Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Χρόνια τώρα το πολιτικό σύστημα προέβαλλε το παλαιό δικομματικό κράτος. Όλοι θεωρούσαν ότι οτιδήποτε άλλο και να ψηφίσουν θα πάει χαμένη η ψήφος τους, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Αυτό, στις μάζες λειτουργούσε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο «μαντροποιώντας» τες εντός των δύο μεγάλων κομμάτων. Οι δημοσκόποι και οι δημοσιογράφοι έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, της χειραγώγησης του Ελληνικού Λαού.

Τώρα που το ΠΑΣΟΚ ψόφησε, το νέο δίπολο του εγκεκριμένου από τους διεθνείς τοκογλύφους πολιτικού συστήματος, ακούει στο όνομα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Είδαμε, άλλωστε, και τις επισκέψεις Τσίπρα σε Γερμανία και ΗΠΑ, όπου επικυρώθηκε ως ο αποδεκτός από την Γερμανία και εκλεκτός των ΗΠΑ πολιτικός. Οπότε όλες οι επόμενες κινήσεις του καθεστώτος, έχουν πλέον ακόμα και την σφραγίδα της Σιωνιστικής κλίκας στην Ουάσινγκτον.

Ας κάνω, λοιπόν, συναγωνιστές κάποιες «προβλέψεις» που θεωρώ ασφαλείς και αν πετύχουν ας με ορκίσει κάποιος ως «Μάντη Κάλχα» ή οτιδήποτε παρεμφερές και πομπώδες. Η ψευδεπίγραφη κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί ακατάπαυστα. Η ΝΔ θα παρουσιάζεται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ως όλο και πιο σκληρή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το αντίπαλο δέος που παρότι εθνοπροδοτικό θα εμφανίζεται ως φιλολαϊκό. Μην περιμένετε οπότε να δείτε σοβαρές αναλύσεις για τις παλινωδίες Τσίπρα στο εξωτερικό. Ακολούθως όλες οι δημοσκοπήσεις θα δείχνουν ότι τα ποσοστά τους είναι κοντά, ακόμα και όταν θα έχουν διαφορές πολλών μονάδων, ενώ για την Χρυσή Αυγή θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούνε για να κρύψουν τα ποσοστά της. Έτσι θα δημιουργήσουν το εξής κλίμα: Οι Έλληνες που ζουν την απελπισία των μέτρων θα έχουν ως επιλογή τον ΣΥΡΙΖΑ για να σταματήσουν τα μέτρα, ενώ οι Έλληνες που ζουν την απελπισία της εθνοπροδοσίας και της εγκληματικότητα θα σπρωχτούν προς την ΝΔ.

Ο Ελληνικός Λαός, εμπρός σε αυτό το ψευδεπίγραφο δίλημμα, θα πρέπει να μείνει ατάραχος και να συνεχίσει το έργο που δείχνει φανερά ότι ενοχλεί το καθεστώς. Μόνο η Χρυσή Αυγή τους πειράζει, γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να μην «μασήσουμε» και να συνεχίσουμε να τους ενοχλούμε, να συνεχίσουμε να τους κάνουμε να νιώθουν άβολα. Να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε στον Ελληνικό Λαό τις προδοσίες τους. Θα πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες ότι το δίλημμα που θα του θέσουν είναι ψεύτικό, και ότι πέραν αυτού υπάρχει στην Ελλάδα μια πολιτική δύναμη που είναι ταυτοχρόνων και φιλολαϊκή και Εθνική. Και το σημαντικότερο: ΑΛΗΘΙΝΗ!

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Κ.Α.

Η απελπισία του καθεστώτος απέναντι στην Χρυσή Αυγή

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΟ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ

O Χριστός δέχεται τον πιστεύοντα και μετανοούντα λαθρομετανάστη, με τον ίδιο τρόπο που δέχεται και τον Έλληνα πιστεύοντα και μετανοούντα. Το να αποδεχόμεθα όμως συλλήβδην όλους τους λαθρομετανάστες, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε επιθέσεις μίσους κατά των Ελλήνων, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Ελάτε στην επαρχία να δείτε τι γίνεται. Δυστυχώς, δεν ορίζουμε εμείς οι Ελληνες τίποτα πλέον, είμαστε ξένοι στην Πατρίδα μας, κλέβουν αγροτικά προιόντα, δεν τολμάς να αφήσεις τίποτα αφύλακτο. Κάποιου γνωστού μου του κλέψανε από την αυλή του την εσοδεία κρεμμυδιών που τα είχε για την οικογένειά του. Κλέβουν αρνιά, κότες, κατσίκες , φρούτα, οτιδήποτε. Δυστυχώς έρχεται η ώρα και δεν θα αργήσει που το λαθρομεταναστευτικό μαχαίρι θα ακουμπήσει στο λαιμό όλων των Ελλήνων και τότε θα δούμε αν ισχύσουν τα ωραία λόγια και οι ωραίες παραστάσεις, της νέας τάξης πραγμάτων και της νέας εποχής, καθώς και της αριστερής ιδεολογίας.

