Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Καλησπέρα συναγωνιστές,

Για άλλη μια φορά εκπροσωπώντας την κοινή γνώμη όλων των Ελλήνων μαθητών, θα ήθελα να αναφερθώ σήμερα στις ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ και κυρίως στα εγκλήματα της Ελληνικής τηλεόρασης.

Έλληνες παραγωγοί προβάλλουν καθημερινά Τούρκικες σειρές δημιουργώντας μια τεράστια τρύπα στην Ελληνική Κινηματογραφική βιομηχανία, προωθώντας την ζωή των Τούρκων αλλά και δίνοντας τους οφέλη όπως παραδείγματος χάριν αύξηση του Τούρκικου Budget αλλά και ανάπτυξη της Τούρκικης οικονομίας με αποτέλεσμα την μαζική παραγωγή περισσότερων Τουρκικών παραγωγών.

Το αστείο όμως είναι το εξής, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες κάθονται με τις ώρες και παρακολουθούν την μια μετά την άλλη Τούρκικη σειρά  φθείροντας τον ίδιο τους τον πολιτισμό αλλά και τις ζωές τους.

Αυτό πρέπει να σταματήσει είτε με την θέληση τους (κατανοώντας το λάθος τους) είτε με την δύναμη του λαού μας.

Σταματήστε να παρακολουθείτε, αλλάξτε κανάλι, κλείστε την τηλεόραση. Μέρα με την μέρα διαφημίζονται νέες σειρές και αν το καλοσκεφτείτε σε λίγο καιρό θα παίζονται μονάχα αίσχη. Δώσαμε θάρρος σε ένα λαό που πριν χρόνια έσφαζε, βίαζε, σκότωνε και ο δικός μας λαός λιμοκτονούσε !!

Τα υπόλοιπα είναι απλά τα αφήνω στην κρίση σας…

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Μαθητής Λυκείου & υπερήφανο μέλος Τ.Ο. Μηχανιώνας

Τούρκικο παζάρι για το νομοσχέδιο για τους ιεροδιδασκάλους στη Θράκη

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΤΖΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 36 ΕΤΩΝ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΜΑΣ,(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ )ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΗΜΕΡΩΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑΣΝ ΠΟΛΥ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΑΝΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ…

ΠΑΙΔΙΑ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ… ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΟΥ

ΤΖΕΝΗ

Ξαναχτύπησε ο Τσιπραφέρης: Γύρισε και «ξανακαταργεί» το μνημόνιο

Διαβάζοντας το άρθρο σας για τον Μέγα Αλέξανδρο “Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια: Παρουσιάζουν τον Μέγα Αλέξανδρο ανώμαλο” έχω να πω το εξής με μια παροιμία, που λέγεται ότι την είπε ο Λόρδος Βύρων: ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ.

Αυτού του τύπου οι προσβολές δεν νομίζω ότι συμβάλλουν στην εμβάθυνση της ιστορίας, αλλά στην προσβολή της Ελλάδος και στην αποδόμηση της παγκόσμιας εκτίμησης που μας έχει η πλειονότητα των εθνών. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Να είστε καλά

Μετά τιμής

Ι. Σ.

Ιατρός ΩΡΛ

29 Ιανουαρίου 1941: Πώς και γιατί οι Άγγλοι “έφαγαν” τον Ι. Μεταξά

Στην υπόθεση Ντερτιλή πιστεύουμε ότι είναι χαρακτηριστικό δείγμα της λασπολογίας και της εξαπάτησης που το ελληνοεβραϊκό κατεστημένο προώθησε 39 χρόνια τώρα με το παραμύθι της κακιάς αμερικανοκίνητης χούντας όταν αυτοί οι ίδιοι είναι οι πραγματικά αμερικανοκίνητοι και εβραιοκίνητοι.

Ας παραδεχτούμε ότι κάποιοι μπορεί να έπεσαν νεκροί στην διάρκεια της πατριωτικής κυβέρνησης Παπαδόπουλου… Πόσοι σήμερα όμως έχουν αυτοκτονήσει λόγω οικονομικών λόγων (χρεοκοπίας) ή έχουν δολοφονηθεί από λαθρομετανάστες, κλπ, ενώ η Ελλάδα έχει καταρρεύσει, βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και απειλείτε πανταχόθεν με γενοκτονία; Βάλτε τα κάτω στη ζυγαριά και κάντε τους συνειρμούς σας…

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!!

Φ.Λ.

Συνεχίζει το ίδιο βιολί ο Ρουπακιώτης: Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή

Η δημοκρατία τους “νίκησε”! Ο στρατηγός Ντερτιλής, πέθανε έγκλειστος στο ασφυκτικό κελί που τον έβαλαν πριν τριανταεπτά συναπτά έτη, επειδή δεν ήθελε για τη πατρίδα του και τους πολίτες της τη σημερινή ηθική, αξιακή, πολιτική και οικονομική, κατρακύλα. Η δημοκρατία τον εκδικήθηκε.

Ο στρατηγός αγωνίστηκε για μια καλύτερη Ελλάδα που θα ήταν για όλους μας μάνα Ελλάδα και όχι άστοργη μητριά. Πέθανε πάμπτωχος, φυλακισμένος, υπερήφανος! Η δημοκρατία της μεταπολίτευσης των λαμογιών που λεηλατούν και εμπορεύονται τον εθνικό μας πλούτο, εκδικητικά και μίζερα, του αρνήθηκε μέχρι και τη δυνατότητα καλύτερης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης… Δεν συγχώρεσαν αυτούς που είχαν αξιοπρέπεια, που ήσαν Έλληνες πατριώτες, που ήσαν φτωχοί και πέθαναν φτωχοί! Με κομματικοδημοκρατικό κανιβαλισμό άφησαν ένα κουρελιασμένο ψυχοσυναισθηματικά άνθρωπο από τον θάνατο του γιού του, άρρωστο, υπέργηρο, να σαπίσει στο κελί φορώντας του δεσμά για 37 χρόνια! Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς του πρότειναν να υπογράψει χαρτί και να απαρνηθεί τις ιδέες του ώστε να εξαργυρώσει την αξιοπρέπεια του Έλληνα αξιωματικού με λίγες εβδομάδες ελεύθερου αέρα  όταν παρέμεινε 37 χρόνια υπερήφανος και σιωπηλός δεσμώτης. Ο Στρατηγός Ντερτιλής έφυγε. Είναι πλέον ελεύθερος! Τραγικά ανθρωπάρια, ο  Στρατηγός δεν σας έχει πλέον ανάγκη. Πέταξε για τη γειτονιά των ηρώων. Σας κοιτά από ψηλά, σας χλευάζει και σας οικτίρει για τη παλιανθρωπιά και τη μικροψυχία σας. Καλό ταξίδι Στρατηγέ, αναπαύσου εν ειρήνη εκεί που πέταξες κι εμείς τις παρακαταθήκες αρετής και αξιοπρέπειας που δίδαξες τις κρατάμε σαν πολύτιμο φυλακτό, παίρνοντας σιωπηλά έναν όρκο. Καλό σου ταξίδι…

ΜΑ.Τ.

πηγή

Exit mobile version