αμερικανικού καπιταλισμού, αλλά πάντως θα περιμένω να δω πώς θα καταγραφούν σε αυτή τη φάση οι εντυπώσεις των Αμερικανών για τον Αλέξη».

Που να τα φανταζόταν αυτά πριν από καμιά 20αριά χρόνια ο Alexis. Τότε που ήταν κνίτης και πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου του. Είδατε πως ανταμείβει το σύστημα όσους του είναι πιστοί και υπάκουοι εκτελεστές των διαταγών του;

ΠΗΓΗ

Exit mobile version