Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενθάδε κείται η ΔΗΜΑΡ: Ζωή σε λόγου μας

psarianos

Στον πολιτικό «τάφο» οδηγείται σιγά – σιγά και η ΔΗΜΑΡ, την οποία όμως οι επίσημες δημοσκοπήσεις ψευδώς δείχνουν ως μία κραταιά πολιτική δύναμη, με τάσεις σταθερότητας. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκόποι βλέπουν την αντικειμενική αλήθεια, η οποία αποτυπώνεται μόνο στις μυστικές δημοσκοπήσεις όταν αυτές διαρρέουν, οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι επιμένουν να παρουσιάζουν στον κόσμο μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας με καθαρά πολιτικό σκοπό.

Έτσι μαθαίνουμε ότι εντός της «κραταιάς» και «σταθερής» Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη, έχει ήδη δημιουργηθεί εσωτερική αντιπολίτευση, η οποία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή έξοδο κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης, για τις 9 -10 Φεβρουαρίου, σύγκλισης της Κεντρικής Επιτροπής του αποκόμματος της κυβερνώσας αριστεράς.

Τώρα, βέβαια, πως γίνεται ένα κόμμα να έχει αποκολλήσεις από τον βασικό του πυρήνα και, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να εμφανίζεται σταθερό και με τάσεις ανόδου, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Ένα ζήτημα προπαγάνδας για να είμαστε ακριβείς. Το πραγματικό ζητούμενο στην όλη υπόθεση, επειδή δεν ωφελεί η ενασχόληση κάποιου με πολιτικά «πτώματα», είναι οι τάσεις της υπό αποχώρηση μειοψηφίας της ΔΗΜΑΡ.Αυτές, όπως λένε τα καθεστωτικά ρεπορτάζ, βρίσκονται σε συνεννόηση με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καταλήξουν σε κάποια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεπώς αυτό που πολιτικώς εξάγεται από την εν λόγω είδηση είναι η επερχόμενη περαιτέρω «πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες. Το προφανές, δηλαδή, που φαίνεται από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, ο οποίος όπως ανέφερε το “Economist” φιλοδοξεί να γίνει ένας πολιτικός του Ευρωπαϊκού κατεστημένου. «Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται» που λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας, σαν να το απεύθυνε απευθείας στα λιγούρια της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.   

ΠΗΓΗ

Exit mobile version