Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

 

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Παππά για την συνέντευξη την οποία έδωσε στην αλβανική τηλεόραση. Εξέφρασε με απόλυτη ακρίβεια την άποψη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, που έχει πραγματικά αγανακτήσει με το θράσος των ” γειτόνων ”. Είμαστε περήφανοι που τέτοιοι Άντρες, σαν τον κύριο Παππά μας εκπροσωπούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Καλή δύναμη!!!

Αναστασία M.

Τσίπρας:”Είμαι το τελευταίο ανάχωμα του συστήματος… μετά έρχεται ο Μιχαλολιάκος” – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που υπερασπίζεστε την Θράκη μας, την ξεχασμένη από το ανθελληνικό και ξεφτιλισμένο κράτος των Αθηνών. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκαν κάποιοι μέσα στο Κοινοβούλιο, που τιμούν τον ρόλο που τους ανέθεσε ο ελληνικός λαός, και λένε τα πράγματα με το όνομά τους!

Βαρεθήκαμε -ή μάλλον ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ- τον διπλωματικό λόγο των πολιτικάντηδων της Μεταπολίτευσης. Να σηκωθούν να φύγουν από την Ελλάδα άπαντες οι προδότες πολιτικοί, να μας αδειάσουν τη γωνιά και το
Κοινοβούλιο, για να έρθουν αυτοί που πράγματι αγαπούν την πατρίδα τους, οι αληθινοί απόγονοι του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και όλων των ηρώων Αγωνιστών του 1821 – αλλά και των προηγούμενων και επόμενων επαναστάσεων- που έφεραν σε κάποια ελληνικά εδάφη την ελευθερία.

Πιστεύω ότι αν μπορούσαμε να ρωτήσουμε τον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη, την Μαντώ Μαυρογένους και τους άλλους ήρωες ποιο κόμμα θα ψήφιζαν σήμερα, θα απαντούσαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τις παρακαταθήκες τους, όμως, θα πρέπει να τις έχει Ευαγγέλιο η Χρυσή Αυγή, και να μην ξεχνά ότι οι ήρωες τους οποίους όλοι οι Έλληνες τιμάμε (πλην των προσκυνημένων και των αεί προδοτών) αγωνίστηκαν για δύο πράγματα: για ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ και ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Τώρα, και τα δύο είναι υπό διωγμόν. Αν η Χρυσή Αυγή τα υπερασπιστεί επάξια, πιστεύω ότι θα αναδειχθεί ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ στις επόμενες εκλογές.

Με τιμή
Αναγνώστρια της ιστοσελίδας σας
Ε. Μ. – Φιλόλογος

ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!

Από χθες πέρασες και εσύ στο Πάνθεον των Αθανάτων. Έφυγες πικραμένος αλλά περήφανος. Στρατηγοί σαν εσένα, τον αθάνατο Γεώργιο Γρίβα Διγενή και μερικούς ακόμα πραγματικούς πατριώτες η Κύπρος και η Ελλάδα δεν ξέρω αν θα έχουν τη τύχη ξανά να δουν.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ας βοηθήσουμε όλοι να ξεβρωμίσει ο Ελληνισμός από τους σημερινούς
πολιτικάντηδες και να ξαναζήσει η Ελλάδα και η Ελληνική Κύπρος ξανά μεγάλες στιγμές με περηφάνια και ελευθερία όπως ζήσανε οι πρόγονοι μας και ευχόμαστε μια μέρα να ζήσουν τα παιδιά μας.

Μ.Κ.

Ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων!

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μου για το βίντεο που παρακολούθησα σε σχέση με την συνέντευξη που έδωσε ο συναγωνιστής Κος Παππάς στην αλβανική
τηλεόραση. Ελπίζω να το έλαβαν το μήνυμα καθώς ήταν ηχηρότατο. Χίλια μπράβο και να δίνετε τέτοιες συνεντεύξεις και στα ελληνικά κανάλια. Με την προϋπόθεση να μας δίνουν βεβαίως βήμα…Το μόνο που
απασχολεί την ελληνική τηλεόραση είναι να μας τηλεναρκώνει με οθωμανικές παραγωγές. Μην σταματάτε ποτέ την προσπάθεια. Περιμένουμε πάντα να ακούμε την φωνή σας για να εξυψώνεται μέσα μας η Ελλάδα μας

Με εκτίμηση

Ρ.Ε

ΠΗΓΗ

Exit mobile version