Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Σας συγχαίρω για την Αγωνιστικότητα και το Ήθος σας! Είμαι Υπερήφανος που έχετε πάρει το τιμόνι σε αυτήν την φουρτούνα! Να ξέρετε ότι είμαστε περισσότεροι εμείς από ότι δείχνουν αυτά τα τεχνητά πλασμένα  γκαλόπ!

Παρακολουθώ την πορεία σας και πιστεύω στις Αξίες που εσείς πρεσβεύετε και προβάλλετε. Να είσθε σίγουροι ότι εάν χρειαστεί να παρευρεθούμε όλοι μας, θα το πράξουμε, γιατί αγαπάμε την πατρίδα μας και απεχθανόμαστε αυτά τα πιόνια της εξουσίας.

Επίσης να γνωρίζετε ότι με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα συμβάλουμε να εμπεδωθεί στην συνείδηση και στην βούληση των συμπολιτών μας εδώ της Γερμανίας, το τι εστί Έλληνας με Αίσθηση καθήκοντος και Αγάπης προς την Χώρα του!Σας εύχομαι καλή Δύναμη και να τιμήσετε τα χρώματα της Πατρίδος μας!

Με εκτίμηση και Περηφάνια

Κωνσταντίνος Κ.

Αποκλειστική συνέντευξη της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στο Εθνικισμός.net: “Δεν θα σωπάσουμε”

Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, ο Θεός να σας ευλογεί για τον Ιερό Αγώνα τον οποίο δίνετε καθημερινά για τον μαστιζόμενο αυτόν τόπο. Είμαι ένας πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο σας έχει ανακαλύψει και καθημερινά ταυτίζομαι, όλο και περισσότερο μαζί σας. Είστε η τελευταία ελπίδα της Χώρας. Είστε οι μόνοι που δεν τάζετε «λαγούς με πετραχείλια» δεν υπόσχεστε διορισμούς και δεν κοροϊδεύετε τον κόσμο. Θέλω ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου και όχι να αποτελέσουμε τα «γκαρσόνια» των δυναστών της χώρας. Γι΄αυτό τον λόγο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του πρέπει να συνδράμει στον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Βαγγέλης Μ., Καμίνια

“Καθ΄υπόδειξη” της Χρυσής Αυγής οι αστυνομικές επιχειρήσεις

Φίλοι και συναγωνιστές μα πάνω απ’ όλα όμαιμοί μου συμπολεμιστές!

Παρακολουθώντας, σχεδόν κάθε βράδυ και αποσπασματικά, κάποιες εκπομπές υπερ-καθεστωτικής φύσεως (και χρηματοδοτήσεως, βεβαίως), διαπιστώνω  όλο και περισσότερο τα κατωτέρω: α) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθούν στην Χρυσή Αυγή, πάντα με υβριστικό και συκοφαντικό τρόπο και -εννοείται- χωρίς να παρίσταται ή να έχει την δυνατότητα τηλεφωνικής παρέμβασης κάποιος εκ των βουλευτών του Κινήματος, β) το πόσες αλήθειες βροντοφώναζε τόσα χρόνια (30 και πλέον) το πραγματικά μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα της Ελλάδος. Αλήθειες, πικρές και δυσνόητες για να τις αποδεχθεί ο μπουκωμένος -από την μάσα και την λαμογιολαγνία- Έλληνας. Ο κακομαθημένος εγωιστής και καλοπερασάκιας νεοέλληνας. Δηλαδή εγώ, εσύ, εμείς, εσείς…

Στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή μήπως και περισώσουμε κάτι… Όχι από τις περιουσίες και τους μισθούς μας. Αλλά από την Ιστορία μας την αιματογραμμένη, από τα Ιερά χώματα των Ηρώων προγόνων μας, από τον περίλαμπρο και αξιοθαύμαστο Πολιτισμό μας, από τα όνειρα και τις ελπίδες των αγέννητων Ελληνόπουλων. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, με όποιο ΤΙΜΗΜΑ, και ας κρατήσουμε σαν σπαθί και σαν κοντύλι, σαν πυρσό και σαν ιερό κειμήλιο, το εξής: ότι ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ, όσων ζωντανών στην ψυχή και στο πνεύμα Ελλήνων, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους…

Νικολέττα        

12,2% και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή – BINTEO

Όλα τα κόμματα προσπαθούν να πείσουν ότι πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε στην πατρίδα μας με άλλους λαούς και πολιτισμούς. Ανάλογα με την παράταξη, άλλοι το εναποθέτουν στις απαιτήσεις της παγκοσμιοποίησης, άλλοι του διεθνισμού κ.ο.κ….Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο, να είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κάθε είδους λαό με εκ διαμέτρου αντίθετες, ξένες προς τον Ελληνικό πολιτισμό νοοτροπίες, επιβλαβείς για τους άλλους, για το περιβάλλον ή και εχθρικές συνήθειες και συμπεριφορές.

