Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

Επειδή μιλάνε με νούμερα τα “νούμερα”, θα είχε ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον να μάθουμε στοιχεία μόνο απ’ την τελευταία 5ετία για το πόσες εγκληματικές ενέργειες έχουν γίνει εις βάρος Ελλήνων από αλλοδαπούς, να αναρτηθούν παντού, σε όλο το διαδίκτυο και να τριφτούν στα μούτρα όσων τολμούν να μιλούν. Γιατί έχει πάψει να είναι Βουλή των “Ελλήνων”.

Επίσης, ας γίνει μία έρευνα και μια ενημέρωση για τα κονδύλια που έχουν “φάει” επί σειρά ετών οι κυβερνήσεις, από τη στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας. Η Ε.Ε. χρηματοδοτεί την Ελλάδα 10ετίες τώρα για να “φιλοξενεί” τους λαθρομετανάστες, να τους παρέχει περίθαλψη και τροφή κ.τ.λ., μην μπορώντας το ελληνικό κράτος να τους διώξει διότι έπαιρνε τα κονδύλια αυτά. Γι’ αυτό όποτε βούλιαζε πλοίο με λαθρομετανάστες τους μάζευαν, τους περιποιούνταν και τους κρατούσαν στην Ελλάδα (δεν τους έστελναν πίσω στη χώρα τους). Αυτά τα κονδύλια όμως ποτέ δεν πήγαν για τους μετανάστες, αντιθέτως πήγαν στις τσ€πες μερικών γιατί το κορόιδο ο Έλληνας πληρώνει φόρους για δωρεάν περίθαλψη…οπότε τίγκα τα νοσοκομεία με αλλοδαπούς! Πληρώνουμε για να πηγαίνουν αλλοδαποί να γιάνουν, που δεν έχουν πληρώσει μία και όταν αρρωσταίνει Έλληνας ή πάει σε ιδιωτικό ιατρείο ή πρέπει να πληρώσει φακελάκια στο νοσοκομείο!

Για να μην πω για το ταμείο ανεργίας…Τόσα χρόνια, τώρα κατάλαβα για ποιούς πληρώνουμε να παίρνουν επίδομα ανεργίας. Όταν έμεινα άνεργος, πήγα να πάρω επίδομα ανεργίας (μετά από δύο μήνες γιατί μου ζητούσαν τα απίστευτα έγγραφα) και στην ουρά απ’ τα 20 άτομα που περιμέναμε για το επίδομα ανεργίας, οι 19 ήταν αλλοδαποί!!

Γινόταν το εξής: Οι αλλοδαποί που δουλεύουν σε οικοδομές, κολλάνε ένσημα για ένα χρόνο και τον επόμενο χρόνο, ενώ ακόμα δουλεύουν, σταματάνε τα ένσημα εσκεμμένα για να παίρνουν ΚΑΙ το επίδομα ανεργίας! Αυτό γινόταν τόσα χρόνια, γι’ αυτό τώρα πλέον για να πάρεις επίδομα ανεργίας πρέπει να κάνεις τάμα και πάλι ΑΝ θα το πάρεις. Τώρα πλέον δεν υπάρχει αυτή η ουρά από αλλοδαπούς στον ΟΑΕΔ γιατί ήδη έχουν φύγει πίσω στις χώρες τους (π.χ. Αλβανία) όπου έχουν κάνει βίλες και επιχειρήσεις από τα λ€υτά που ξεζούμισαν απ τους Έλληνες…

Δημήτρης

Ίδρυση συνδικαλιστικού φορέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να σας περιγράψω μια κατάσταση η οποία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είμαι μαθητής της Γ’ Λυκείου. Καθημερινά, από την αρχή της χρονιάς, γίνονται υπαινιγμοί κατά της Χρύσης Αυγής! Οι περισσότεροι καθηγητές παρουσιάζουν της πολιτικές τους πεποιθήσεις οι οποίες είναι άκρως αριστερές. Πιο συγκεκριμένα δηλώνουν φανερά πως ανήκουν στο ΚΚΕ και σε διάφορες…επιτροπές. Σε όλα τα μαθήματα (π.χ. Έκθεση) τα παραδείγματα που χρησιμοποιούν αφορούν…μικρούς καλούς αλλοδαπούς! Συνεχώς βομβαρδιζόμαστε από ανυπόστατα γεγονότα όπου πάντα υπάρχει το θύμα, ο γνωστός καλός λαθρομετανάστης και οι άθλιοι…ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

Επίσης οι Τούρκοι μας παρουσιάζονται στην εκπαίδευση ως φιλικοί και εμείς «θα πρέπει» να αποκτήσουμε μαζί τους φιλικές σχέσεις. Αυτά θα έπρεπε να τα πουν σε κάποιες μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους από Τούρκους, οι οποίοι αν και ακόμα και σήμερα προκαλούν συνεχώς, στα σχολεία μας λένε ότι αυτό δεν συμβαίνει, και, όπως μας πληροφορούν, μια πιο «φιλελεύθερη» κυβέρνηση θα σώσει την χώρα! ΑΙΣΧΟΣ. ΑΗΔΙΑ.

