Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διδάσκοντας την… αποτυχία

YYYYYYYYYY_YYYYYYYYY__article

Είχα πριν από καιρό, τον πρώτο καιρό που άρχισε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος ή Τζέφρυ Παπανδρέου, να διδάσκει «διαχείριση κρίσεων» στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνομιλία με έναν Συναγωνιστή, για το ποιος θα πλήρωνε για να ακούσει τον Παπανδρέου να μιλάει για την διαχείριση της Ελληνικής κρίσεως. Ποιος αλήθεια θα πλήρωνε για να ακούσει τον άνθρωπο που οδήγησε την Ελλάδα σιδηροδέσμια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με όλες τις γνωστές συνέπειες, να λέει τι ακριβώς είχε κατά νου ότι διέπραττε όλες αυτές τις ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα τα μνημόνια και τις χιλιάδες των αυτοκτονιών; Εσχάτως για το γνωστό Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ ξεκίνησε και ένας άλλος πρωθυπουργός της Ελλάδας, προκειμένου να διδάξει. Πρόκειται για τον Λουκά Παπαδήμο, τον άνθρωπο που διετέλεσε στο καιρό του μνημονίου 2, τον άνθρωπο που διοικούσε την Τράπεζα της Ελλάδος όταν η Ελλάδα μπήκε στην ζώνη του ευρώ με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία μας.

Η τελευταία σχετική είδηση έρχεται από την τουρκία, όπου πήγε ο πρώην πρωθυπουργός Τζέφρυ Παπανδρέου, προκειμένου να μιλήσει επί πληρωμεί σε σύνοδο διεθνών σχέσεων σχετικά με την Ελληνική κρίση και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Όσον αφορά την κρίση, γνωρίζουμε τι μπορεί να ανέφερε ο κ. Παπανδρέου και πιο ήταν το ενδιαφέρον των δηλώσεων του. Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, προφανώς αναφέρθηκε στην κρίση των Ιμίων όταν ήταν υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη ή στην Σύνοδο του Ελσίνκι, όπου επικύρωσε με την υπογραφή του τις τουρκικές αξιώσεις έναντι της Ελλάδας, υπογράφοντας κείμενο που μίλαγε για «συνοριακές διαφορές».

Το ερώτημα, βέβαια, είναι δύσκολο να απαντήθει: Γιατί οι ξένοι πληρώνουν για να ακούνε αποτυχημένους; Σίγουρα αν κάποιος ήταν παντελώς αποτυχημένος στην δουλειά του, δεν θα τον καλούσε κανένα Πανεπιστήμιο, για να τους αναλύσει το πόσο «λαμπρός αποτυχημένος» κατάφερε να είναι. Σίγουρα κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακούσει για τις πολλές πιθανές περιπτώσεις αποτυχίας που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος σε μία προσπάθεια. Και για να το κάνουμε σαφές, ούτε οι τούρκοι, ούτε οι αμερικανοί στο Χάρβαρντ είναι κορόιδα για να πληρώνουν αποτυχημένους. Οπότε γίνεται σαφές ότι πλήρωσαν για να ακούσουν ανθρώπους που ΠΕΤΥΧΑΝ τον σκοπό τους.

Το πραγματικό ερώτημα σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι ποιος είναι ο κρυφός σκοπός που πέτυχαν αυτοί οι άνθρωποι και γι’ αυτό τον λόγο τους πληρώνουν οι ξένοι, προκειμένου να τους ακούσουν; Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την φτωχοποίηση του Λαού μας και την κατατρομοκράτηση του στην αποδοχή αυτών των καταστροφικών πολιτικών. Βλέπουμε μια συστηματικώς διαλυμένη οικονομία, ένα υδροκέφαλο και ανίκανο κράτος, γεμάτο παθογένειες και συνδικαλισταράδες με παχυλούς μισθούς, ένα σύστημα που μονίμως προωθεί οτιδήποτε είναι καταστροφικό για την Πατρίδα και τον Λαό.

Τον τρόπο επίτευξης όλων των παραπάνω πληρώνουν για να ακούνε οι ξένοι με τόσο ενδιαφέρον. Πληρώνουν για να ακούσουν πως κάποιος βάζει έναν υπερήφανο Λαό σαν τον Ελληνικό, προκειμένου να απεργαστεί τον παγκοσμιοποιητικό – διεθνιστικό του θάνατο. Πρόκειται ομολογουμένως για ένα «επίτευγμα» που έχει ενδιαφέρον για τις συγκεκριμένες κάστες ανθρώπων. Ας τους διαψεύσουμε κάνοντας τον εφιάλτη τους, πραγματικότητα. Ας βγάλουμε τις διδαχές τους άχρηστες. Με την Χρυσή Αυγή! Ψηλά τις Σημαίες, Συναγωνιστές!

Κώστας Αλεξανδράκης

πηγή

Exit mobile version