Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικής Αθηνών

YYYY__article

Οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στην Τοπική Αθηνών είχαν σαν θέμα τον Ηρωισμό και την Αυταπάρνηση των Ελλήνων Αξιωματικών που πέρασαν στην Αθανασία εκείνη την αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό, την ημέρα που το ξεδιάντροπο παιχνίδι των «Ελλήνων» επίορκων – προδοτών πολιτικών πήρε μορφή μπροστά στα μάτια του ντροπιασμένου Ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση της Εθνικής μειοδοσίας του Κώστα Σημίτη διέσυρε κάθε έννοια Εθνικής Υπερηφάνειας της Πατρίδας μας. Οι πολιτικοί αυτοί νάνοι,  απέδειξαν το μέγεθος  της υποτέλειας στα ξένα κέντρα , αλλά και της προδοσίας τους. Αντίθετα, Έλληνες στρατιώτες, στάθηκαν ως ήρωες απέναντι στην τούρκικη πρόκληση και αν οι πολιτικοί προδότες τους το είχαν επιτρέψει, αυτή την στιγμή στο Αιγαίο δεν θα υπήρχε διεκδίκηση των Τούρκων και «γκρίζες ζώνες».

Τα Ίμια λοιπόν ήταν το θέμα του κεντρικού ομιλητή – συναγωνιστή από το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μας εξέθεσε με λεπτομέρεια τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε το Έθνος μας εκείνο το καθοριστικό για τις μετέπειτα εξελίξεις στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος τριήμερο. Μας παρέθεσε την ηρωική στάση των δύο Ελλήνων-Κομάντο υπερασπιστών που βρίσκονταν στην βραχονησίδα/ Μας μίλησε για την Θυσία των τριών ηρώων: Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου  και Έκτορα Γιαλοψού, οι οποίοι επέβαιναν στο ελικόπτερο που λίγο αργότερα οι τούρκοι, εν ψυχρώ, κατέρριψαν. Χύθηκε το αίμα τριών ηρώων, για να βγουν μετά οι ντροπές του Έθνους  να ευχαριστήσουν τους Αμερικάνους δια στόματος Σημίτη και να πουν ότι την Σημαία, την πήρε… ο αέρας!!!

Ο συναγωνιστής επεσήμανε  ότι όλο αυτό που συνέβη στα Ίμια, ουσιαστικά σηματοδότησε την αξία που έχει η περιοχή γύρω από τις βραχονησίδες, η οποία κρύβει στα σπλάχνα της, πέρα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και τεράστιες ποσότητες Οσμίου, ενός ορυκτού από τα σπανιότερα στον πλανήτη μας. Το γεγονός  είναι ότι εάν την Ελλάδα δεν την  κυβερνούσαν προδότες ,τώρα δεν θα ήταν μια φαλιρισμένη χώρα, αλλά το νέο Μονακό της Ευρώπης. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, τόνισε ότι το θέμα των Ιμίων μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας παραποιημένο όπως και όλα τα άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τις παραβιάσεις που δεχόμαστε από την Τουρκία, τις απειλές στους Έλληνες ψαράδες της περιοχής  και την αδιάλλακτη αλαζονεία που επιδεικνύει κάθε φορά η γείτονα χώρα.

Επί του θέματος του απερίγραπτου μεγέθους της μειοδοσίας και της δουλικής συμπεριφοράς των ντροπών του Έθνους αναφέρθηκε η συναγωνίστρια Βέτα Ανδρή. Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι ομιλίες των υπολοίπων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της Ολομέλειας,  Γιάννη Βουλδή και Θεόδωρου Κουδούνα, καθώς και του συναγωνιστή Παναγιώτη Ρακοβίτη, που εκείνη την εποχή έτυχε να υπηρετεί την θητεία του. Ο συναγωνιστής δεν παρέλειψε να μας αναφέρει την άψογη ανταπόκριση των Ενόπλων μας Δυνάμεων στην απρόοπτη αυτή εξέλιξη και την ετοιμότητα την οποία επέδειξαν οι πάντες, από απλοί στρατιώτες, έως και  ανώτεροι αξιωματικοί. Έτσι και εμείς, όλοι οι Έλληνες, όλοι οι Πατριώτες, οφείλουμε και πρέπει να δώσουμε το πλέον δυναμικό παρών μας σε μια εκδήλωση που το κοινοβουλευτικό συνδικάτο του εγκλήματος και της προδοσίας θα ήθελε να ξεχάσουμε.

 

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50
Τρίτη Τετάρτη Σάββατο 19:00 – 21:00
2155303112

 

Exit mobile version