Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΙ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

2AE2E9C2CBC7601C08CEB852280AE9E3Από το 2010 λεηλατούσε κτήματα, οικόπεδα και επιχειρήσεις στη Ρόδο ένας 40χρονος τσιγγάνος «κυνηγός» χαλκού και μετάλλων, που ρήμαζε καλώδια, φωτοβολταϊκά, γεννήτριες και εργαλεία συνολικής αξίας 25.000 ευρώ! Πολύ συχνά, μάλιστα, «επισκεπτόταν» δυο και τρεις φορές τον ίδιο στόχο!

Οι έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού οδήγησαν στα ίχνη του δράστη που κινούνταν με ένα αγροτικό φορτηγάκι στις περιοχές Ιαλυσού, Θεολόγου, Παραδεισίου και Καλαμώνα. Έτσι, εξιχνιάστηκαν έξι σχηματίστηκε κλοπές για τις οποίες δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Ο 40χρονος είχε χτυπήσει το 2010 και το 2011 ένα αγρόκτημα στο Παραδείσι, από το οποίο είχε αρπάξει αντικείμενα αξίας 3.800 ευρώ και το Νοέμβριο του 2012 επιχείρησε να ξηλώσει μια… κυλιόμενη πόρτα, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή! Τρεις φορές από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χτυπήσει και ένα κέντρο διασκέδασης στην Ιαλυσό, από το οποίο άρπαξε διάφορα είδη εξοπλισμού! Ακόμη, είχε κλέψει δυο γεννήτριες και εργαλεία συνολικής αξίας 2.400 ευρώ από ένα κοντέινερ στην περιοχή Καλαμώνα, καθώς και καθρέφτες και εξοπλισμό φωτοβολταϊκών αξίας 3.000 ευρώ από ένα κτήμα στο Παραδείσι.
protothema

ΠΗΓΗ

Exit mobile version