Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

tokso-poreia

Συνεχίζουν να εμφανίζονται δημόσια οι γονείς των συλληφθέντων αναρχοκομμουνιστών – ληστοτρομοκρατών και να προκαλούν την ελληνική κοινωνία!

Έτσι, μια νέα εμφάνιση έκανε ο πατέρας του Μπουρζούκου (του ξανθού με τις μπούκλες…), στο «Έθνος» του εθνικού μας εργολάβου, ο οποίος αφού δήλωσε «αναρχικός» (αναρχοκομμουνιστής), περιέγραψε το… βλαστάρι του ως… ευαίσθητο κοινωνικό αγωνιστή, που ήθελε ν’ αλλάξει την… κοινωνία και άφησε να εννοηθεί (δεν το’ πε στα ίσια αλλά το υπονόησε) ότι έκανε τη ληστεία για να μαζέψει λεφτά υπέρ… φυλακισμένων, λαθρομεταναστών και φτωχών!!! Υποστήριξε δε ότι δεν ήξερε να χειριστεί το καλασνίκοφ, αλλά το είχε για… εκφοβισμό. Και βέβαια, ως γνήσιος… επαναστάτης υποστήριξε ότι το… άγριο νιάτο του… δεν έχει σχέση με την τρομοκρατία. Ιδού:

«Όποιον και αν ρωτήσετε, φίλους του, γνωστούς του, θα σας πουν ότι είναι άνθρωπος που βγάζει από το στόμα του τη μπουκιά του για να ταΐσει όσους δεν έχουν φαγητό. Αυτός είναι ο Ανδρέας. Έκανε εκδηλώσεις για να μαζέψει χρήματα υπέρ φυλακισμένων, μεταναστών και όσων δεν είχαν. Αυτά τον απασχολούσαν. Θέλει μια άλλη κοινωνία. Είναι αναρχικός στην ιδεολογία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατία. Είναι αναρχικός, όπως όλη η οικογένειά μας. Με τρομοκρατία δεν έχει καμία σχέση. Και χθες που τον είδα μου είπε: Δεν πιστεύω να με έχουν συνδέσει με τους Πυρήνες; Έγινε μπαρούτι όταν του είπα ότι το πάνε κατά κει. Παρότι είχαν όπλα, περισσότερο για εκφοβισμό ήταν. Δεν νομίζω ότι ξέρει καν να χρησιμοποιεί όπλα. Όταν είχε γίνει αυτό στην Πάρο, μου είχε πει ότι αυτοί που το είχαν κάνει πρέπει να ήταν εντελώς ηλίθιοι. Αν έχεις μια ιδεολογία και σκοτώνεις έναν άνθρωπο, ακυρώνεις την ιδεολογία σου. Αυτό μου έλεγε».

Διαδοχικές εμφανίσεις έκανε και η… μάμυ του «τοξοβόλου», στον ΣΚΑΪ και στο blog Newsit, η οποία υποστήριξε πως δεν… αναγνώρισε το παιδί της (το οποίο δεν έφερε κανένα -εμφανές τουλάχιστον- τραύμα…), δήλωσε… αντ’ αυτού πως είναι… «αγωνιστής» και «αντιστέκεται», ενώ είπε πως ήταν αριστούχος μαθητής, βραβευθείς παλαιότερα από την Μαριέτα Γιαννάκου, και πατέρας του είναι ο «σπουδαίος μουσικός και μαέστρος» (άρα και μεγαλοαστός…), Χαράλαμπος Μιχαηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Exit mobile version