Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταδίωξη εγκληματιών ρομά που τραυμάτισαν αστυνομικό και καρφώθηκαν σε… κολώνα της ΔΕΗ

«Καουμπόηδες» την έχουν δει τη δουλειά οι «ευπαθείς», λόγω της ατιμωρησίας που υπάρχει και της συμπαράστασης που απολαμβάνουν από τους διάφορους «αλληλέγγυους». Όπως, λοιπόν, οι καουμπόηδες έκαναν ότι ήθελαν στην Άγρια Δύση, έτσι κάνουν και οι «ευπαθείς» στο ψευτορωμαίϊκο του Μνημονίου!

Χθες, λοιπόν, στην πόλη της Θήβας, αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς. Έτσι, θέλησαν να το ελέγξουν και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε και ξεκίνησε μια ξέφρενη καταδίωξη. Τελικά, το ύποπτο όχημα ακολούθησε μια τρελή πορεία λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός του και αφού προκάλεσε ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στους επιβαίνοντες «ευπαθείς», αυτοί τους εξύβρισαν, τους απείλησαν και τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν μια 24χρονη αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο! Με τα πολλά, οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, που αναμένεται να τους αφήσει… ελεύθερους με «περιοριστικούς» όρους, προς… δόξαν της «δημοκρατίας» και της… πολυπολιτισμικότητας…

Iδού και οι ”ρατσιστικές” επιθέσεις:

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μελών της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας έγινε χθες το μεσημέρι μέσα στο Νοσοκομείο της Λευκάδας! Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ασθενών, των συγγενών τους και του νοσηλευτικού προσωπικού, που έτρεχαν πανικόβλητοι να κρυφτούν, δύο «ευπαθείς», ένας 29χρονος κι ένας 60χρονος, τραυμάτισαν δύο ομοφύλους τους, έναν 25χρονο κι έναν 44χρονο, εξαιτίας προσωπικών διαφορών.

Ο 25χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Οι μαχαιροβγάλτες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

Τι λένε τώρα οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» ρατσιστολόγοι, εσωτερικού και εξωτερικού;

Πηγή: ethnikismos.net

ΠΗΓΗ

Exit mobile version