Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ζακύνθου, Βορείων Προαστίων, Πέλλας – Ημαθίας

100_0660__article

Με  μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση-κατάθεση στεφάνου στη Στήλη Πεσόντων, εις μνήμην των τριών γενναίων αξιωματικών που έπεσαν στο καθήκον στις 31 Ιανουαρίου του 1996, στις ελληνικές βραχονησίδες των Ιμίων. Ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής Ζακύνθου πραγματοποίησε πορεία στην Παραλιακή λεωφόρο του Κωνσταντίνου Λομβάρδου και στη συνέχεια σε μια λιτή τελετή μνήμης, οι φίλοι του Κινήματος, αφού βροντοφώναξαν ΑΘΑΝΑΤΟΣ για κάθε έναν από τους ηρωικούς πεσόντες και προχώρησαν σε κατάθεση στεφάνου και στη συνέχεια έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο. Δηλώνουμε απερίφραστα προς πάσα κατεύθυνση πως φτάνει η ημέρα που οι Νεκροί θα δικαιωθούν.

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:
Πατριάρχου Βαρθολομαίου 6, έναντι ιερού ναού Αγ. Διονυσίου
Κάθε Τετάρτη 21.00-23.00
Τηλ 6980 787960

Ομιλία για τους Ήρωες των Ιμίων και τον Ηρωικό τρόπο Ζωής στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Για άλλη μια φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων γέμισαν  από πλήθος ανθρώπων. Ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης  με θέματα τον ηρωισμό και τον ηρωικό τρόπο ζωής . Μια ομιλία τιμής για  τους τρεις Ήρωες Έλληνες Αξιωματικούς που έδωσαν τη ζωή τους για  την πατρίδα, τη νύκτα της 31ης Ιανουαρίου το 1996, στα Ίμια αλλά και για τους αναρίθμητους ήρωες  του  Ελληνικού Έθνους . Στην ομιλία του ο συναγωνιστής ανέφερε τη διαφορά της ηρωολατρείας  του Κινήματος μας και της προγονοπληξίας των σημερινών εκφυλισμένων ψευτοπατριωτών πολιτικών.

Ο συναγωνιστής τόνισε ότι για όλους εμάς οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ,  ζουν ανάμεσα μας για πάντα και δεν αποτελούν απλά ένα μεμονωμένο κομμάτι της παρελθοντικής  ιστορίας αλλά το πέρασμα της Εθνικιστικής Φυλής  από το παρόν στο μέλλον δια μέσω του λαμπρού παραδείγματος του παρελθόντος . Ο συναγωνιστής επισήμανε ότι σε ένα γερασμένο και παρηκμασμένο έθνος, όπως το ελληνικό σήμερα, ο ήρωας είναι η Αιώνια Άνοιξη, ο Αιώνιος Έφηβος. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του με τα λόγια του μεγάλου μας ποιητή Κωνσταντίνου Παλαμά, ο όποιος είχε γράψει : «Xρωστάμε σε όσους ήρθαν , πέρασαν , θα έρθουν , θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Exit mobile version