Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

venizelos

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι …. (το ’φαγε η… λογοκρισία). Και το ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, το κόμμα που καταχρέωσε την Ελλάδα και την παρέδωσε βορά στα γαμψά νύχια των διεθνών τοκογλύφων… θίχτηκε από την κηδεία του ήρωα Στρατηγού Ντερτιλή. Και εξέδωσε και ανακοίνωση:

 

«Η μετατροπή της κηδείας του ισοβίτη χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή σε show της ακροδεξιάς, χουντικών σταγονιδίων και νεοναζιστικών στοιχείων, που στις ημέρες μας έχουν βρει καταφύγιο στην Χρυσή Αυγή, είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που όλος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει. Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι οι πυροβολισμοί και τα έκτροπα που σημειώθηκαν με την παρουσία βουλευτών της ΧΑ και την στήριξη του Μητροπολίτου και κήρυκα του μίσους Αμβρόσιου, δικαιώνουν πλήρως τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν εξαγγείλει, για την ανάγκη αντιμετώπισης του νεοναζισμού και της βίας της ακροδεξιάς. Σύντομα θα παρουσιαστεί και η Πρόταση Νόμου του ΠΑΣΟΚ για την αυστηρή αντιμετώπιση των φαινομένων της βίας, του ρατσισμού και του νεοναζισμού».

 

Ήρθατε… δεύτεροι, σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ. Σας προλαβαίνει η Χρυσή Αυγή, με την Πρόταση Νόμου για την αυστηρή αντιμετώπιση των φαινομένων της κλοπής δημοσίου χρήματος, της βίζας, της ρεμούλας, της διαφθοράς και της διαπλοκής!

 

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!  Οι κλέφτες φυλακή!

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version