Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Εθνικιστικός σεισμός στο κέντρο των Αθηνών, συναγωνιστές. Ένας εθνικιστικός σεισμός που έφερε σε μεγάλη αμηχανία τα παπαγαλάκια του καθεστώτος. Κρύος ιδρώτας άρχισε να τους λούζει όταν είδαν ότι από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες εθνικιστών είχαν κατακλύσει τον χώρο της εκδήλωσης, ξεκινώντας από το Πολεμικό Μουσείο και φτάνοντας μέχρι και την Βουλή. Η πληθώρα του κόσμου τους προκάλεσε μια σαφή ανησυχία. Παρόλα αυτά συνεχίζαν να τραβάνε πλάνα οι κάμεραμεν των πορνοκάναλων, περιμένοντας την στιγμή που θα βρουν κάτι για το ρεπορτάζ τους.

Όμως οι στρατιώτες της Χρυσής Αυγής, εν πλήρει πειθαρχία, δεν τους έδωσαν αυτό που ήθελαν για να προπαγανδίσουν υπέρ του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Δεν τους δόθηκε η παραμικρή αφορμή και εν τέλει πήγαν πίσω στα αφεντικά τους άπραγοι και χωρίς τίποτα να δείξουν, πέραν πλάνων που μόνο τρόμο μπορούν να προκαλέσουν στους πολιτικάντηδες. Εν τέλει παρά το ότι μια πορεία έπνιξε την Αθήνα κανένα από τα τουρκοκάναλα δεν προέβαλε τίποτα. Αν, φυσικά, 10 άπλυτοι κατεβαίναν στον δρόμο, θα το λέγαν επί μέρες.

Συγχαρητήρια Συναγωνιστές. Τους κάνουμε να φοβούνται και συντόμως θα τους κάνουμε να τρέμουν. Η βασιλεία τους τελειώνει.

Κ.Α.

Εθνικιστικός σεισμός για την μνήμη των πεσόντων Ηρώων στα Ίμια – ΒΙΝΤΕΟ

Συγχαρητήρια για την οργάνωση της μεγαλύτερης πατριωτικής πορείας που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Από την περιφρούρηση που έκανε σίγουρη την ασφάλεια των πάντων, μέχρι την άρτια διοργάνωση που περιελάμβανε τα πάντα, μέχρι τους ομιλητές, όλα ήταν απλά ΑΨΟΓΑ. Σας ευχαριστούμε!

Λ.Ν.

Πάνω από 50.000 Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων. Μεγαλειώδης πορεία (Φωτορεπορτάζ, Βίντεο)

Από την ώρα που γύρισα από την μεγαλειώδη αυτή πορεία, βλέπω ειδήσεις και πραγματικά είναι εξοργιστική η σιωπή τους. Θυμάμαι πριν κάποιο καιρό την απευθείας σύνδεση της κρατικής τηλεόρασης για να δείξουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας τεσσάρων (4!!!) ατόμων από κάποια φράξια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.  Και όχι μόνο δείξαν την διαμαρτυρία τους, αλλά το ρεπορτάζ διήρκεσε πάνω από 3 λεπτά. Αντιστοίχως για την πορεία δεκάδων χιλιάδων Εθνικιστών στο κέντρο των Αθηνών  δεν μπορούν να διαθέσουν ούτε δευτερόλεπτο.

Ήταν μια κατάμεστη συγκέντρωση, μια μεγαλειώδης πορεία άνευ προηγουμένου! Αν και τα διάφορα ΜΜΕ προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να την υποβαθμίσουν ή να την αγνοήσουν, το γεγονός είναι ένα: δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές έδωσαν μαθήματα πολιτισμένου συνέρχεσθαι χωρίς παρατράγουδα και καταστροφές, τιμώντας την μνήμη των πεσόντων ηρώων στα Ίμια και κάνοντας παράλληλα το δημοσιογραφικό κατεστημένο αλλά και τους αριστερούληδες λαθρολάγνους να σκυλιάσουν! Η δε ιντερνετική και όχι μόνο προπαγάνδα προκειμένου να μην γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση, έλαβε διαστάσεις επιδημίας και καταδεικνύει ότι οι μεγαλύτεροι φόβοι τους επαληθεύονται: Είμαστε πολλοί- είμαστε εθνικιστές- ερχόμαστε.

Μ.Μ.

Εκτός νόμου μας θέλουν και τα ορφανά του Σόρος

Τα ΜΜΕ της φίμωσης και της λασπολογίας

Δεν το πίστευα αυτά που είδα σήμερα στην συγκέντρωση για τους πεσόντες Ήρωες Έλληνες Αξιωματικούς στα Ίμια. Δεν εννοώ το τεράστιο πλήθος Εθνικιστών, γιατί αυτό το περίμενα και το ήξερα καλά. Και οι εχθροί μας το ξέρουν καλά πως ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, γι΄αυτό όλοι οι ανθέλληνες κρύφτηκαν στα λαγούμια τους. Μιλάω για τα ΜΜΕ της φίμωσης και της ρυπαρογραφίας. Έτυχε να είμαι δίπλα στην εξέδρα που ήταν οι καμεραμέν. Όλη την ώρα τραβούσαν πλάνα από συγκλονιστικές ομιλίες, από μια μεγαλειώδης συγκέντρωση με πάνω από 50.000 Εθνικιστές και δεν έδειξαν τίποτα! Ο λόγος απλός: Οι κάμερες ήταν στημένες τόσην ώρα και βιντεοσκοπούσαν συνεχώς μην τυχόν και δείξουν κάτι περίεργο, καμιά σφαλιάρα, κανένα χαιρετισμό, κανένα σύμβολο και ό,τι άλλο νομίζουν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν τους βγήκε όμως, λούφαξαν από την μεγαλειώδη και πρωτόγνωρη Εθνικιστική συγκέντρωση και εσίγησαν. Δεν πειράζει κύριοι… Ο Ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει και σας έχει καταλάβει. Και για μια ακόμη φορά με ρίγη συγκίνησης αναφωνούμε: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Θ.Α.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version