Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μακρύ χέρι του διεθνούς Σιωνισμού,φτάνει παντού και είναι μονίμως έτοιμο να στραγγαλίσει την αλήθεια,την ελευθερία,τη ζύμωση ιδεών.

 e_zaroulia__article

Σαν μια αποκρουστική Λερναία Υδρα, έχει εδώ και πολλά-πολλά χρόνια απλώσει τα πλοκάμια του σε οτιδήποτε αντιστέκεται και θανατώνει οτιδήποτε αντιστέκεται στην ισοπέδωση,στον Εθνομηδενισμό,στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια,στην ελευθερία λόγου και σκέψης.Εν ονόματι του Δικαίου,αδικεί. Εν ονόματι της Ελευθερίας καταπιέζει.Εν ονόματι του Ανθρωπισμού δολοφονεί. Εν ονόματι της ελευθερίας του λόγου,φιμώνει.Δεν με εκπλήσσει λοιπόν η συντεταγμένη προσπάθεια να αποκλεισθούν από τη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης η Ελληνίδα βουλευτής Ελένη Ζαρούλια και ο Ούγγρος βουλευτής Ταμάς Γκάουντι Ναγκί,με επιχείρημα πως έχουν άλλη άποψη! Οχι! Δεν μπήκαν στο κόπο να επιχειρήσουν τα Σιωνιστικά ενεργούμενα,μιά κάποια ιδεολογική αντιπαράθεση.Απλά,με λυσαλέο τρόπο, ζήτησαν να φιμωθούν οι έχοντες άλλη άποψη.Θυμίζοντάς μας  πως στη δημοκρατία μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει,εκτός από το ότι η δημοκρατία δεν είναι το άριστο των πολιτευμάτων για τους πολίτες και τη κοινωνία.
Ομως, οι Ευρωπαίοι βουλευτές,αποφάνθηκαν πως … υπάρχουν επί τέλους και όρια υποκρισίας, αυθαιρεσίας και ακρισίας!
Τόσο τη λυσαλέα προσπάθεια της προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία δημοσιογράφου και βουλευτού του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας, Φιάμμα Ναϊρενστάϊν όσο και όσων προσπάθησε να ρυμουλκήσει στις σκοταδιστικές της απόψεις και νοοτροπία,τα πέταξαν στα καλάθια των αχρήστων θυμίζοντας πως στην Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας δεν ευδοκιμούν εύκολα μέθοδοι και νοοτροπίες που εισάγονται από “μεταπολεμικά κρατικά υβρίδια”…
Η απάντηση έμοιαζε με ένα ηχηρό και οδυνηρό χαστούκι στο μάγουλο της Φιάμα Ναιρεστάιν και στους Ευρωπαιοσκοταδιστές ή Εβραιοσκοταδιστές συνοδοιπόρους της.
Και η Ελένη Ζαρούλια,όχι μόνο υπερασπίστηκε και έσωσε τη τιμή των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, αλλά αυτοδίκαια τοποθετήθηκε στη πρωτοπορία του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος,για μια Ελλάδα και μιά Ευρώπη,αμόλυντη από το ρατσισμό και την υποκρισία που καλλιεργούν οι…Εμποροι των Εθνών.
Νομίζω πως η Ελένη Ζαρούλια συνιστά παράδειγμα Ελληνα πατριώτη πολίτη και δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε. Αφοβα,αταλάντευτα,ασυμβίβαστα και πάντα μπροστά! Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια !
Κέρδισες μια θέση στη καρδιά κάθε Ελληνα πατριώτη.Μας έκανες υπερήφανους.
Όλους ! Προχώρα,πάντα έτσι !
 
Μ.Τ.
Exit mobile version