Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Κάποιοι φίλοι εξέφρασαν συμπάθεια για τους συλληφθέντες που, σύμφωνα με τα στοιχεία, εμπλέκονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις με ανάλογη δράση, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Διαφωνώ κάθετα: Πρώτον, αυτά τα παιδιά συγκριτικά με μας είναι παιδιά, όμως είναι ενήλικα άτομα που, όσα δεν έχουν την πολυτέλεια μόνο να σπουδάζουν, εργάζονται, ψηφίζουν και μερικά βιαστικά γίνονται ήδη και γονείς. Σκεφθείτε: οι ”μπάτσοι” σε αυτήν την ηλικία κυνηγούν την ανομία και τα βάζουν με το σκοτεινό κόσμο των κυκλωμάτων της νύχτας και όχι μόνο, με κίνδυνο της ζωής τους. Δηλαδή πιστεύει κανείς πως μετά από 3,4,5 χρόνια ή και πιο πολλά αυτά τα 20χρονα άτομα θα είναι σοβαροί και νομοταγείς πολίτες; Αν υφίστατο κάτι τέτοιο, τότε δε θα υπήρχαν 30ρηδες, 40ρηδες, 50ρηδες κακοποιοί… Εξ άλλου και τα δικά μας παιδιά, τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής, έχοντας ίδια ηλικία με αυτήν των συλληφθέντων αναρχοτρομοκρατών, είναι συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι πολίτες με ιδανικά και οράματα και δίνουν το δικό τους πραγματικά σκληρό αγώνα ενάντια στο πουλημένο και σαθρό κατεστημένο, που υπηρετεί ξένα συμφέροντα για να έχουμε ξανά μια ανεξάρτητη και υπερήφανη Ελλάδα με πλήρη τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Δεν τοποθετούν βόμβες σε πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή αθώων συμπολιτών μας, ούτε προβαίνουν σε ένοπλες ληστείες! Τέλος, προσέξτε καλύτερα τις δηλώσεις της μητέρας του ενός που δηλώνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ για τις πράξεις του γιου της. Αυτή η γυναίκα βασικά είναι ηθική αυτουργός για την καταστροφή του παιδιού της και τις πράξεις του. Και ο Κουράκης όντας βουλευτής, το ίδιο είχε δηλώσει για τους γιους του, όταν συνελήφθησαν με βόμβες μολότωφ. Ο άνθρωπος είναι αποτέλεσμα κληρονομικότητας και περιβάλλοντος. Μην παραβλέπουμε λοιπόν και τον παράγοντα ”γονίδιο”. Πρώτα, λένε, βγαίνει η ψυχή και μετά το ”χούι”…

M.Γ. Πολιτικός Επιστήμων

Οι αγρότες βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο μπλόκο του Ορχομενού

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΟΜΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ Ν ΚΑΙ ΤΟ Φ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ Κ. Κ.
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο Μπακούνιν, ο Φούντας και… οι φλούφληδες

Είμαι φοιτήτρια της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας, του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών συστημάτων. Στην περίπτωση μας αλλάζει εντελώς το αντικείμενο σπουδών μας, όπως βέβαια και για τις υπόλοιπες σχολές. Ο καθένας μας επέλεξε το τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων με σκοπό να ασχοληθεί με τρία αντικείμενα: αυτά της Διοίκησης, της Οικονομίας και της Πληροφορικής.

Ξαφνικά, χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανένα επάγγελμα, είναι σαν να μας λένε ότι από Οικοδόμοι γινόμαστε Κομμωτές απλά θέλουμε να τονίσουμε το πόσο σχετικά είναι μεταξύ τους, δηλαδή καθόλου. Αναγκάζουν όλους μας σε περίοδο οικονομικής κρίσης να κάνουμε μεταφορές οι οποίες οικονομικά είναι πολύ επίπονες για εμάς και για όλες τις οικογένειες και να σπουδάσουμε κάτι το οποίο εμείς οι ίδιοι δεν επιλέξαμε.

Πόσο φασιστικά είναι όλα αυτά τα μέτρα? Όταν την στιγμή που έχεις κάνει τις επιλογές σου σου λένε ότι με το έτσι θέλω θα αλλάξεις γνωστικό αντικείμενο.

Είμαι υποστηρίκτρια της Χρυσής Αυγής γιατί δείχνει ένα καλύτερο χαρακτήρα απέναντι στο λαό και πιστεύω ότι ξέρει να διαχειρίζεται τα εθνικά θέματα. Το θέμα της Παιδείας είναι πολύ σημαντικό. Είναι η βάση του Έθνους μας. Μην αφήσετε να περάσει το “Σχέδιο Αθηνά”, που κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται “Σχέδιο Προκρούστης”. Είστε η μόνη μας ελπίδα.

Γ.Σ.

12,6% η Χρυσή Αυγή με 36 έδρες, αν είχαμε εκλογές σήμερα!

Αγαπητοί φίλοι, πριν λίγες μέρες πέρασα από την οδό Πατησίων και μπροστά στην ΑΣΟΕΕ πάλι έχουν στήσει πάγκους οι γνωστοί μαύροι μικροπωλητές και απορώ αν υπάρχει τελικά κράτος και νόμοι! Τα θαύματα στην Ελλάδα κρατούν μόνο λίγες μέρες; Τους μάζεψαν και μετά από λίγες μέρες πάλι στη θέση τους λες και δεν έγινε τίποτα… Στο κέντρο είναι αδύνατο να κυκλοφορείς χωρίς να είσαι σ’ επιφυλακή μη σε κλέψουν, στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Κανένας μετανάστης δεν βγάζει εισιτήριο και στον ηλεκτρικό είναι γεμάτο ζητιάνους κάθε φυλής που σε κάνουν να απορείς σε ποια χώρα ζούμε! Τί μπορούμε να κάνουμε και υπάρχει λύση;

Ν.Μ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version