Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκπρόσωπος του «περιούσιου λαού» στην Αθήνα

07a274b0c0e16ea7869fb069e4bd4c2c__article

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο επικεφαλής της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις, στα πλαίσια περιοδείας του στην ευρύτερη περιοχή. Ο κύριος Χάρις θα συναντηθεί με το σύνολο σχεδόν της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας.

Μεταξύ των συναντήσεων συμπεριλαμβάνονται εκείνες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, Ο κύριος Χάρις δήλωσε πως η παρουσία του εκφράζει «την ανησυχία και αλληλεγγύη στην Ελλάδα της κρίσης», ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να εξάρει το επίπεδο της ελληνο-ισραηλινής συνεργασίας…

Από τις συναντήσεις και μόνο, δύναται κανείς να αντιληφθεί την επιρροή του διεθνούς εβραϊσμού στην ελληνική πολιτική σκηνή. Ποιά η σκοπιμότητα αυτών των συναντήσεων και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο; Είναι προφανές ότι ο κύριος Χάρις έρχεται να διασφαλίσει τα ισραηλινά συμφέροντα και τη συνέχιση της ιουδαϊκής επιρροής στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Η πολιτική ηγεσία του καθεστώτος δε, θα εκφράσει για μια ακόμη φορά την απόλυτη υποταγή της στις βουλές του «περιούσιου» λαού.

Η δήλωση Χάρις περί «ανησυχίας και αλληλεγγύης», μόνο ως αστεία μπορεί να εκληφθεί. Ανησυχία για ποιο πράγμα και αλληλεγγύη σε τι; Η μόνη αλληλεγγύη του κυρίου αυτού, είναι προς τους συμπατριώτες του, διεθνείς τοκογλύφους οι οποίοι εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό, η δε ανησυχία του, αφορά μάλλον την αδυναμία της Ελλάδος να ανταπεξέλθει στην αποπληρωμή των ληστρικών τόκων των επαίσχυντων δανείων.

Η συνάντηση του επικεφαλής της αμερικανο-εβραϊκής επιτροπής με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αποδεικνύει τον ουσιαστικό λόγο της επισκέψεώς του. Η πραγματική ανησυχία του, έχει να κάνει με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και με την ολοένα και αυξανόμενη επιρροή του στις λαϊκές μάζες. Η επίσκεψη του ιουδαίου παράγοντος, υποδηλώνει τον πανικό του διεθνούς πολιτικού-οικονομικού κατεστημένου, το οποίο αναγνωρίζει στην Χρυσή Αυγή μια ευθεία απειλή για τα σιωνιστικά συμφέροντα.

Δεν είδαμε καμιά ανησυχία και αλληλεγγύη του κυρίου Χάρις και της αμερικανο-εβραικής επιτροπής, στον καταιγισμό της τραπεζικής τοκογλυφίας η οποία σφίγγει ως θηλιά το λαιμό του Ελληνικού Λαού. Δεν έχουμε ανάγκη τα κροκοδείλια δάκρυα ενός εβραίου, ο οποίος μπροστά από τις κουρτίνες λαμβάνει τη μορφή του τεθλιμμένου, όπισθεν αυτών όμως, τρίβει τα χέρια του για τα τοκογλυφικά κέρδη από την οικονομική σφαγή του Ελληνικού Λαού.

Είναι βέβαιον, ότι η πολιτική ηγεσία του καθεστώτος της Προδοσίας και της εξαθλίωσης των Μνημονίων, θα σπεύσει να καθησυχάσει τον εκλεκτό της καλεσμένο. Θα δοθούν οι διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει το παν, για να περιοριστεί η δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία. Το σύνολο όμως των εγγυήσεων που θα δοθούν από τους εφιάλτες της κοινοβουλευτικής ελίτ προς τον κύριο Χάρις, δεν είναι παρά παλάτια στην άμμο: θα πέσουν μπρος στην ορμή του πρώτου εθνικιστικού ανέμου! 

πηγή

Exit mobile version