Προπαγάνδα παντού, στοχεύοντας σε μια πλύση εγκεφάλου και ο αντίλογος πουθενά,  ή μάλλον ο αντίλογος οδηγείται στο γραφείο του διευθυντή…Γιατί άραγε;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΜΟΥ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ;

Δυστυχώς αυτά είναι ένα παρά πολύ μικρό δείγμα από ό,τι γίνεται σε όλα τα σχολεία. Απλά θέλω να επισημάνω σε κάποιους πως δεν έχουν δει τίποτα ακόμη. Εμείς είμαστε η γενιά που θα πάει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκεί που της αξίζει! ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ…ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά!

Σωτήρης Κ.

Υποψήφια της ΝΔ, εγκέφαλος του κυκλώματος των λευκών γάμων στη Θεσσαλονίκη

Η ακίνητη περιουσία υπό διωγμό – Φόροι επί δικαίων και αδίκων

Η υπερφορολόγηση επί δικαίων και αδίκων είναι το σύγχρονο όπλο κατά τον επίτιμο Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Κόκκινο, σύμφωνα με διαπιστώσεις του, τις οποίες παραθέτει σε πρόσφατο άρθρο του σε εφημερίδα, ένα «όπλο» που αποθαρρύνει οποιονδήποτε επενδυτή ήθελε να ασχοληθεί στα περί της οικοδομής, καθώς απομονώνει και αποξενώνει εκατό περίπου επαγγέλματα που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή εργασίας μέσω αυτής, με το κράτος να εμφανίζεται έτσι ως κράτος – τιμωράς της επιχειρηματικότητας.

Το έκτακτο χαράτσι που επιβλήθηκε μέσω της ΔΕΗ στα ακίνητα, τόσα στα διαμερίσματα όσο και στους ξενοίκιαστους χώρους που παραμένουν εγκαταλελειμμένα – προς ενοικίαση – περιμένοντας από τον βιοτέχνη ή τον μικροεπενδυτή επιχειρηματία για ενεργοποίηση, ρίχθηκαν ως βορά στο αδυσώπητο, αδίστακτο, εκδικητικό και σπάταλο κράτος προς φορολόγηση, μέσω του χαρατσιού.

Στην περιοχή μας, πολλά παρόμοια κτίσματα – τα τελευταία τριάντα χρόνια – είχαν την «τύχη» αυτή αφού μετανάστες – επιχειρηματίες ή εργάτες – εκ Γερμανίας με επιχειρήσεις (ταβέρνες, εστιατόρια κλπ.) αφού επένδυσαν στη χώρα μας συμβάλλοντας στην πολυετή ανάπτυξή της – την ποθητή ανάπτυξη που τώρα ψάχνουμε – με τα κεφάλαιά τους και τον κύκλο εργασιών που δημιούργησαν, ξαναφεύγουν τώρα πάλι για Γερμανία, αφήνοντας πίσω τους καταστήματα χιλιάδων τ.μ. – χώροι βιοτεχνικοί ή επαγγελματικοί ξενοίκιαστοι – ερειπωμένα, δουλεύοντας ως γκαρσόνια στη Γερμανία ή αλλού για να ξεπληρώσουν τα χαράτσια του Ελληνικού κράτους που ψάχνει απεγνωσμένα μέσω τριπλής φορολογίας (χαράτσι, δήλωση εισοδήματος, ΦΠΑ κλπ.) να εξοντώσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων  και είναι «κατάρα» πλέον η κατοχή των ακινήτων που με τόσο κόπο και ιδρώτα απέκτησαν.

Απορεί και αγανακτεί «κάθε πικραμένος», αν και κατά πόσο όλοι αυτοί οι «ειδήμονες» των οικονομικών πανεπιστημίων – υπουργοί, στελέχη, φορείς- αντιλαμβάνονται το αυτονόητο, πόσο εφικτό είναι να εισπραχθούν τέτοιοι φόροι – πάγιοι φόροι – από ανύπαρκτες και παροπλισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις χωρίς αντικείμενο, από επιχειρήσεις χωρίς τζίρους μέσα από μια λαίλαπα μέτρων – αψυχολόγητων και εκδικητικών – που τελειωμό δεν έχει και που έχει καταρρακώσει κάθε έννοια δικαίου.  Ποια σοβαρή επενδυτική προσπάθεια μπορεί να γίνει όταν έρχεται ένα κράτος-εκδικητής, κρατώντας «και τo μαχαίρι και το πεπόνι», επιβάλλοντας και μάλιστα με αναδρομική ισχύ «έκτακτη εισφορά» 30% επί του τζίρου των εισπράξεων των φωτοβολταϊκών πάρκων -μια πέρα για πέρα ληστρική απόφαση, παράνομη ως προς τον νόμο και το Σύνταγμα — όταν σύμφωνα με το άρθρο 17 του Συντάγματος «η ιδιοκτησία προστατεύεται και φορολογείται μόνο το κέρδος με τα όποια έσοδα προέρχονται από αυτή».

