Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Μόλις κατάλαβα ότι για να γίνει κανείς δημοσιογράφος πρέπει να ξέρει να μετράει ως το 1000 και για να γίνει βουλευτής της ΝΔ αρκεί να ξέρει μόνο μέχρι το 200 , διότι τόσους μας μέτρησαν ο Ευαγγελάτος και ο Κεφαλογιάννης. Τα 50000 περίπου άτομα δεν τους έκαναν εντύπωση. Για το μόνο πράγμα που κατακρίνω τον δημιουργό μου είναι ότι με ανάγκασε να ζω στον ίδιο αιώνα με αυτούς τους φελλούς.
Συνεχίζουμε δυνατά

Δ.Δ.

Τσιφλίκι των λαθρομεταναστών το αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ

Απλά ένα μεγάλο Ευχαριστώ, που φροντίσατε να γίνει η Επέτειος των Ιμίων ένα ορόσημο. Δυστυχώς όπως πιστεύω και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας δεν είχα ενημερωθεί για την πορεία, αλλά ακόμα κατά τη διάρκεια της πορείας κανένα από τα “μέσα μαζικής ενημέρωσης” δεν είχε αναφορά στον λόγο της διοργάνωσης..
Τα λόγια είναι περιττά.
Συγχαρητήρια και ΠΡΟΧΩΡΉΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!

Σ.Μ.

“Τουρκική μειονότητα” στα Δωδεκάνησα βλέπουν οι τούρκοι: Υπουργείο Εξωτερικών εν υπνώσει…

Κε Μιχαλολιάκο
σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα εκφράζοντας την αγανάκτηση σχετικά με την απαξίωση της εκδήλωσης μνήμης των πεσόντων στο Οχυρό Ιστίμπεη. Τα τελευταία χρόνια ο αρχαιότερος Αξιωματικός που παρίσταται φέρει το βαθμό του Ανχη, ενώ δεν υπάρχει εκπροσώπηση από Περιφέρεια (πρώην Νομαρχία). Το αποκορύφωμα ήταν πέρυσι όταν έμεινε ακατάθετο το στεφάνι της Βουλής, αφού ο Βουλευτής ΝΔ Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, που ορίσθηκε από τη Βουλή, προτίμησε να παρευρεθεί στην αντίστοιχη εκδήλωση του Ρούπελ, καθώς ΕΚΕΙ βρίσκονται ΟΛΑ τα τηλεοπτικά κανάλια και θεώρησε πιο πρέπον να βρίσκεται ΕΚΕΙ. Φυσικά οι αρχές έχουν αφήσει το δρόμο που οδηγεί στο ένδοξο Ιστίμπεη στο έλεος της φθοράς, με αποτέλεσμα να έχει να γίνει σωστή συντήρηση από τα χρόνια του Γεώργιου Παπαδόπουλου (Μόμα). Τα φυλάκια του Στρατού που εγκαταλείφθηκαν συμπληρώνουν το σκηνικό της διάλυσης και της απαξίωσης των χρυσών σελίδων που έγραψαν στο Ιστίμπεη Έλληνες Ήρωες. Αν αυτό το μνημείο βρισκόταν σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχε εντελώς διαφορετική τύχη. Βοηθήστε να μη λησμονηθεί η θυσία τόσων Ελλήνων για την Ελευθερία.

Π.Π.

Οι προδότες του Σύριζα: «Καρντάκ» τα Ίμια!

Καλησπέρα σας.
Μία ζωή έδινα την ψήφο μου “δάνειο” , μία ζωή αγωνιζόμουν για ένα κόμμα νομίζοντας ότι έπραττα το ορθόν ώσπου ήρθε η ώρα και η στιγμή να με πουν ρατσιστή όταν έκραξα τον “μετανάστη” που πουλούσε προϊόντα άνευ αποδείξεως και Φασίστα όταν κυνήγησα τον κάθε βρωμιάρη που ήθελε να μπει στο σπίτι μου να μου το διαρρήξει. Σήμερα που έσκασε η βαλβίδα όπως λέει ο λαός , σήμερα που δεν πάει άλλο , σήμερα κατάλαβα αν και αργά ότι μας τάιζαν μαρούλι λες και ήμασταν κατσίκια προς σφαγή . ΣΗΜΕΡΑ όλα αυτά θα μου πείτε; Ναι σήμερα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
Αισθάνθηκα Υπερήφανος που στην συγκέντρωση για τον χαμό των τριών Ηρώων μας στα Ίμια τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο .
ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.
Να είστε καλά και καλό αγώνα και ψηλά το κεφάλι .
Μετά Τιμής.

Σ.Π.

Ανορθόδοξος πόλεμος κατά Χρυσής Αυγής από ΜΜΕ – Η απάντηση του ΕΣΡ

Ψευδεπίγραφοι και σοβαροφανείς ανόητοι και δήθεν βαθυστόχαστοι πολιτικοί αναλυτές, αποφαίνονται σε πρόσφατες βαρύγδουπες αναλύσεις τους : “Η Χρυσή Αυγή είναι ένας επικίνδυνος πολιτικός σχηματισμός και πρέπει να απομονωθεί”. Το δηλώνουν επισήμως οι δήμιοι του Έλληνα πολίτη και αυτοί που στραγγάλισαν την Ελληνική οικονομία και λεηλάτησαν την εθνολαϊκή περιουσία.

