Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρικάλων

dsc_02281__article

Στα κατάμεστα, για ακόμη μια φορά, γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε ομιλία για τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων, τον Ιανουάριο του 1996.

Παρουσιάστηκαν  τα γεγονότα της περιόδου εκείνης, που είχαν σαν αποτέλεσμα το θάνατο τριών Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και  στην εδαφική απώλεια δύο ελληνικών νησιών, καθώς η Ελλάδα, επισήμως, παραιτήθηκε των κυριαρχικών της δικαιωμάτων επί των νησιών αυτών, υποστέλλοντας την γαλανόλευκη χάριν «της ειρήνης και της ασφάλειας»… Μια άλλη παράμετρος του γεγονότος αυτού, ήταν και οι λεγόμενες «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο, που «άνοιξαν την όρεξη» της Τουρκίας για μεγαλύτερες διεκδικήσεις στην Ελληνική θάλασσα. Ακόμη και σήμερα, οι προδοτικές ελλαδικές κυβερνήσεις, δεν έχουν το ανάστημα να εναντιωθούν μπροστά στις διαθέσεις της Αμερικής και του γεωπολιτικού της δορυφόρου στην περιοχή, της Τουρκίας.

Τονίστηκαν οι ευθύνες, που φέρει το πολιτικό κατεστημένο και πιο συγκεκριμένα η τότε κυβέρνηση – «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» – Σημίτη, αλλά και σύσσωμη η αντιπολίτευση, που μπροστά στην προδοσία, και πέραν των λεκτικών «ενστάσεων», παρέμεινε απαθής, αδιάφορη, μα πάνω απ’ όλα συνένοχη στο μεγάλο έγκλημα, της παράδοσης εθνικού εδάφους στον εχθρό.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, στους λίγους και εκλεκτούς Έλληνες, μεταξύ αυτών και μερικών εκατοντάδων Χρυσαυγιτών, που βρέθηκαν έξω από τη Βουλή την νύχτα της μεγάλης προδοσίας για να διαμαρτυρηθούν, αφήνοντας την τηλεόραση και τον “τηλεοπτικό πόλεμο” που στήθηκε στα κανάλια, οδηγώντας στην αποχαύνωση και στην ηττοπάθεια τους Έλληνες.

Τέλος, η ομιλία έκλεισε, με την υπενθύμιση προς τους συναγωνιστές, της μεγάλης συγκέντρωσης, Μνήμης και Αντίστασης για την τραγική επέτειο των Ιμίων, το Σάββατο, στις 2/2/13 στην Αθήνα.  Πρόκειται για μία πορεία που διοργανώνει αδιάκοπα η Χρυσή Αυγή από το 1997 και δεν πρέπει να λείψει κανένας συνειδητοποιημένος Έλληνας απ’ αυτήν.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10
Τρίτη και Σάββατο 7-10 μ.μ.

Exit mobile version