Ας επικαλεστούμε δύο πρόσφατες ειδήσεις που αφορούν κάποιους από τους λαούς που η Ελλάδα έχει αναγκαστεί να τρέφει. Στην Ινδονησία οι γυναίκες δε θα μπορούν πια να οδηγούν μηχανές ούτε να είναι συνοδηγοί σε μοτοσικλέτες καθισμένες κανονικά με τα πόδια να ακουμπούν στα δύο πλαϊνά της μηχανής. Οι «προοδευτικοί» Ινδονήσιοι επιτρέπουν όμως να κάθονται και με τα δύο πόδια στο πλάι της, στη λεγόμενη στάση της αμαζόνας, όπως προστάζει το Ισλάμ! Με τι κριτήρια πραγματοποιήθηκε αυτή η νέα απαγόρευση; Οι τοπικές αρχές της πόλης Lhokseumawe είναι σαφείς: «οι γυναίκες ανεβαίνοντας στη μηχανή με τα πόδια ανοιχτά, μπορεί να προκαλέσουν τον οδηγό!». Αξίζει να επισημάνουμε ότι στην ίδια πόλη οι γυναίκες επιβάλλεται να φορούν μαντίλες και φαρδιά ρούχα καθώς, επίσης, τα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή δημόσια.

Το δεύτερο περιστατικό σχετίζεται πάλι με τις γυναίκες αλλά αυτή τη φορά της Νότιας Αφρικής. Πιο συγκεκριμένα, στη Σουαζιλάνδη όποια γυναίκα φορέσει μίνι φούστα, μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ ή χαμηλοκάβαλο παντελόνι θα φυλακίζεται μέχρι και έξι μήνες. Για να κατανοήσουμε σε το υψηλό νοητικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων πρέπει να εξετάσουμε την αιτιολόγηση της κίνηση αυτής από τις τοπικές αρχές. «Όσο πιο λίγα και πιο προκλητικά ρούχα φοράει μια γυναίκα τόσο πιο εύκολο είναι στον επίδοξο βιαστή να της τα αφαιρέσει!». Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρινίζει ότι έχει διαβάσει στα κοινωνικά δίκτυα ότι οι άνδρες αλλά ακόμα και οι άλλες γυναίκες έχουν μία τάση να “γδύνουν τους ανθρώπους με τα μάτια”. Συνεπώς, αυτό γίνεται εύκολο όταν τα ρούχα είναι στενά ή αποκαλυπτικά!

Μα πραγματικά, απορώ πως ακόμη οι υπανάπτυκτοι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα αυτές τις…καινοτόμες και αξιόλογες πρακτικές που αφορούν στη δημόσια αιδώ και την καταπολέμηση των κρουσμάτων βιασμών! Είναι δυνατόν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κοινά στοιχεία με εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες; Είναι ποτέ δυνατόν να μας βλέπουν τέτοιου είδους άνθρωποι με συναίσθημα και καλοσύνη από την στιγμή που πιστεύουν ότι προσβάλλουμε καθετί ιερό για αυτούς; Είναι ποτέ δυνατόν οι αριστερές φεμινίστριες να τρελαίνονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών ενώ αυτοί θα τις φυλάκιζαν ή ακόμα και θα λιθοβολούσαν με μεγάλη τους ευχαρίστηση; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην Ελλάδα ΠΟΤΕ! Ο στόχος τους είναι να προσαρμόσουν τους Έλληνες στην άξεστη κουλτούρα τους και να τους υποβαθμίσουν.

Δυστυχώς, έχουν αρκετούς ελληνόφωνους συμμάχους σε αυτό το σχέδιο και, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν καταφέρει να καταστρέψουν πολλά! Αυτά τα σχέδια όμως ήρθε η ώρα να αλλάξουν γιατί η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ βάρβαρο να ισοπεδώσει την πατρίδα μας!

Αναστασία Σ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version