Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεύτερη οργανωτική συνδιάσκεψη Νομού Ημαθίας

P1250008

Το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Ιανουαρίου 2013,  πραγματοποιήθηκε η δεύτερη οργανωτική συνδιάσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο  συναγωνιστής Μήρτσιος Απόστολος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ευρύτερη περιοχή ενώ τόνισε την σημασία της ενότητας όλων των Ελλήνων Εθνικιστών.

Αρχικοί  ομιλητές ήταν οι συναγωνιστές Φαίδων Λορίδας και Ιωάννης Σαχινίδης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος τύπου της Τ.Ο. Ημαθίας και μέλος του νομικού τμήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συναγωνιστής Ηλίας Σταύρου, ο οποίος αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα εντός του κοινοβουλίου και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και στην δομή του κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Βασίλης Τσιούλης, ο οποίος τόνισε το πόσο σημαντικό είναι μέχρι τελικής νίκης να παραμένουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι καθώς και την αναγκαιότητα  όλοι οι συναγωνιστές να τηρούν την ιεραρχία του κινήματος, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος παρουσίασε στο κοινό το ανανεωμένο οργανόγραμμα και τους τομεάρχες της Ν.Ε. Ημαθίας και αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι και θα είναι πάντα πρωτοπόρα στους Εθνικούς και Κοινωνικούς αγώνες.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους σε σχέση με οργανωτικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Ενημερωτική δράση στην Ημαθία

Την προηγούμενη εβδομάδα, κατόπιν πρόσκλησης των κατοίκων προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κλιμάκιο συναγωνιστών του πυρήνα δράσης Νάουσας επισκέφθηκε τον Κοπανό Ημαθίας. Κατά τη συνάντηση, ο συναγωνιστής Μήρτσιος Απόστολος ανέπτυξε τις βασικές πολιτικές θέσεις του κινήματός μας. Έπειτα, ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα πάσης φύσεως. Μετά την συνάντηση, οι κάτοικοι εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους στον αγώνα μας για Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Η παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εδραιώνεται μέρα με τη μέρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παντού – για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Τ.Ο. Ημαθίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943-567011

Exit mobile version