Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακούει η ΕΛ.ΑΣ.; Βιβλιοπαρουσίαση τρομοκρατών στην Θεσσαλονίκη

Άκουσον άκουσον! Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» βγάζουν… βιβλίο και μιλάνε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Το δικό της βιβλίο φαίνεται πως εκδίδει η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και το παρουσιάζει δημόσια σήμερα στις 19:30 σε παράνομα κατειλημμένο κτίριο από αναρχικούς συντρόφους τους, που βρίσκεται στην Β’ φοιτητική εστία της Θεσσαλονίκης. Θα αναλυθούν βέβαια όλα τα θέματα της επικαιρότητας, καθώς και κεφάλαια του βιβλίου με χαρακτηριστικούς τίτλους όπως: Η στρατηγική ισορροπία της νιτρογλυκερίνης, η θεωρία του πυροκροτητή,  η αναρχική βία και το lifestyle της, κ.α. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ακολουθήσει και τηλεφωνική παρέμβαση από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, τα οποία καταζητούνται από την Αστυνομία! 

Αυτά τα παγκοσμίου πρωτοτυπίας φαινόμενα δεν θα μπορούσαν να συμβαίνουν πουθενά αλλού παρά μόνο στην Ελλάδα η οποία έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι όταν αποδεδειγμένα τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν το βήμα να παρουσιάζουν τους νέους τρόπους για αντάρτικο πόλης, και τα καταζητούμενα μέλη τους να παρεμβαίνουν τηλεφωνικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Δικαιώνεται απόλυτα η Χρυσή Αυγή που κάνει λόγο συνεχώς για άτομα ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ, σεσημασμένα ακόμα και καταδικασμένα για υποθέσεις τρομοκρατίας, τα οποία δρουν υπό την ανοχή τους κράτους και επιδίδονται καθημερινά σε τρομοκρατικές ενέργειες.  Την ίδια ώρα η ανίκανη κυβέρνηση και η γελοία αντιπολίτευση κοκορομαχούν στη βουλή, ενώ η κοινωνία ετοιμάζεται για ένα νέα κύκλο αίματος.

Υπάρχουν πάνω από 40 παράνομες καταλήψεις ιστορικών και δημοσιών κτιρίων στην Ελλάδα, άντρα αριστερών τρομοκρατών, που δεν τολμά να αγγίξει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να αφήσει τα ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες και να προβεί άμεσα στη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των τρομοκρατών. Η αριστερή τρομοκρατία και οι παράνομες καταλήψεις είναι προβλήματα που λύνονται εντός ολίγων ωρών, εάν υπάρχει πολιτική βούληση. Ας επιβάλουν επιτέλους το νόμο και ας συλλάβουν τους ταραξίες, χωρίς τυμπανοκρουσίες και τηλεοπτικές κάμερες. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας εισαγγελέας, είκοσι αστυνομικοί και πέντε ώρες δουλειά.

πηγή

Exit mobile version