Με όλο μου το σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Παύλου Σιατίστης, καθώς και με ολο το σεβασμό προς τους ένθερμους χειροκροτητάς του, θα ήθελα να τους υποβάλω ένα ερώτημα και θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό το υποθετικό ερώτημα. Εάν εισβάλουν στην περιοχή της Μητροπόλεώς του 1.000.000 λαθρομετανάστες οι οποίοι θα θελήσουν σύμφωνα με τη δική τους πίστη να αλλαξοπιστήσουν με τη βία και με τις απειλές τούς Χριστιανούς της επισκοπής του – καθώς έκαναν και οι Τούρκοι στον Ποντιακό Ορθόδοξο Ελληνισμοό, που με την απειλή μαχαίρας τους εξανάγκαζαν να αλλαξοπιστήσουν, εξού και πολλοί κρυπτοχριστιανοί Έλληνες υπήρξαν στον Πόντο, όπου κάτω από φοβερές, τρομερές και αντίξοες συνθήκες επικείμενου μαρτυρικού θανάτου διετήρησαν την πίστη τους στον μόνο ζωντανό και αληθινό Θεό τον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό – και παράλληλα τους εκδιώξουν από τα σπίτια τους, τότε ποιά συμβουλή θα έδιδε ο Σεβασμιώτατος προς τους Χριστιανούς της περιφέρειάς του; Σύμφωνα με το Λόγο του Χριστού, θα έπρεπε να τους πει να υποχωρήσουν, να μη πολεμήσουν τους εισβολείς και να τα παραδώσουν όλα στους λαθροεποίκους, και με τη σειρά τους οι ίδιοι οι Χριστιανοί να
γίνουν λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες. (Γιατί ο Χριστός λεγει «Τω αιτούντι παρά σου δίδε και τω θέλοντι να δανειστεί από σου , μη αποστραφείς»). Το απλό ερώτημα που υποβάλλω εγώ στον Σεβασμιώτατο είναι αυτό και περιμένω μια μονολεκτική απάντηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ…Πρέπει να αμυνθούν οι Χριστιανοί , εάν απειληθούν οι ζωές τους, ή η πίστη τους, ή τα σπίτια τους ή τα χωράφια τους, από τους λαθρομετανάστες ή όχι;

Ευχαριστώ πολύ.

Κωνσταντίνος Στρατής

Βάλαμε στην θέση του τον λαθρολάγνο Καμίνη – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής δεν εντυπωσιάζει μόνο τους Ευρωπαίους,αλλά παρόλη τήν λάσπη καί τήν παραπληροφόρηση πού ρίχνουν τά ΜΜΕ τής διαπλοκής πρός τήν Χρυσή Αυγή, καί εμάς τούς υπόλοιπους Έλληνες. Οταν βλέπω τά παιδιά τής Χρυσής Αυγής νά μοιράζουν τρόφιμα συγκινούμαι αλλά αισθάνομαι υπερηφάνεια πού υπάρχουν τήν σημερινή εποχή Πατριώτες πού επιστρέφουν τά χρήματα τού Ελληνικού Λαού στόν Ελληνικό Λαό καί υποστηρίζουν τό γένος μέ αυταπάρνηση.

Τά λέω αυτά γιατί καί εγώ είμαι υιός πατριώτη ήρωα πού πολέμησε στήν Αλβανία-Μέση Ανατολή καί μετέπειτα μέ τήν Ταξιαρχία τού Ρίμινι στό Γράμμο-Βίτσι-Φλώρινα. Συνεχίστε μέ αυτόν τόν ρυθμό καί στό τέλος νά είστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός Λαός θά σάς ανταμείψει μέ τή συμμετοχή του.

Μέ εκτίμηση
 Πέτρος Μ.

Ώρα τρόικα: Έρχονται νέες περικοπές και μέτρα

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής

Κύριε Γενικέ Γραμματέα για τη σημερινή ανακοίνωση της παρατάξεως σχετικά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, συγχαρητήρια.Είναι μια από τις ωραιότερες ανακοινώσεις.

Μετά τιμής
 Ιωάννης Γ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version