Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Μπράβο αδέλφια για τον δύσκολο αγώνα αφύπνισης και εγρήγορσης που κάνετε και
συμπαρασύρετε στον δίκαιο και ηθικό αγώνα ένα και πλέον μύριο Ελλήνων να
πολεμήσουν για την ίδια τους την ζωή, Ή ΕΜΕΙΣ  Ή ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. Είμαστε πλέον ΕΔΩ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, παντού, σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ αλλά και στο εξωτερικό. Περάσαμε ήδη στην Εθνική Αντίσταση και αυτή τη φορά δεν θα την δώσουμε στους κόκκινους – κάθε απόχρωσης. Αγάπη για την πατρίδα, είμαστε εθνικιστές.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Ανώνυμος  Έλλην

Καθεστωτική προπαγάνδα υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας

Παιδιά καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Γεράσιμος, είμαι 25 χρονών, απόφοιτος της Γεωπονικής Αθηνών και τώρα πραγματοποιώ τη στρατιωτική μου θητεία. Ειλικρινά εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ακάθεκτοι και χωρίς φόβο ενάντια στα γουρούνια που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Θα αναγκαστούν σύντομα να βάλουν μυαλό όλοι οι προδότες και οι δήθεν πατριώτες πολιτικοί.

Καλή συνέχεια στον δίκαιο αγώνα σας. Είμαστε μαζί σας…

Γεράσιμος

Νομοσχέδιο κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στην Ρωσία

Ίδρυση συνδικαλιστικού φορέα της Χρυσής Αυγής στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΤΑΞΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

Ι. Ζ.
ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΔΝΤ και Τσίπρας εναντίον Χρυσής Αυγής και Ελληνικού Λαού

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ Π.Α.Μ.Ε.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Π.Α.Μ.Ε. ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ…ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ.

 ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version