Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το απόλυτο «κακό»

trading_icon_george_soros1__article

Σαν το «απόλυτο κακό» παρουσιάζουν οι εχθροί μας τον Εθνικισμό. Λες και εμείς φταίμε για τη γενική κρίση που περνάει στις ημέρες μας ολόκληρος ο πλανήτης! Λες και εμείς φταίμε για την ανεργία που μαστίζει σήμερα την Πατρίδα μας! Λες και εμείς φταίμε για τη γενική έκπτωση των Αξιών του «πολιτισμένου κόσμου»! Λες και εμείς φταίμε για την ανηθικότητα και τη διαφθορά αυτών που μας κυβερνούν! Λες και εμείς φταίμε για τη λαθρομετανάστευση που πνίγει σήμερα τον τόπο μας! Λες και εμείς φταίμε για το φυλετικό ανακάτωμα που παρατηρείται στις μέρες μας! Λες και εμείς φταίμε για τη δυστυχία τόσων ανθρώπων σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

 

Όχι βέβαια! Αυτοί που φταίνε είναι αυτοί που οδήγησαν την ανθρωπότητα στο σημερινό αδιέξοδο και είναι καλά κρυμμένοι αποτελώντας το σκληρό πυρήνα του εχθρικού στρατοπέδου. Όλοι το ξέρουν αυτό και ας μη μιλάνε. Δεν είναι άλλοι από αυτούς που κατέχουν την πλειοψηφία του παγκόσμιου πλούτου. Τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τους διεθνείς τοκογλύφους. Όλοι το  ξέρουν ότι ανήκουν σε κάποια συγκεκριμένη φυλή, που παρουσιάζεται ως θύμα, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι θύτες. Όλοι το ξέρουν ότι δεν είναι άλλοι από αυτούς που κινούν τα νήματα πίσω από τις μαριονέτες. Αυτοί αποτελούν για την ανθρωπότητα το «απόλυτο κακό».

 

Προσπαθούν με την επιμελημένη και μαζική προπαγάνδα τους να μας παρουσιάσουν στην πλειονότητα των ανθρώπων ως κακούς, αδίστακτους και σκληρούς, ενώ σ’ αυτούς βρίσκεται η ρίζα της κακίας. Αυτοί είναι τα πραγματικά τέρατα, που ενώ σκάβουν συστηματικά τον λάκκο της ανθρωπότητας, έχουν το θράσος να εμποδίζουν με τα πειθήνια όργανά τους την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί τους χαλάει τα σχέδια. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θέλει το κακό κανενός. Το μόνο που θέλει είναι το καλό και η προκοπή της Πατρίδας μας. Αυτό είναι το μεγάλο της «έγκλημα». Αλλά ευτυχώς ο Λαός μας ξύπνησε πια και δεν πιστεύει τα τερατώδη ψέματά τους και τις συκοφαντίες τους. Γι’ αυτό και πυκνώνει τις τάξεις μας. Δεν θα αργήσει η ώρα που οι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σαν καβαλάρηδες της καταιγίδας θα εκδικηθούν και όλοι αυτοί, όντας αυτοί το «απόλυτο κακό», ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

 

Ο άγνωστος Χ

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version