Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδηλώσεις του Πυρήνα Κεφαλονιάς – Ιθάκης για τους Ήρωες των Ιμίων

zak1

Τεράστια επιτυχία και συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στις εκδηλώσεις του Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια και τον Ιωάννη Μεταξά, που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 2-3/2/2013 στο Αργοστόλι. 

Το Σάββατο, την ίδια ώρα που ένας χείμαρρος Ελλήνων κι Ελληνίδων στην Αθήνα έσβηνε οριστικά τις όποιες ελπίδες διατηρούσε το σάπιο και προδοτικό καθεστώς για ανακοπή του εθνικιστικού κινήματος, οι Κεφαλήνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τιμούσαν, για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά, τους Ήρωες πεσόντες των Ιμίων, με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ηρώων, στο πάρκο του Νάπιερ. Η ανυπαρξία και η προδοτική στάση των υπολοίπων πολιτικών φορέων του νησιού στο συγκεκριμένο θέμα, από το 1996 έως σήμερα, αποδεικνύουν ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος απέμεινε πλέον για να υπερασπιστεί τα Ιερά και τα όσια της Φυλής και του Έθνους.

Η εξιστόρηση των πραγματικών γεγονότων της τραγωδίας των Ιμίων που ακολούθησε από τον επικεφαλής του Πυρήνα Μινέτο Γεράσιμο, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των γραφείων μας, προξένησε σε όλους τους παρευρισκόμενους ανάμικτα συναισθήματα. Συναισθήματα θλίψης και οργής για την τραγωδία και την ταπείνωση που επέφερε η προδοσία των ανδρείκελων πολιτικών, αλλά και τιμής και υπερηφάνειας για τους Ήρωες που συνεχίζει να γεννά η Πατρίδα μας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ:
Δρακοπούλου 12 (Πλατεία Καμπάνας – Αργοστόλι)
Δευτέρα 10:00-12:00, Τετάρτη & Σάββατο 18:00-22:00
Τηλ: 2671102349 & 6945134452

Exit mobile version