Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δυστυχία βασιλεύει στην Ελλάδα των Μνημονίων

YYYY-YYYYYYY-YYYY__article

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο δείκτη Misery Index, η Ελλάδα βρίσκεται στη τέταρτη θέση των πλέον δυστυχισμένων χωρών. Ο δείκτης αποτελεί προϊόν της συναρτήσεως των ποσοστών ανεργίας και πληθωρισμού κάθε χώρας. Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Ισπανία, ενώ ακολουθούν η Νότιος Αφρική και η Κροατία.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών βεβαίως, ουδόλως απασχολεί τα στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία επαίρονται για την εφαρμογή της οικονομικής της πολιτικής και για τα αποτελέσματα αυτής. Εν τούτοις, ο δείκτης Misery Index, αντικατοπτρίζει επακριβώς την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες, εξαιτίας των επιλογών των ευρωπαίων εταίρων και του Δ.Ν.Τ., επιλογές που πρόθυμα ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά.

Παρά το γεγονός ότι το 1/3 του Λαού μας βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας και η ανεργία καλπάζει, το Bloomberg φροντίζει να αποθεώσει τον Έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τον ως «την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας, ώστε να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ». Εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται, πως η σκοπιμότητα των διθυράμβων για τον κύριο Σαμαρά, έχουν να κάνουν ακριβώς με την πιστή εφαρμογή των εντολών των διεθνών τοκογλύφων, που απομυζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.Στην πραγματικότητα, ο ακριβής χαρακτηρισμός για τον πρωθυπουργό θα έπρεπε να είναι «η τελευταία ελπίδα των κερδοσκόπων»…

Οι έμποροι των Εθνών, με όχημα τις τράπεζες και τους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οίκους, επιτυγχάνουν διά του οικονομικού στραγγαλισμού, να πάρουν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο της πολιτικής εξουσίας των κρατών. Οι κυβερνήσεις μαριονεττών – μια από αυτές είναι και η κυβέρνηση Σαμαρά-, υποδουλώνονται πλήρως στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, με συνέπεια οι λαοί να βυθίζονται στην ανέχεια και την δυστυχία.

Όσο γρηγορότερα ο Ελληνικός Λαός αντιληφθεί πως ο κομματικός θίασος που εξουσιάζει την Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά είναι η αιτία των δεινών, τόσο πιο εύκολα θα κατορθώσει να διαμορφώσει τις απαραίτητες συνθήκες για την οικοδόμηση ενός πλαισίου ικανού να οδηγήσει στην Εθνική και Οικονομική του ανεξαρτησία. Κι αυτό το πλαίσιο δεν είναι άλλο από ένα Κράτος Εθνικό και κοινωνικά δίκαιο. Είναι το Κράτος το οποίο επιδιώκει να οικοδομήσει και τελικά θα επιτύχει να οικοδομήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δε μένει, παρά να τιμωρήσει ο Λαός τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας και να εμπιστευτεί την Χρυσή Αυγή.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version