Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Με αφορμή τα γεγονότα στο Ηράκλειο

Έχω βαρεθεί πια να βλέπω όλους αυτούς τους αυτόκλητους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να καταπατούν και να απαξιώνουν τα δικά μου ανθρώπινα δικαιώματα. Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως “δημοκράτες”, ποιοί είναι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να θέτουν τις προδιαγραφές της δημοκρατίας. Σε λίγο θα ζητήσουν και την δημιουργία ISΟ 9002 για την πιστοποίοηση μας ως “πολίτες με δημοκρατικά φρονήματα”.

Ποιοί είναι αυτοί που ξεχνούν ότι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημαίνει εφαρμογή της θέλησης της πλειοψηφίας. Αν η πλειοψηφία επιθυμεί να φοράει στρατιωτική ενδυμασία και να χτυπά προσοχή, αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, είτε τους αρέσει είτε όχι. Αυτό είναι δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν έχει εξαιρέσεις.

Ένα κόμμα λοπόν δημοκρατικά εκλεγμένο στην ελληνική βουλή έχει τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα. Η Χρυσή Αυγή έχει καθε δικαίωμα να ενημερώνει τους πολίτες και τους υποστηρικtές της και κανένας δεν μπορεί να την εμποδίσει, είτε του αρέσει έιτε όχι. Πού πήγε αυτό το κλασσικό του Βολταίρου – καραμελίτσα των αριστερών, «δεν συμφωνώ με ό,τι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες»; Αυτό δεν είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας;

Και στο κάτω κάτω, τι θέλουν να μας πουν, ότι για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας φταίνε όλοι εκτός από τους Δημοκράτες τους φιλελεύθερους; Ότι δηλαδή μετά την πτώση του φασισμού και του ναζισμού για την οποία ακόμα ωρύονται, οι απανταχού «απελευθερωμένες», εκδημοκρατισμένες και μη χώρες της γης ζήσανε καλά και εμείς καλύτερα; Γιατί εγώ ξέρω τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ιαπώνων στη δημοκρατική Αμερική,  ξέρω για μια Κορέα, για ένα Βιετνάμ. Για 2,5 εκατομμύρια νεκρά Ιρακινόπουλα την περίοδο των αμερικάνικων επεμβάσεων στο Ιράκ, για μια Βοσνία, για μια Λιβύη και πόσα άλλα και όλα αυτά στο όνομα των…ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ποιοί είναι λοιπόν οι επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα;

Με εκτίμηση

Κυριακή Α.

Ενθάδε κείται η ΔΗΜΑΡ: Ζωή σε λόγου μας

Μπράβο στους διάφορους αρθρογράφους της Χρυσής Αυγής  που με τα κείμενά τους μας ανεβάζουν ψυχικά για να αντέξουμε τις κακουχίες. Ο καθαρός τους λόγος νομίζω ότι καταλήγει σε ένα σημαντικό συμπέρασμα: Οι Έλληνες δεν είμαστε ένα με τη λάσπη που μας έχουν ρίξει οι κατακτητές, αλλά σηκωνώμαστε και στεκόμαστε όρθιοι πνευματικά και ηθικά.

Χαίρομαι που σας ψήφισα.

Υποστηρικτής, Πεύκη

Δυναμική συγκέντρωση στα γραφεία των Νοτίων Προαστίων – ΒΙΝΤΕΟ

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω που επάξια είστε το στόμα, τα χέρια, τα πόδια ενός ολόκληρου Λαού. Πιστεύω ότι θα είστε πάντα δίκαιοι και θα έχετε την πατρίδα ρίζα στην καρδιά σας.

Παύλος

Τη δέσμευση του ορυκτού πλούτου της Κύπρου ζητά η τρόικα

Πλατεία Αμερικής

Είμαστε Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην ίδια μας την περιοχή, φοβόμαστε στο ίδιο μας το σπίτι. Μέσα σε 20 μέρες έχουμε δεχθεί απόπειρα διάρρηξης και φθορά στην πόρτα μου από κατσαβίδι και όταν τολμήσουμε να μιλήσουμε υβριζόμεθα με τον χειρότερο τρόπο από τους λαθρομετανάστες.

Ζούμε σε μια πολυκατοικία στην οποίαν κάνει “κουμάντο” κυριολεκτικά ένα ζευγάρι Σενεγαλέζων. Καθώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, δρουν ασύδοτα. Είμαστε στο έλεός τους. Ηρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα από την περιοχή στην οποίαν μεγάλωσα.

Κ.

Εμπνευσμένη ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων παρουσία του Αρχηγού

Τι είναι η Ελλάδα; Μια απλή χώρα – μέλος της Ε.Ε.; Μια μικρή περιοχή της γης που δεν έχει τίποτα αξιόλογο να επιδείξει; Ποιοί είναι οι Έλληνες; Ένας ολιγάριθμος λαός φτωχός, ηττημένος, ντροπιασμένος, φοβισμένος και υποταγμένος;

Η αλήθεια είναι ότι έτσι ακριβώς θέλουν να μας καταντήσουν, την Ελλάδα μας και εμάς τους ίδιους. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Τι απάντηση μπορούμε να τούς δώσουμε; Θέλουν να μας δούνε υποταγμένους στη θέλησή τους, να εξαθλιωνόμαστε, να μας αφανίσουν, να μας αφαιρέσουν την τιμή, την υπερηφάνεια μας, την ιστορία μας, θέλουν τη γη μας, τα αγαθά της, γη και αγαθά που ανήκουν στο έθνος μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Γη και αγαθά που βοήθησαν το ένδοξο ελληνικό έθνος να μεγαλουργήσει, τη στιγμή που οι πρόγονοι των σημερινών τυράννων μας ζούσαν ακόμα μέσα σε σπηλιές και πάνω στα δέντρα.

Τι θα κάνουμε εμείς οι κληρονόμοι όλων αυτών; Θα φανούμε αντάξιοι των λαμπρών προγόνων μας και θα κάνουμε το καθήκον μας ή όχι; Θα αφήσουμε την ιστορία μας και την τιμή του έθνους μας να χαθούν μετά από πέντε χιλιάδες έτη ζωής; Θα αφήσουμε την πατρίδα μας έρμαιο αυτών των τυράννων; Θα αφήσουμε ένα κόσμο μέσα στον οποίο τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα ζουν μέσα στο φόβο, τη λήθη, την υποταγή και την ταπείνωση; Θα αφήσουμε την Ελλάδα μας που με ποταμούς αίματος κράτησαν όρθια, περήφανη και ελεύθερη οι πρόγονοί μας;

Ε λοιπόν ΌΧΙ! Είμαστε παιδιά ένδοξων ηρώων που οδήγησαν αυτό το έθνος σε αμέτρητες δόξες και ιστορικά κατορθώματα. Και αυτό το έθνος δεν θα χαθεί, δεν θα βυθιστεί στο σκοτάδι, όχι στη δική μας σκοπιά. Καιρός να φυλάξουμε Θερμοπύλες. Και όπως είπε κάποτε ένας μεγάλος και ένδοξος Έλλην μαχητής, σεμνά, απλά αλλά υπερήφανα και μεγαλοπρεπώς, ας το κάνουμε και εμείς τώρα για την πατρίδα και το έθνος, για την τιμή και την ιστορία μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας…

Ας φωνάξουμε σε όλους τους εχθρούς μας: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Κώστας, Καστοριά

ΠΗΓΗ

Exit mobile version