Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Ο τρόμος των καναλιών της παραπληροφόρησης, ύστερα από την μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα Ίμια εμφανής. Η ξεδιάντροπη απόκρυψη της είδησης για το γεγονός, δεν είναι ικανή να σταματήσει όσους ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν. Το καλό για εμάς και το κακό για αυτούς, η πηγή πλέον πληροφόρησης είναι ιστοσελίδες στο ίντερνετ. Ξυδάκι που λέει και ο κύριος Μιχαλολιάκος. Αν η αστυνομία έδωσε ως αριθμό συμμετεχόντων 20.000 κόσμο, αμέσως έκανα την αναλογία σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν οι εταιρείες σχετικά με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και κατάλαβα ότι οι δικές σας εκτιμήσεις για συμμετοχή 50.000 αγγίζουν την πραγματικότητα. Περιμένουμε βίντεο απ τη μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Συγχαρητήρια και πάλι για την διοργάνωση και συνεχή εθνικό και αντιμνημονιακό αγώνα για να ξεβρωμίσει η χώρα.

Γ.Ν

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες στα Ίμια – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

Β.Μ.

“Να πάει στο διάολο ο Μουίζνιεκς” -Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απαντά στον ευρωπαίο επίτροπο – BINTEO

Καλημέρα σας ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες!!!

Ήταν μια ξεχωριστή χαρά για μένα χτες να παρευρίσκομαι κι εγώ στην εκδήλωση τιμής στη μνήμη των ηρώων μας!!!! Υπηρετούσα τη θητεία μου στη Μυτιλήνη εκείνο τον Ιανουάριο του ’96. Συναγερμός, και πηγαίναμε για πόλεμο, πάνοπλοι σαν αστακοί με τους τούρκους, δίχως να ξέρουμε τίποτα άλλο. Ώρα 23.00 τη νύχτα 30ης Ιανουαρίου σήμανε συναγερμός. Σε χρόνο ρεκόρ τα πάντα επανδρωθήκαν και η μονάδα άδειασε λαμβάνοντας θέσεις μάχης εν καιρώ πολέμου. Γλέντι είναι ο πόλεμος, λέγαμε όλοι οι συνάδελφοι στη μονάδα, δίχως να διστάσουμε στιγμή, δε λογαριάσαμε αν θα ζούσαμε η θα πέφταμε σε μια μάχη ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ.

Ήταν μια ξεχωριστή τιμή να χουμε την ελληνική σημαία ραμμένη στο μπράτσο μας, και μετά… Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ σα καυτή λαβα για όλους εμάς. “Τη σημαία την πήρε ο αέρας”, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποί ΜΑΣ και το ευχαριστώ τους αμερικανούς; Να ακούμε μέσα στη βουλή; Επιτέλους ακούστηκε το ΑΘΑΝΑΤΟΙ μέσα στη βουλή, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Και αν πρώτη φορά έπειτα από 17 χρόνια συμμετείχα στην εκδήλωση, το ένιωθα να αναβλύζει από μέσα μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και κάτι ακόμα παραπάνω μέσα απ τα βάθη της ψυχής μου που γυρίσατε τη ψυχή μου 17 χρόνια πίσω ώστε ποτέ να μη ξεχνώ…. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, και όπως είχε πει και μια μεγάλη μορφή του ελληνισμού ,ο Ίων Δραγούμης, “όταν ο Έλληνας πάψει να είναι εθνικιστής θα πάψει να είναι Έλληνας”. Γεια σας αδέλφια μου, δυναμικά μαζί σας
συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί να πάρουμε πίσω ξανά την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!
Με τιμή, Δημήτρης Μπ.

Ψέμματα και συνωμοσία σιωπής: 1.000 άτομα είδε ο Ευαγγελάτος στη συγκέντρωση των Ιμίων!

Για την Blackwater

Συναγωνιστές αυτό το πράγμα είναι ανήκουστο και εξαιρετικά ανησυχητικό! Ψάξτε το όσο πιο εξονυχιστικά γίνεται και κάντε τα πάντα μες το κ(υ)νοβούλιο για να μη περάσει. Ζούμε σε πολύ πονηρούς καιρούς. Αυτοί οι πράκτορες μπορούν να κάνουν τα πάντα, από το να προχωρήσουν σε δολιοφθορές μέχρι να σκοτώσουν συμπατριώτες μας.

Ε.Λ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version