Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας – Δούρου business class επαναστάτες… στην υγεία των κορόιδων

tsiprasnaxos__article

Καθημερινά, όλο και περισσότερο, αποδεικνύεται πόσο «λιγούρια της εξουσίας» (και μάλιστα αχόρταγα) είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ουκ ολίγες φορές οι συριζαίοι φέρονται αλαζονικά και με την νοοτροπία του νεόπλουτου. Τελευταίο δείγμα αυτού του είδους συμπεριφοράς αποτελούν οι προκλητικές ανέσεις, με τις οποίες φαίνεται ότι ταξιδεύει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως αναφέρει η είδηση, η οποία φυσικά δεν διαψεύδεται από το επιτελείο της Κουμουνδούρου, οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Aegean έμειναν έκπληκτοι όταν στο αεροσκάφος επιβιβάστηκαν, βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και ο Τσίπρας με τους συνεργάτες του, που πήγαινε μέσω Φραγκφούρτης στη Νέα Υόρκη. Ενώ όλη, μα όλη, η αποστολή των βουλευτών για το Συμβούλιο της Ευρώπης βολεύτηκε στην οικονομική θέση, ο Τσίπρας με την Δούρου κάθησαν στην πρώτη θέση!

Μη μας φαίνεται καθόλου παράξενη αυτού του είδους η συμπεριφορά ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου, ο οποίος ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει, εκ του ασφαλούς, τον επαναστάτη. Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που ο Τσίπρας προκαλεί το πανελλήνιο με την ανώριμη και αντιλαϊκή στάση του. Το καλοκαίρι έκανε παρατεταμένες διακοπούλες, τις οποίες τερμάτισε όταν το κράξιμο έγινε τόσο αισθητό ώστε να δυσαρεστηθούν ακόμη και μέσα από το κόμμα του. Πριν λίγες εβδομάδες, πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Λατινική Αμερική, μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του, τις οποίες διακοπές βάπτισε «διεθνείς επαφές». Τελευταίο «κατόρθωμα» του Τσίπρα το περιστατικό με την πτήση της Aegean.

Ενώ, λοιπόν, ο Τσίπρας με απέριττο θράσος λαϊκίζει και υποκρίνεται πως νοιάζεται για το δράμα του Ελληνικού Λαού, ο οποίος δεν έχει να πληρώσει ούτε το ρεύμα, ούτε την θέρμανση, την ίδια στιγμή δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Αυτό, δηλαδή, ενός αδίστακτου, καιροσκόπου πολιτικάντη, χωρίς ιερό και όσιο, ο οποίος (ανεπιτυχώς) προσπαθεί να αντιγράψει τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Μόνο που ο Παπανδρέου ήταν ένας επιδέξιος λαοπλάνος που ήξερε να χειρίζεται τα πιο ταπεινά ένστικτα του Λαού. Επίσης, το ΠΑΣΟΚ, αργά μα σταθερά, είχε απλώσει τις ρίζες του στην Κοινωνία.

Από την άλλη ο Τσίπρας είναι ένας επιρρεπής στις γκάφες πολιτικάντης, φθηνός στο περιεχόμενο της ροής του λόγου του και παντελώς άσχετος στην διαδικασία χειραγώγησης του όχλου. Αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί τίποτα άλλο από έναν εκλογικό μηχανισμό και όχι ένα οργανωμένο πολιτικό κίνημα με πλατιά λαϊκή βάση. Γι’ αυτό και η πολιτική του κατάρρευση θα έρθει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι θα φανταζόταν ο καθένας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version