Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Αγαπητοί φίλοι του Κινήματος, θα ήθελα να σας γνωρίσω οτι είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που αισθάνομαι μια ξεχωριστή ηρεμία επειδή περιμένω υπομονετικά την ώρα των εκλογών, όποτε αυτές έλθουν και ελπίζω να μην είναι μακριά, που όλοι εμείς θα δικαιωθούμε από τα αποτελέσματα που θα βγάλει η κάλπη. Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία μέχρι την στιγμή εκείνη.

Με εκτίμηση

ΚΩΣΤΑΣ Κ.

Από το Brookings και το Levy στο Κ-ΒΟΞ ο Σύριζα

Διάβασα στην σημερινή εφημερίδα το άρθρο του κ. Μιχαλολιάκου , ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει μεγάλα ποσοστά στους υπαλλήλους. Αυτό το διαπιστώνω κι εγώ όμως εξηγώ το φαινόμενο λίγο διαφορετικά. Η πλειονότης των σημερινών υπαλλήλων , μεγάλωσαν , σπούδασαν σ’ ένα περιβάλλον αριστερών αντιλήψεων και αριστερής θολοκουλτούρας. Στις υπηρεσίες τους η πλειοψηφία ήταν επίσης πασοκοαριστεροί. Δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση γιατί έμπαινες αυτομάτως στο περιθώριο αν όχι σε σκληρό πόλεμο νεύρων. Οι συνδικαλιστές – άλλη φάρα αυτή – επόμενο ήταν να εκφράζουν πιο σκληρή γραμμή , πάντοτε αριστερίζουσα. Ακόμη όμως και τώρα; Με τόσες περικοπές , απολύσεις και ανέχεια; Ναι ακόμη και τώρα . Όχι όμως γιατί αισθάνονται την σιγουριά του πενιχρού μισθού τους. Όχι γιατί δεν έχουν μυαλό να σκεφθούν. Τί συμβαίνει τότε; Οι υπηρεσίες ακόμη πασοκοαριστερίζουν. Οι γενικοί διευθυντές είναι ακόμη αυτοί του ΠΑΣΟΚ. Οι προϊστάμενοι υπηρεσιών ομοίως. Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα. Έτσι υπάρχουν υποσχέσεις , προσδοκίες κλπ. Έτσι δεν αφήνουν την μεγάλη μάζα να ξεφύγει απ’ το αγκάλιασμα των παλαιοκομματικών. Πρέπει να σπάσει αυτό , με την αλλαγή σε ηγεσίες υπηρεσιών και ένα Εθνικιστικό Κίνημα Υπαλλήλων στον συνδικαλισμό. Είμαι ολόθερμα μαζί σας για μια νέα μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ.

Τ.Κ.

Θέλουν την Ελλάδα σκουπιδότοπο της Ευρώπης

Θερμά συγχαρητήρια στον Συναγωνιστή κύριο Παππά που απλά είπε ότι σιγοψιθυρίζουν εκατομμύρια Έλληνες εδώ και δεκαετίες. Εάν θεωρείτε ανεπιθύμητος εις την Αλβανία επειδή είπε τα αυτονόητα εμείς τι πρέπει να θεωρούμε τα εκατομμύρια λαθροαλβανών που νομιμοποιήθηκαν παράνομα ? Μήπως η Ελληνική πολιτεία θα έπρεπε να επανεξετάσει τις παράνομες ελληνοποιήσεις λαθραλβανών από το 1990 και μετά ? Με ποιό δικαίωμα σήμερα τα παιδιά των παράνομα αφιχθέντων λαθραλβανών  από το 1990 και μετά θωρούνται Έλληνες ;

Γιάννης Μ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Δεν ξεχνάμε την προδοσία!” – ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ. ΑΥΤΑ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 3500 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΥΡΙΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.

ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μ.Κ.

Ο ψευδομουφτής επιμένει τουρκικά…

Αγαπητή “Χρυσή Αυγή”, παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας εκφράσω την βαθιά απογοήτευση που αισθάνομαι καθημερινά για την Ελλάδα μου, που τόσο αγάπησα και αγαπώ. Σήμερα είδα τη σύνταξή μου, γι’ άλλη μια φορά να μειώνεται. Ως πότε θα πληρώνουμε οι συνταξιούχοι αυτά που έφαγαν αυτοί που λεηλάτησαν την πατρίδα μας; Είμαι χήρα με ένα παλικάρι 25 ετών, που υπηρέτησε την πατρίδα στις Ειδικές Δυνάμεις, που στερήθηκα τα πάντα για να το μορφώσω και να το αποδώσω στην κοινωνία να προσφέρει και, που το βλέπω να μαραζώνει καθημερινά, αφού βρίσκει παντού κλειστές τις πόρτες για δουλειά. Είναι φυσικοθεραπευτής και καθηγητής αγγλικών και (φυτο)ζωεί με το πενιχρό χαρτζιλίκι που του δίνω. Είμαστε αξιοπρεπείς σε όλη μας τη ζωή και τώρα θέλουμε να πεθάνουμε γιατί δεν αντέχουμε άλλο κι όλα αυτά που γίνονται σε βάρος μας. Δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός όλοι οι αλλοδαποί, λαθραίοι και μη, να ευημερούν και τα δικά μας τα παιδιά να στενάζουν. Η ελπίδα μας για τη σωτηρία της πατρίδας μας, εναποτίθεται πια σε σας και τα οράματά σας και, γι’ αυτό, θα σας ενισχύσουμε κι εμείς με όλες μας τις δυνάμεις.

Μετά τιμής
Κ. Μαρία
Πάρος

πηγή

Exit mobile version