Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΑΖΙΩΤΗΣ – ΡΟΥΠΑ: «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ» ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

mazioths

Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί (;) από προσώπου γης οι κόκκινοι τρομοκράτες Μαζιώτης και Ρούπα (ας είναι καλά το 18μηνο…), αλλά συμμετέχουν στη δίκη με… επαναστατικές επιστολές. Έτσι, κατά την χθεσινή δικαστική διαδικασία, η συνήγορος των δύο τρομοκρατών εμφάνισε στο δικαστήριο επιστολές των πελατών της, με παλαιότερη ημερομηνία, τις οποίες ισχυρίστηκε ότι έλαβε ταχυδρομικά και ζήτησε την άδεια να τις διαβάσει. Και όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, το δικαστήριο της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» έδωσε ελεύθερο βήμα στους τρομοκράτες, έστω κι αν… απουσίαζαν από τη δίκη.

Στις επιστολές τους, οι δύο… φαντομάδες δίνουν… επαναστατικά μαθήματα εκ του ασφαλούς, του τύπου «οι επαναστάτες δεν απολογούνται», είναι για μένα τίτλος τιμής οι κατηγορίες που αντιμετωπίζω για την δράση μου στον Επαναστατικό Αγώνα», «γνωρίζουμε το κόστος και τις συνέπειες», «είναι πιο επιτακτική και πιο αναγκαία από ποτέ η ένοπλη επανάσταση» (Μαζιώτης), «ο Επαναστατικός Αγώνας ήταν μια οργάνωση, ορόσημο για πολλούς αγωνιστές», «σήμερα είναι ορατό το κενό μιας τέτοιας επαναστατικής δράσης. Είμαι υπερήφανη και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα», «έχουμε πόλεμο και αυτόν το ξεκίνησε το καθεστώς που υπηρετείτε», «είναι μεγάλο χρέος μας να αλλάξουμε τον κόσμο», «αυτή είναι η μόνη κληρονομιά που έχω να αφήσω, μια επαναστατική κληρονομιά» (Ρούπα).

Τι θαρραλέοι που είναι οι… επαναστάτες όταν είναι απόντες από το εδώλιο! Γιατί όταν κάθονται σ’ αυτό κλαίγονται στην «αστική» δικαιοσύνη, αρνούνται τα πάντα και ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει… θύματα αστυνομικής σκευωρίας. «Επαναστάτες» να σου πετύχει, του γλυκού νερού και της κακιάς ώρας! Να τους χαίρεται η αριστερά και η… πρόοδος!

(ΥΓ) 1: Όπως έγραψε το «Βήμα» -χωρίς να διαψευσθεί- το βράδυ λίγο πριν από την τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ διαβεβαίωναν τον Δένδια:

«Δεν έχουν κανένα περιθώριο ένοπλης δράσης ύστερα από τις τελευταίες συλλήψεις! Οι περισσότεροι είναι στη φυλακή. Ο Μαζιώτης είναι απομονωμένος και αποδυναμωμένος…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Exit mobile version