Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΕΚΛΕΚΤΟΥ” ΛΑΟΥ

eu

Επί δεκαετίες, τα κοινοβουλευτικά κόμματα σε συνεργασία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Γηραιάς Ηπείρου, προπαγάνδιζαν το ιδανικό της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Μιας Ευρωπαϊκής Ενώσεως η οποία θα αποτελούσε τον βασικό ανταγωνιστή της οικονομίας των ΗΠΑ, μιας πολιτικής ενώσεως των κρατών της Ευρώπης για την βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων τα οποία θα προέκυπταν και θα απασχολούσαν όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Βασικός άξονας της πολιτικής, οικονομικής και νομισματικής ενώσεως, υπήρξε φυσικά η δημοκρατία.

Η πορεία των γεγονότων τα οποία σημάδεψαν την γέννηση και την ιστορία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, διέψευσαν τις αρχικές προσδοκίες των αφελών. Η Ε.Ε. εξελίχθηκε σε ένα υπερκέντρο λήψης πολιτικών αποφάσεων, η δε νομισματική ενοποίηση υποδούλωσε ολοκληρωτικά την οικονομική πολιτική των κρατών, τα οποία περιορίστηκαν στην εκτέλεση των αποφάσεων των Βρυξελλών. Κι όλα αυτά υπό το πέπλο της δημοκρατίας…

Οι δημοκρατικοί θεσμοί της Ε.Ε., ορίζουν την εκπροσώπηση των κομμάτων των εθνικών κοινοβουλίων στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Η Χρυσή Αυγή, εκπροσωπείται στη συνέλευση του Συμβουλίου από την Συναγωνίστρια Ζαρούλια. Το γεγονός και μόνον ότι η Χρυσή Αυγή έχει παρουσία στο θεσμό αυτό, έχει προκαλέσει την οργή των γνωστών κύκλων οι οποίοι εργάζονται για τα συμφέροντα όχι των λαών της Ευρώπης, αλλά του διεθνούς σιωνισμού. Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι επικαλούνται σε κάθε ευκαιρία την δημοκρατία, είναι οι πρώτοι που την παραβιάζουν.

Η Φιάμμα Ναϊρενστάιν, ιταλίδα ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, αρνήθηκε τη διαπίστευση της συναγωνίστριας Ζαρούλια, διότι -καθώς ισχυρίζεται- ανήκει σε ένα ρατσιστικό και αντισημιτικό κόμμα. Απλά και δημοκρατικά! Ποιά είναι όμως η κυρία Ναιρενστάιν και που οφείλεται το μίσος της για τη Χρυσή Αυγή; Ποιά είναι η κυρία αυτή, η οποία επιδιώκει τον με κάθε τρόπο αποκλεισμό ενός Κινήματος, το οποίο εξελέγη με την υποστήριξη 500.000 Ελλήνων; Διαβάζοντας κανείς το βιογραφικό της, αναγνωρίζει μονομιάς τις εξαιρετικές «περγαμηνές» που την συνοδεύουν…

Η Φιάμμα Ναϊρενστάιν, γεννήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας, αλλά φροντίζει να διαμένει στο Ισραήλ αρκετούς μήνες το χρόνο, μαζί με τον Εβραίο σύζυγό της. Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας και πολιτικά ανήκει στο κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ειδικεύεται σε συγγραφή μελετών για την αραβοισραηλινή σύγκρουση, την διεθνή τρομοκρατία, τον αντισημιτισμό και φυσικά το «ολοκαύτωμα». Αξίζει να σημειωθεί, πως η κυρία Ναϊρενστάιν διετέλεσε διευθύντρια του ιταλικού Ινστιτούτου Κουλτούρας, με έδρα το Τελ Αβίβ, τα έτη 1993 και 94. Είναι, τέλος, μέλος του Παγκόσμιου Φόρουμ ενάντια στον αντισημιτισμό, φόρουμ που ιδρύθηκε από τον Νέιθαν Σαράνσκυ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό κατόπιν των ανωτέρω, τίνος τα συμφέροντα εκπροσωπεί η παρουσία της κυρίας αυτής στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Όσοι θεωρούν ότι μόνο κάποιοι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες εργάζονται για τα συμφέροντα των σιωνιστών, θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Το μόνο θέμα το οποίο δύναται να τεθεί υπό συζήτηση, είναι το αν οι ελληνόφωνοι εκπρόσωποι των σιωνιστικών συμφερόντων, είναι πιο ένθερμοι από την εν λόγω κυρία.

Σε μερικές κρίσεις ειλικρίνειας, η κυρία Ναιρενστάιν έχει σε ανύποπτο χρόνο δηλώσει πως ‘’κάθε εβραίος σε αυτό τον κόσμο είναι ένας Ισραηλίτης, ακόμη κι αν δε το έχει καταλάβει. Κι όποιος δε το γνωρίζει αυτό, διαπράττει ένα μεγάλο σφάλμα’’! Και καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια του ιουδαϊκού της μίσους και ψεύδους, δηλώνει με περίσσιο θράσος: «υπό το πρίσμα της ηθικής μιλώντας, δε μπορούμε να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς, διότι αυτή πιστεύει πως οι Εβραίοι είναι γιοί πιθήκων και γουρουνιών. Δε μπορείς να διαπραγματευτείς με τους κανίβαλους, οι οποίοι τρώνε ανθρώπινα πλάσματα’’!

Αυτή η κυρία λοιπόν, η οποία βρίσκεται στο κέντρο λήψης των αποφάσεων που αφορούν το σύνολο των ευρωπαϊκών λαών και «εκπροσωπεί» τον ιταλικό λαό, αντιτίθεται σθεναρά και «δημοκρατικότατα» στη νόμιμη εκπροσώπηση των Ελλήνων Εθνικιστών και του Ελληνικού Λαού γενικότερα. Η κυρία Ναϊρενστάιν, ισχυρίζεται πως οι Ιδέες της Χρυσής Αυγής, αντίκεινται στα «ιδανικά και τις αρχές του Συμβουλίου της Ευρώπης», έχοντας προφανώς δασκαλευτεί καταλλήλως από τους εν Ελλάδι υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού.

Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί τον Λαό, ο οποίος δημιούργησε και θεμελίωσε τον Πολιτισμό, σε κάθε άκρη της ευρωπαϊκής ομοεθνίας. Αντιθέτως, η κυρία αυτή και οι ομοϊδεάτες της, εκπροσωπούν τα συμφέροντα ενός λαού ο οποίος ευθύνεται για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους αμάχων Παλαιστίνιων, ενός κράτους που αποτελεί το μοναδικό ρατσιστικό κράτος του πλανήτη, έχοντας υψώσει το τείχος του αίσχους για τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων και τέλος μιας θρησκείας η οποία θέλει τους ιουδαίους «εκλεκτούς» και την υπόλοιπη ανθρωπότητα «γκόιμ». Τιμή μας λοιπόν να μας εχθρεύεται και να ανησυχεί για την παρουσία μας, η κάθε κυρία Ναϊρενστάιν. Πάμε πολύ καλά!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΠΗΓΗ

Exit mobile version