Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος για τα πανηγύρια: Αμετακίνητος ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

georgioy-elstat-1__article

Τι κι αν οι οικονομικοί εισαγγελείς παρήγγειλαν ποινική δίωξη για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου; Το μεταπολιτευτικό καθεστώς της Προδοσίας ξέρει να προφυλάσσει τα παιδιά του… Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η αντικατάσταση του κυρίου Γεωργίου είναι αδύνατη. Τούτο οφείλεται στο ότι η ΕΛΣΤΑΤ είναι ανεξάρτητη Αρχή, η λειτουργία της ρυθμίζεται από το Σύνταγμα και η διοίκησή της διορίζεται από την Βουλή. Ταυτόχρονα, ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε πως η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται απόλυτα το επίπεδο του ελλείμματος του έτους 2009, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για την είσοδο της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Υπενθυμίζεται πως οι οικονομικοί εισαγγελείς συγκέντρωσαν επαρκή στοιχεία για την ποινική δίωξη του Γεωργίου, ακριβώς για το θέμα της πλασματικής διόγκωσης του ελλείμματος.

Ο κ. Στουρνάρας συμπλήρωσε πως η αμφισβήτηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ θα προκαλούσε τεράστιο πρόβλημα δίχως αντίκρισμα, με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Επί της ουσίας, η κυβέρνηση σκύβει το κεφάλι στην απειλή των Βρυξελλών πως τυχόν αμφισβήτηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ από ελληνικής πλευράς θα οδηγούσε σε ματαίωση του χρηματοδοτικού προγράμματος! Εν προκειμένω, καθίσταται ξεκάθαρη η κυβερνητική αποδοχή κάθε διαταγής των δανειστών, η δε ύπαρξη της Ελληνική Δικαιοσύνης, αποκτά διακοσμητικό ρόλο. Η μη αποπομπή Γεωργίου, αποδεικνύει την ύπαρξη ενός διεθνούς πέπλου προστασίας και ασυλίας των κυβερνητικών προσώπων, τα οποία ευθύνονται για την ένταξη της Ελλάδος στο μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, απόφαση η οποία έχει οδηγήσει σε εξαθλίωση τον Ελληνικό Λαό. Η σκανδαλώδης παραμονή του κυρίου Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ, αποτελεί μνημείο δουλείας και υποτακτικότητος της συγκυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους.

Οποιαδήποτε πρόφαση κι αν εφεύρουν, για να διασφαλίσουν την ατιμωρησία των ανθρώπων εκείνων, οι οποίοι πρόδωσαν την Πατρίδα και το Λαό τους, σέρνοντας τη χώρα στα νύχια του αιμοσταγούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, να είναι σίγουροι, πως οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν: Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα πράξει στο ακέραιο όσα έχει επισήμως διακηρύξει και δεσμευτεί: οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν, οι προδότες θα τιμωρηθούν!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version