Όλοι αυτοί οι καλοντυμένοι κατσαπλιάδες που αφαίμαξαν τις οικονομίες των Ελληνικών οικογενειών μας κυβερνούν και μας ανακοινώνουν τα οικονομικά μέτρα που θα μας οδηγήσουν στον πυθμένα. Ενορχηστρωμένα, το μωσαϊκό κομματικό ανάχωμα των φαιδρών κομμουνιστών της ΔΗΜΑΡ αγκαζέ με τους ελευθερο-οικονομιστές του Αντωνάκη σέρνοντας από δίπλα τους το επηρμένο σοσιαλιστικό απολειφάδι που λέγεται Βενιζέλος, όλοι μαζί, μας οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση και στη ταπείνωση των προσωπικοτήτων μας έχοντας εξασφαλίσει την ένοχη αλαλία των υπολοίπων κομματικών μαριονετών.

Όμως, η πολιτική αυτή ορχήστρα που παίζει το ρέκβιεμ της Ελληνικής κοινωνίας, θα μας συναντήσει μπροστά της, ανθιστάμενους, οργισμένους, ασυμβίβαστους. Θα μας συναντήσει στις πλατείες, στους δρόμους, στους χώρους μαζικής κοινωνικής ζύμωσης, σε πόλεις και σε χωριά, θα αντιμετωπίσει την οργή μας, την οργή της κοινωνίας για την ύπουλη απόπειρα να ακρωτηριασθεί και να αφυδατωθεί η ζωή μας. Αρνούμαστε τη μετατροπή της χώρας μας σε μαζοποιημένο ομοιόμορφο πολτό ατόμων αποκομμένων από τις Εθνικές και πολιτισμικές του ρίζες, που το μόνο που θα τα συνδέει θα είναι νομικοί κανόνες συμβίωσης στη χώρα μας που για την ανεξαρτησία της έχει ποτιστεί με αίμα κάθε γωνιά του εδάφους της. Μας θέλει ο πυρήνας της τρόικας, ανθρώπινες μάζες χωρίς κοινό παρελθόν, παρόν και μέλλον, ευάλωτες και πρόθυμες να υποταχθούν στην εξουσία των δανειστών μας με υποσχέσεις για μελλοντικούς υλιστικούς παραδείσους και χρηματοοικονομικές απολαύσεις.

Τσάκισαν τη σπονδυλική στήλη της Ελληνικής κοινωνίας που την αποτελούσε η μεσαία τάξη και εξαφανίζοντας την δημιούργησαν το υπόστρωμα μέσω της εθνοσυλλογικής εξαθλίωσης, ώστε να δημιουργήσουν μια άνευρη κοινωνία που θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη και χειραγωγίσιμη. Η Χρυσή Αυγή, οργίζει το φαύλο κατεστημένο της χώρας μας, βγάζοντας τη μάσκα των μεταμφιεσμένων πολιτικών Εφιαλτών και αποκαλύπτοντας το βρωμερό και δυσώδη τους ρόλο που υποδύονται τους διαφωνούντες μεταξύ τους, ενώ κατ΄ ουσίαν υπηρετούν τα ανθελληνικά αφεντικά χρησιμοποιώντας τους γελοιοποιημένους και ξεπερασμένους πλέον όρους “δεξιά” και “αριστερά”.

Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή, στη γραμμή της πολιτικής πρακτικής του αείμνηστου Εθνικού μας κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και της εθνικιστικής μας ιδεολογίας, θεωρεί όλους τους Έλληνες ενιαίο σώμα χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις και αγωνίζεται για τη συνολική ευημερία του Ελληνικού λαού και όχι κάποιας μεμονωμένης κοινωνικής τάξης. Άλλωστε στον εθνοκοινωνικό μας μηχανισμό, είναι αναγκαίο να πορεύονται μπροστά, όλοι οι κοινωνικοί μοχλοί, αρμονικά και προς την ίδια κατεύθυνση, διαπνεόμενοι από τα εθνικιστικά, εθνολαϊκά μας ιδεώδη. Σε αυτή τη πορεία και σε αυτό τον αγώνα οι Χρυσαυγίτες θα είναι σταθεροί και αταλάντευτοι, για τον πολίτη και τη πατρίδα μας, για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Και το φαύλο πολιτικό κατεστημένο αντιδρά λυσσαλέα στη Χρυσή Αυγή, επιχειρώντας να τη φιμώσει, αποκρύπτοντας την ύπαρξή της και αποσιωπώντας παρατύπως και παρανόμως την όλη της δραστηριότητα από κανάλια και ραδιόφωνα, συκοφαντώντας και διαστρεβλώνοντας τις θέσεις της ώστε να ανακόψουν την ορμή και την εκκωφαντική της απήχηση. Μόνο που το πολιτικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Δεν γυρίζει και έσσεται ήμαρ που θα τους συμπαρασύρει στο πέρασμά του, ισοπεδώνοντας τους ιδεολογικά και συντρίβοντας τους εκλογικά!

ΜΑ.Τ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version