Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και τρίτος από τους συλληφθέντες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό συσχετίζεται με τους “Πυρήνες”

ÊÏÆÁÍÇ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÌÅÍÏÉ ÃÉÁ ËÇÓÔÅÉÅÓ ÐÑÏÓÁÃÙÃÇMε τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» φέρεται από την Αστυνομία ότι έχει σχέση ένας ακόμα από τους συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, πέραν των δύο που καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης, για συμμετοχή στην παραπάνω οργάνωση.
Πρόκειται για τον 20χρονο Νικόλαο Ρωμανό, που όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, δακτυλικά αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε δύο κρησφύγετα της οργάνωσης.
Ειδικότερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι, «σε συνέχεια των ερευνών για υποθέσεις τρομοκρατίας, αποτυπώματα του συλληφθέντα, για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ΡΩΜΑΝΟΥ Νικολάου του Γεωργίου, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που ανευρέθησαν σε σταθερά σημεία διαμερίσματος, επί της οδού Σαπφούς 182, Καλλιθέα Αττικής, καθώς και σε κινητά αντικείμενα- πειστήρια σε διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, Βόλος Μαγνησίας.
Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα- γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας».
Η Αστυνομία κάνει και πάλι έκκληση, «όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας», με τη διαβεβαίωση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγή

Exit mobile version