Κι όλα αυτά σε μια χώρα που περιμένει, το 2013, δεκαεπτά εκατομμύρια τουρίστες, έχοντας την μεγαλύτερη αναλογικά θαλάσσια έκταση, τρία μεγάλα ναυπηγεία, εργοστάσια αμαξωμάτων, με ναυτικό στόλο που ανέρχεται σε 2400 υπερδεξαμενόπλοια, με παραγωγή γάλακτος και αυξητικές τάσεις και προοπτικές κτηνοτροφίας, με κοιτάσματα νικελίου, λευκόλιθου, περλίτη, βωξίτη, ψευδάργυρου και με – σύμφωνα με εκτιμήσεις – 175 δις βαρέλια πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Κρήτη – τρίτο παγκόσμιο αποθεματικό στον κόσμο – δεν μπορεί να παίζει πια τον ρόλο του «φτωχού» και να παραβλέπει την τριακονταετή πορεία ανικανότητας των πολιτικών και της πολιτικής τους, μια πορεία προγραμματισμένη και στοχευόμενη σ’ ένα πελατειακό κράτος προσλήψεων ημέτερων, που δημιούργησε Μ.Κ.Ο, με απίστευτες σπατάλες, που γέννησε Χριστοφοράκους, Τσοχατζόπουλους, σκάνδαλα και μίζες, αναδεικνύοντας την «λαμογιά» σαν την ύψιστη εθνική και κοινωνική αξία.

Ένα κράτος, στο οποίο «ευδόκησαν» 70.000 «μαϊμού» συντάξεις (ΟΓΑ, ΟΑΕΔ, ΙΚΑ και Εθνικής Αντιστάσεως), δημιούργημα εν πολλοίς των βουλευτών στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν ψήφους – από ολόκληρες οικογένειες και «φάρες» –  για να διατηρηθεί τη «πασαλίκι» τους, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του παιχνιδιού που επέβαλλε, μέχρι πρότινος, την καταγωγή τους από τα λεγόμενο μεγάλα «τζάκια» ή «τσιφλίκια», αλλά έως εδώ, δεν πάει άλλο, οι ψυχικές δυνάμεις του λαού μας δεν πρέπει να επιτρέψουν την εξόντωσή του, σ’ αυτό τον τόπο οι πατεράδες μας έχυσαν αίμα, δεν πρέπει να πάει χαμένο, νέες – όχι απαραίτητα ηλικιακά – άφθαρτες δυνάμεις πρέπει να στρατευτούν και «σιγά -σιγά» να χτιστεί μια καινούργια Ελλάδα που όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη…

Π. Β

Εθνικιστική Ιδεολογική Επιθεώρηση “ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ” (τεύχος 2)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο μέλος της Κ.Ε. Γιώργο ΜΙΣΙΑΚΑ για την άρτια παρουσίαση των θέσεων του Κινήματος στήν τηλεοπτική συνέντευξη στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό σταθμό!

Π. Δ.

Τσίπρας καλεί αμερικανούς κατά Χρυσής Αυγής

Καλημέρα σας και μπράβο για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά ενάντια στους προδότες αυτής της χώρας. Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά για τα τμήματα «κατά του ρατσισμού» που έχει δημιουργήσει ο Δένδιας… Ελληνικά τμήματα υπάρχουν; Γιατί εγώ βλέπω μόνο εναντίον των Ελλήνων, όχι εναντίον των λαθρομεταναστών.

Απ’ ότι φαίνεται καλύτερα φέρονται σε αυτούς παρά σε εμάς. Αν είναι να βάλω και εγώ μια μαντήλα στην κεφαλή και να μπαίνω δωρεάν στα νοσοκομεία και παντού. Τόσο προδότες είναι! Τόσο!

Εύχομαι κάποια στιγμή να ξυπνήσουν όλοι οι Έλληνες και ν’ αλλάξουν τα πάντα.

Καλή δύναμη και με την Νίκη

Γιώργος, Ρέθυμνο

πηγή

Exit mobile version