Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν ξεχνάμε την προδοσία

Βασικά σημεία της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής προς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα: “Να καλωσορίσω δυο αδέρφια μας από την μαρτυρική και κατεχόμενη Κύπρο, τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου και τον υποψήφιο πρόεδρο στις εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου, συναγωνιστή Γεώργιο Χαραλάμπους. Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα!

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά. Είναι χαρακτηριστικό πως στις ηλικίες μέχρι 40 ετών είμαστε δεύτερο κόμμα! Δεν θα μας σταματήσουν με ψέμματα. Μάταιος ο κόπος των ρυπαρογράφων των ΜΜΕ που συκοφαντούν συστηματικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Θα πάμε ακόμη πιο ψηλά. Τα κανάλια της διαπλοκής παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι, καθώς είμαστε από παντού αποκλεισμένοι. Δεν ανατρέπεται όμως η εικόνα που έχει σχηματίσει ο Ελληνικός Λαός για μας, καθώς ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Είμαστε πατριώτες, είμαστε Εθνικιστές. Δεν είμαστε πουλημένοι, δεν θα μας έχουν αγοράσει και δεν θα μας εξαγοράσουν ποτέ! Αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού.

Πρόσφατα επιχειρήθηκε να μας συκοφαντήσουν με μία δολοφονία ενός λαθρομετανάστη. Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το συμβάν; Φυσικά καμία και καταδικάζει την πράξη. Και ω του θαύματος ανακάλυψαν λέει στο σπίτι του ενός προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Φυλλάδια δηλαδή από τον Απρίλιο του 2012, πριν 9 μήνες. Πρόκειται για ψέμα, το οποίο καταγγέλλω. Καταγγέλλω τα παπαγαλάκι των παρακρατικών μηχανισμών και των καναλιών και των εφημερίδων. Τα στοιχεία αυτά δεν υπάρχουν καν στην δικογραφία! Προσπαθούν να σταματήσουν αυτό που έρχεται και είναι η Ελλάδα των Εθνικιστών, η Ελλάδα της Δικαιοσύνης.

Η πολιτική του προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα μου προκαλεί θλίψη. Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα. Από τον Μάο και την Ρόζα Λούξεμπουργκ στο ΔΝΤ. Τόσο πολύ υψηλά θέλγητρα έχει η εξουσία; Μάλιστα είδε και τον Σόιμπλε και μόνο που είπε πως δεν τον έδειρε. Στις ΗΠΑ έδωσε μεγάλο σόου, μιλώντας για την ανθρωπιστική και δίκαιη πολιτική του Μπάρακ Ομπάμα. Δεν έχει ακούσει φαίνεται πως στην Αμερική υπάρχουν άστεγοι και εξαθλιωμένοι μετά από το “κανόνι” της Lehmans Brothers με τα στεγαστικά.

Όλοι αυτοί έχουν κοινή αγωνία για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Τσίπρας είπε στο Κολούμπια: “πως στο Κοινοβούλιο της χώρας μου είμαστε αναγκασμένοι να καθόμαστε απέναντι από μία πτέρυγα Ναζί κακοποιών”. Του απαντούμε πως Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής του είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε απέναντι σε αυτούς που έχουν ξεπουλήσει Μακεδονία και Θράκη, που ακολουθούν την γραμμή της Άγκυρας και χαρακτηρίζουν την σφαγή της Σμύρνης “συνωστισμό”. Εμείς είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και αγωνιζόμαστε ενάντια στην ξένη κατοχή του ΔΝΤ, των ΗΠΑ και τους διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Στην χώρα υπάρχει μια δικτατορία ενάντια στους Έλληνες. Είπε ο κ. Τσίπρας στην κα Έλλη Στάη πως η Χρυσή Αυγή δολοφονεί καθημερινά ανθρώπους. Σκοτώσαμε κανέναν σήμερα; Χθες; Προχθές; Πού είναι όλοι αυτοί οι δολοφονημένοι; Τους πείραξε που ένας Συναγωνιστής μας ξεσκέπασε μέσα στη Βουλή τους πράκτορες των τούρκων. Γι΄αυτό και ο κ. Τσίπρας ομολόγησε στην ίδια συνέντευξη πως: “Δεν μπορεί και εγώ άλλα να λέω προεκλογικά και άλλα να κάνω μετεκλογικά. Τελειώσαμε μετά. Μετά θα έχετε απέναντί σας τον Μιχαλολιάκο”. Ομολόγησε δηλαδή ο Τσίπρας πως είναι το τελευταίο ανάχωμα για την αντιμνημονιακή εθνικιστική παράταξη στην Ελλάδα, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή.  Για την υπόλοιπη αριστερά δεν θα αναφερθώ, καθώς ανήκει στον χώρο της λαογραφίας.

