Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ 55ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

diarikseis

Τρόμο και πανικό σκόρπισαν τα ξημερώματα δύο ληστές, «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Τα δύο τέρατα, εισέβαλλαν σε μονοκατοικία και κράτησαν ομήρους τον 55χρονο ιδιοκτήτη και τη 12χρονη κόρη του! Και βέβαια, ουδόλως συγκινήθηκαν από τα σπαρακτικά κλάματα της μικρής, όταν έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό του πατέρα της, για να τους αποκαλύψει που κρύβει τα χρήματά του, ενώ ταυτόχρονα απείλησαν τον 55χρονο ότι θα σφάξουν την κόρη του!

Εν τέλει, βρήκαν και πήραν 600 ευρώ, όλα τα κοσμήματα της οικογένειας, κι αφού κλείδωσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο μπάνιο, έφυγαν με το αυτοκίνητό του. Στάθηκαν, όμως, άτυχοι και λίγο παρακάτω τράκαραν και το εγκατέλειψαν. Η Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, εκτιμά ότι οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» έχουν διαπράξει σωρεία κλοπών και ληστειών στην περιοχή.

Φυσικά, αυτά τα μαρτύρια που πέρασαν πατέρας και κόρη στα χέρια (και στα μαχαίρια) των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» –τα ίδια μαρτύρια έχουν περάσει χιλιάδες ανυπεράσπιστοι Έλληνες τα τελευταία χρόνια- δεν θα απασχολήσουν ποτέ τις εγχώριες και διεθνείς οργανώσεις «προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τύπου Παρατηρητηρίων, Human Rights Watch κ.τ.λ., ούτε τον βέρο… αντιρατσιστή Επίτροπο Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα συνεχίσουν να καταγγέλλουν τον… ρατσισμό των Ελλήνων κατά των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.». Γιατί, γι’ αυτούς τους παλιάτσους της Παγκοσμιοποίησης, οι Έλληνες είναι προς εξολόθρευση, πρόβατα επί σφαγή, και δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα! Αλλά, δε θα τους περάσει!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version