Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…

anakoinosi-Villa-Amalias-1-315x236Μήνυση για κλοπή ρεύματος στην «βίλα Αμαλία»

Την παράνομη σύνδεση της ηλεκτρικής εγκατάστασης του κτηρίου «Βίλα Αμαλία» απευθείας με το δίκτυο χαμηλής τάσης, με αποτέλεσμα… την κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διαπίστωσε τεχνικό συνεργείο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΔΕΔΔΗΕ διέκοψε την παράνομη σύνδεση και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για την κλοπή ρεύματος.

Επισημαίνεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ ΑΕ, που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

e-go.gr
Είδατε πως, μετά την σχετική ερώτηση του Συναγωνιστή Παππά, κινητοποιήθηκε το κράτος;  Ο Συναγωνιστής Παππάς, συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2012, έθεσε ερώτημα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου περί της δωρεάν παροχής ρεύματος και νερού σε κτήρια, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη. Και είδαμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι καταλήψεις να… “ξεκαταλαμβάνονται”, με νόμιμες ενέργειες, ως όφειλε να πράξει το κράτος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά και να ξυπνήσει ως αναφορά την παροχή ρεύματος.
Διαβάστε εδώ τις απαντήσεις που έδωσαν τα αρμόδια υπουργεία:
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ:  (Βρήκαμε ότι ο υπουργός διαθέτει χιούμορ, με αυτή του την απάντηση!)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ:   (Άκαιρη όταν μας την έστειλε, όμως κινητοποιήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση κατόπιν εορτής, αφού τους το φέραμε εμείς, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στο προσκήνιο!)
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: Μας επισυνάπτει έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ. Αξίζει να το διαβάσετε!
Την καλύτερη απάντηση την αφήσαμε για το τέλος, ώστε να γελάσετε με την ψυχή σας ή να κλάψετε…
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟ.ΠΟ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!
Exit mobile version