Είδαμε και τον κ. Σαμαρά να πηγαίνει σαν επαίτης στο Κατάρ. Καταντήσαμε να περιφερόμαστε στις αυλές της αραβικής χερσονήσου να μας σώσει ο Σεΐχης του Κατάρ. Ποιος είναι όμως αυτός που θα σώσει την Ελλάδα; Είναι αυτός που πληρώνει τους μισθοφόρους στη Λιβύη και τους μισθοφόρους που σκοτώνουν χριστιανούς στη Συρία. Στο Κατάρ βρέθηκε και ο Ερντογάν, ο οποίος παίζει τον ρόλο του νταβατζή στο ξεπούλημα της πατρίδας. Έδωσαν την μαρίνα της Καλαμάτας, την πρώτης πόλης που απελευθερώθηκε σε τούρκικα χέρια. Δεν έχουν καμία ηθική αναλγησία, καμία εθνική ευαισθησία.

Η Χρυσή Αυγή έχει αντίθετη άποψη. Δεν ξεπουλιόμαστε! Την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες! Τα εθνικά θέματα στα αζήτητα. Αυτό δεν είναι Ελλάδα, είναι όπως έλεγε και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ένα ψευτορωμαίϊκο. Εμείς αγωνιζόμαστε για μια αληθινή Ελλάδα. Για την Ελλάδα των Ελλήνων, για την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής του Έθνους.

Από το 2010 λένε πως με το μνημόνιο θα σώσουν την χώρα. Περικοπές, συντάξεις πείνας, μισθοί πείνας, η ανεργία στο 30%, όλα αυτά με την σωτηρία του μνημονίου. Έχουν κλείσει όλα τα εμπορικά καταστήματα και το μόνο που ανθεί είναι τα καταστήματα των τοκογλύφων αργυραμοιβών. Αυτό που αυξάνεται είναι η απληστία των τοκογλύφων. Εμείς οι Χρυσαυγίτες μένουμε σταθεροί και δεν αλλάζουμε. Επιμένουμε στην ολοκληρωτική καταγγελία του μνημονίου και τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Πού έχουν πάει τα λεφτά των συντάξεων; Ποιοι είναι αυτοί που λεηλάτησαν τα ταμεία; Εμείς θα φέρουμε πίσω τα κλεμμένα και θα στείλουμε τους κλέφτες φυλακή!

Πριν 17 χρόνια, την 1 Φεβρουαρίου 1996 όλοι οι Έλληνες, όσοι είχαμε πατριωτισμό στην καρδιά μας, είχαμε το κεφάλι σκυφτό. Το προηγούμενο βράδυ με μια παράνομη κι αντεθνική εντολή υπεστάλη η ελληνική σημαία από εθνικά κυρίαρχο έδαφος Τότε είμαστε έξω από την Βουλή. Μέσα στην Βουλή είχε πει ο Σημίτης το προδοτικό: ” Ευχαριστούμε τους αμερικάνους”. 17 χρόνια μετά μέσα από ίδιο το κτίριο λέμε: “ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”! Τόσα χρόνια μετά και δεν έχει γίνει καμία έρευνα για το ελικόπτερο που κατερρίφθη. Θα αντέξουμε, είμαστε Έλληνες και θα νικήσουμε. Για Εμάς δεν λησμονιέται εκείνη η νύχτα της ντροπής, η νύχτα των Ιμίων. Σας καλώ σε στάση προσοχής να αναφωνήσετε: Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτωρ Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!”

πηγή

Exit mobile version